• 36.800 de site-uri - Persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii - au încredere în Director Web. Mulţumim !
Maschio Gaspardo - grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului
Luxuria Residence - Apartamente Premium la Cheie
→ Mobilă de lux : Du’Monde - Mobilierul nostru, vedeta casei tale ! | → Madalina Celine Coca - It's All Coming Back to Me Now | → Bogdan Ioan - Earth Song
→ Select Design by Diana Șucu
Kaufland Deutschland - Angebote in meiner Nähe        Uber        Coresi Avantgarden
   Vodafone România - Telefoane mobile, internet şi tv            * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină              Kaufland România : Oferte, rețete, concursuri online
                Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Kaufland Germany  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta  

• Site-uri indexate în Director Web : 36824   → Universitatea Craiova - Oficial  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion

                                           La Ceaun - Bistro cu ciorbă și tocană gătite zilnic la ceaun. Salată, murături, zacuscă ... Vă ospătăm cu bucate bune :
                                      • Restaurant tradițional care servește în principal supe și tocane, pregătite proaspăt în fiecare zi, cu ingrediente locale


Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Agricultura

CMV România - Colegiul Medicilor Veterinari din RomâniaBine ați venit la Colegiul Medicilor Veterinari din România !


  Detalii...

Edu Veterinar by CMVBine ați venit pe site-ul educațional al Colegiului Medicilor Veterinari din România !


  Detalii...

Maschio Gaspardo RomaniaEchipamentele Maschio Gaspardo oferă pământurilor și recoltei tale întreaga experienţă a unei companii cu istorie de peste 50 de ani.


Interesul sporit atât pentru Cercetare & Dezvoltare, cât și pentru tradiţie reprezintă o garanție în plus pentru recoltele dumneavoastră.

 

Oferim o gamă completă de utilaje care să transforme activitățile de prelucrare a terenului, semanatul, întreținerea spațiilor verzi, fertilizarea, irigarea, tratarea, exploatarea pașunilor și recoltatul în acţiuni simple a căror eficiență este garantată de tehnologia utilizată.

 

Know-how-ul nostru şi tehnologia MASCHIO GASPARDO sunt mereu la dispoziția dumneavoastră, deoarece satisfacția clienților cu care lucrăm este secretul succesului nostru. 


  Detalii...

RWA Raiffeisen Agro RomaniaRWA Raiffeisen Agro Romania ofera solutii complete pentru fermieri : input-uri pentru agricultura si trading cereale si oleaginoase.


  Detalii...

Microfruits.ro - MicrofruitsInfiintata in anul 2011, SC MICROFRUITS SRL este o societate cu capital privat, integral romanesc, ce isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei de legume-fructe si transporturilor rutiere de marfuri.


SC MICROFRUITS SRL comercializeaza o gama larga de produse, articolele fiind variate, de o calitate superioara, in conformitate cu standardele de calitate in domeniu, impuse de legislatia specifica.

 

SC MICROFRUITS SRL ofera clientilor sai toata gama de legume si fructe proaspete ( peste 200 de articole), de cea mai buna calitate, in orice sezon, atat din productia autohtona cat si din import, la preturi competitive. Societatea noastra face achizitii din tari ale Uniunii Europene – Grecia : citrice, Polonia – mere, cartofi, Olanda – fructe exotice, specialitati, Germania, Belgia – cartofi, Spania – citrice, ardei, castraveti, broccoli, avand de astfel relatii comerciale si implicit parteneriate solide cu producatori / furnizori cunoscuti din aceste tari, toate produsele si drumul parcurs de acestea fiind in conformitate cu standardele Comunitatii Europene.

 

Piata de desfacere si echipa SC MICROFRUITS SRL dispune de personal de specialitate, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente, precum si de un colectiv tanar, generator de idei constructive, deschis la nou care urmareste in permanenta satisfacerea clientilor sai.

 

Principala piata de desfacere o constituie retelele de hypermarket-uri din Romania, respectiv CARREFOUR ROMANIA SA si METRO CASH & CARRY SRL, PROFI ROM FOOD SRL, cu care societatea are incheiate Contracte de furnizare, fiind unul din principalii furnizori.

 

Ceea ce ne reprezinta si ne recomanda este promovarea produselor romanesti, pe parcursul intregului an calendaristic, societatea noastra fiind unul din promotorii acestora si, implicit un deziderat de la care nu a abdicat. Si pe acest palier, ne bucuram de parteneriate solide cu o serie de producatori autohtoni din principalele bazine legumicole din tara : Matca – important bazin legumicol renumit pentru rosii si castraveti, Dolj, Olt, Ialomita, Buzau, Galati, Constanta – ceapa, cartofi, morcovi, ardei, vinete, pepeni, Dambovita – varza, sfecla, Giurgiu - salata, zarzavaturi etc.

 

Pe langa produsele autohtone, societatea noastra comercializeaza o gama larga de produse provenite din import sau piata intracomunitara, precum si produse exotice, detinand contracte de exclusivitate cu o serie de brand-uri cunoscute de citrice din Grecia, legume si fructe din Spania si Olanda sau Polonia.


  Detalii...

Federaţia AgrostarFederaţia Naţională a Sindicatelor din Agricultură, Alimentaţie, Tutun, Domenii şi Servicii Conexe.


  Detalii...

Universitatea de Știinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti - FACULTATEA DE AGRICULTURĂFacultatea de Agricultură din Bucureşti a fost înfiinţată în anul 1852 şi are o bogată experienţă didactică şi de cercetare pe plan naţional şi internaţional, fiind cea mai veche şi prestigioasă instituţie de învăţământ superior agronomic din România.


Facultatea de Agricultură din Bucureşti pregăteşte specialişti cu înaltă calificare în domeniile : agronomie, silvicultură şi biologie. De asemenea, desfăşoară activităţi de cercetare ştiinţifică în domeniile: agricultură, siguranţă şi securitate alimentară, mediu înconjurător şi biotehnologii.

 

Absolvenţii Facultăţii de Agricultură din Bucureşti dobândesc calificări pentru a răspunde ceriţelor pieţei forţei de muncă din sectoarele de producţie, servicii, cercetare ştiinţifică, învăţământ, expertiză şi consultanţă, analize şi determinări de laborator, agribusiness, asigurări, administraţie, managementul integrat al exploataţiilor agricole, forestiere şi al spaţiului rural.


  Detalii...

AGMVR - Asociatia Generala a Medicilor Veterinari din RomaniaAsociaţia Generală a Medicilor Veterinari din România (AGMVR) este o organizaţie ştiinţifică, profesională şi apolitică, cu o îndelungată tradiţie.


  Detalii...

Solis.md : Solis - Tractoare MoldovaSOLIS : Calitate impecabilă.


  Detalii...

PremiumAngus.ro - Karpaten Premium AngusPremium Angus este o carne obținută din bovine cu o genetică de top și crescută în mod natural.


  Detalii...

Aectra.roExpertul in nutritia plantelor.


  Detalii...

Karpaten Premium Angus / FacebookCarnea noastră Premium Angus este carne de vită servită în Europa, în restaurante de lux, măcelării gourmet si exceleaza în calitate, gust si frăgezime.


  Detalii...

Malagrow.ro : Malagrow - Produse de calitate superioarăMALAGROW - AGRO SOLUTIONS : Alimentați-vă plantele cu înțelepciune ! 

 

Două decenii de muncă au transformat Malagrow, inițial o mică afacere de familie, într-un actor regