→ Madalina Celine Coca - It's All Coming Back to Me Now - Vocea Romaniei | → Bogdan Ioan - Earth Song : Vocea Romaniei / Pro TV
→ Orange : Online e sigur și rapid. Descoperă aplicații care îți fac viața mai ușoară | Evită locurile aglomerate
→ Suntem peste tot : UBER TAXI : Punem în mișcare peste 700 de orașe. Click aici !  
Kaufland Germany - Angebote in meiner Nähe        Uber        Hotel Lido - Bucharest’s Interwar Emblem        Coresi Avantgarden
   Vodafone România - Telefoane mobile, internet şi tv            * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină              Kaufland România : Oferte, rețete, concursuri online
     Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Kaufland Deutschland  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta  

 • Site-uri indexate în Director Web : 35851

  
→ Universitatea Craiova - Oficial  |  → Jaguar  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion : eSky.ro

     La Ceaun - Bistro cu ciorbă și tocană gătite zilnic la ceaun. Salată, murături, zacuscă ... Vă ospătăm cu bucate bune :
  • Restaurant tradițional care servește în principal supe și tocane, pregătite proaspăt în fiecare zi, cu ingrediente localeCarrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Afaceri, Comert

BarillaBarilla este o afacere de familie italiană din domeniul alimentației publice. Înființată în anul 1877, acum este un grup internațional care își exportă produsele în mai mult de 100 de țări. La nivel mondial, Barilla este lider incontestabil pe piața pastelor, în timp ce în Europa este și pe primul loc în ceea ce privește sosurile pentru paste, iar în Italia este numărul 1 în produse de panificație și a pâinii prăjite ambalate, în țările nordice. Grupul Barilla este recunoscut pe tot mapamondul ca un simbol italienesc.


"In principal, producem paste și produse de panificație, aceasta este linia pe care familia noastră a urmat-o de lungul ultimilor patru generații cu ajutorul tuturor colaboratorilor noștri. Este singura cale pe care știm să o urmăm și pe care vrem să o îmbunătățim în fiecare zi" - Guido Barilla.


  Detalii...

OMVOMV - companie internațională integrată din industria de petrol și gaze naturale.


  Detalii...

UniCredit BankServicii bancare de top.


  Detalii...

Piraeus Bank RomaniaCredite, Carduri, Conturi Curente, Online Banking. Persoane fizice si juridice.


  Detalii...

HeidelbergCement RomâniaHeidelbergCement România SA este unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate de pe piața locală, membru al grupului german HeidelbergCement. Compania a luat naștere în anul 2015, prin fuziunea Carpatcement Holding S.A., Carpat Beton S.R.L. și Carpat Agregate S.A., care au fost înființate între 1998 și 2004 ca parte a investițiilor realizate în România de grupul HeidelbergCement, care depășesc 520 de milioane de euro.

HeidelbergCement România S.A. deține trei fabrici de ciment, situate la Tașca, Fieni și Chișcădaga, 21 stații de betoane, 7 cariere și 5 balastiere de agregate. Compania produce și comercializează ciment și betoane de diverse clase (de înaltă rezistență, pentru îmbrăcăminți rutiere, pentru lucrări hidrotehnice, de uz general și poriment), precum și agregate de carieră și de balastieră.


  Detalii...

Tymbark - OficialPentru Tymbark este floare la ureche sa combine cele mai savuroase arome de fructe si menta.


Convinge-te ca aroma gusturilor distinctive ale celor mai delicioase combinatii de fructe este specialitatea noastra !


  Detalii...

Restaurant-sinners.ro : Restaurant Sinner’sReusita noastra este evidentiata cel mai bine prin buna dispozitie resimtita de dumneavoastra.


Restaurant Sinner's te asteapta cu o atmosfera calda si placuta oferita atat de decorul din interior, cat si de personalul nostru care iti stau la dispozitie ca sa faca din vizita ta un moment de neuitat.

 

De asemenea te asteptam cu o gama variata de produse care sunt disponibile in meniul nostru bine ales.


  Detalii...

DornaApele minerale naturale Dorna și Dorna Izvorul Alb își au originea în Carpații Orientali, într-o zonă protejată ecologic în zona Vatra Dornei.


  Detalii...

Motan - Centrale termice de la KoberKOBER S.R.L. Dumbrava Rosie, sucursala VADURI, producător al centralelor termice MOTAN este o companie naţională, parte componentă a Grupului Kober, grup industrial puternic, cu valori comerciale bine cotate.

 

Principalele noastre produse - centralele termice marca MOTAN - oferă confort, siguranţă, calitate şi fiabilitate la preţuri atractive. Costurile reduse de întreţinere şi consumul redus de gaz şi energie electrică, fac din aceste centrale un produs necesar în orice locuinţă. Utilizatorii finali îşi economisesc banii şi protejează mediul înconjurator. 

 

În activităţile din compania noastră dezvoltăm un program de management al calităţii în conformitate cu prevederile înscrise de standardul ISO 9001 : 2008.

 

Garantăm în acest mod conformitatea produselor oferite.

 

Calitatea produselor noastre este rezultatul investiţiilor mari şi permanente în implementarea celor mai înalte tehnologii în cercetare şi dezvoltare, cât şi a profesionalismului, experienţei şi dedicării angajaţilor companiei. Întreaga companie şi fiecare compartiment sunt structurate şi tehnologizate după cele mai înalte standarde mondiale. Menţionăm utilizarea ca instrumente de proiectare a produselor AUTODESK şi CATIA, în cadrul fabricii utilizarea unor maşini automate de debitat şi stantat, linii de asamblare moderne şi standuri de testare complet automate.

 

În cadrul companiei este dezvoltat un sistem de valori şi obiective, cunoscut şi însuşit de fiecare dintre angajaţi. Suntem o familie mai mare care luptăm pentru aceleaşi obiective, având o strategie unică. Suntem mandri de reuşitele noastre şi suntem încrezători in viitorul companiei.


  Detalii...

Gucci ® US Official Site - Redefining Modern Luxury FashionShop the Gucci Official Website.


Browse the latest collections, explore the campaigns and discover our online assortment of clothing and accessories.


  Detalii...

Dedeman - Oficial / FacebookDedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul.


Suntem cea mai dinamica companie din domeniu. La 8 ani de la deschiderea primului magazin de tip DIY cu suprafaţă de peste 5000 m2 am devenit lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajărilor interioare, cu capital 100 % românesc.

 

În prezent operăm o reţea de 47 de magazine.

 

Dedeman înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinele noastre.

 

Pe lângă consiliere şi consultanţă, serviciile de logistică şi asistenţă transformă vizita la Dedeman într-o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu prietenos, atent şi flexibil, dedicat planurilor celor harnici şi întreprinzători.


  Detalii...

Sensodays.ro - Living PhilosophyCredem ca fiecare persoana are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. Credem de asemenea ca visele pot deveni realitate, si de aceea reusim sa recomandam si sa oferim cele mai interesante, mai versatile si mai noi produse si colectii ale brandurilor cu reputatie in domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare.


Credem ca fiecare persoana are o filosofie unica de viata, si dorim sa o ajutam sa o implementeze in casa visurilor sale. Cu o experienta de peste 20 de ani in managementul categoriilor, sute de furnizori auditati permanent si o logistica impecabila cu livrare in toata tara, suntem aici pentru a oferi suport fiecaruia sa isi gaseasca solutiile potrivite stilului si casei sale. Am pregatit un Call Center competent care sa asiste deciziile clientilor nostri, un punct de livrare in Bucuresti (zona Eroilor) si doua showroom-uri specializate.


  Detalii...

BT Mic - societatea BT Microfinantare IFN SABT Mic este societatea BT Microfinantare IFN SA - face parte din Familia BT (Grupul Financiar Banca Transilvania) si este o companie dedicata finantarii afacerilor mici. 


De ce BT Mic ? Pentru ca BT Mare (Banca Transilvania), ca banca a oamenilor intreprinzatori, avea nevoie de BT Mic pentru ca rolul sau de sustinere a acestora sa fie unul complet. 

 

Poti solicita credit pentru mica ta afacere, aplicand direct pe site sau te asteptam in unitatile BT Mic sau Banca Transilvania.


  Detalii...

MyBRD Net - serviciul de Internet bankingMyBRD Net - serviciul de Internet banking pentru persoane fizice, care permite administrarea eficienta si in siguranta a activitatii bancare de la distanta.


  Detalii...

Profit.ro / FacebookȘtiri exclusive, analize, investigații, informații contextualizate și subiecte cu abordări ce lipsesc din agenda publică.


Profit.ro este un portal specializat, însă vom acoperi subiecte și din alte domenii decât cele financiare și de business. Cultura, sportul, știința, viața politică sau religia influențează și sunt influențate de economie.


  Detalii...

City Insurance - Societate de Asigurare - ReasigurareSusținem cu mândrie sportul românesc de performanță - Partener principal FCSB.

 

Misiunea Societății de Asigurare - Reasigurare City Insurance S.A. este aceea de a crea și a vinde produse și servicii de asigurare performante care să satisfacă clienții și să genereze câștiguri optime și profituri pe termen lung. 

 

Scopul City Insurance este să ofere asigurări care elimină riscurile implicate în activitatea clientului, să propună condiții de asigurare la nivelul celor din țări cu tradiție în domeniu și să creeze un sistem flexibil și performant de asigurări.

 

Toate activitățile societății sunt în concordanță cu responsabilitățile sale vizavi de clienți, investitori, salariați și opinia publică.


  Detalii...

The Grand Avenue - OficialThe Grand Avenue : Romania’s unique luxury shopping avenue.


Plimbându-vă pe Grand Avenue, în complexul de elită Grand, vă veţi simţi ca şi cum aţi face cumpărături în Paris sau New York.

 

Cele mai rafinate și cunoscute mărci au fost reunite pe o suprafaţă de 5.000 m2 pentru a vă oferi produse şi servicii de înaltă calitate, toate sub acelaşi acoperiş. Dolce & Gabbana, Valentino, Louis Vuitton, Cavalli, Rolex, Philipp Plein, Billionaire sau Diesel, sunt doar cateva dintre brandurile internationale de lux prezente in The Grand Avenue.

 

Pentru a trăi experienta rafinata a luxului, va invitam sa ne vizitati.


  Detalii...

Libra Internet BankLIBRA INTERNET BANK : orientata spre utilizarea aplicatiilor online si a noilor tehnologii in conceperea unor produse si servicii bancare bazate pe Internet.


  Detalii...

Makita RomâniaFondată în 1915 ca o companie producătoare şi vânzătoare de motoare electrice, corporaţia japoneză Makita a devenit lider mondial în producţia şi furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini.


Această evoluţie a fost posibilă prin perseverenţa cu care experţii companiei şi-au pus resursele şi experienţa în serviciul fiecărui client. Plasând inovaţia pe primul loc, Makita reuşeşte prin cercetare şi dezvoltare să aducă noutăţi tehnologice prin care să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi.

 

Succesul acestui demers este demonstrat de cele 603 sisteme brevetate la nivel mondial. Prin cele trei mărci promovate (Makita, Dolmar şi Maktec), holdingul este prezent pe cinci continente și asigură producția destinată pieței globale.

 

Producția se realizează în fabricile situate în Japonia, China, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, România, Brazilia și Germania utilizânde-se cele mai avansate modele de tehnologii și de control al calității.


  Detalii...

Iulius MallShopping fara griji.


  Detalii...

1 ... « 2 3 4 5 6 » ... 291

Tiriac Auto - Dealer si service auto
Vrei sa VINZI ?
      Ziare AZ Altex Romania
Digi România

  Simona Halep - Oficial

   Inna - Oficial Website

Inna - Oficial / Facebook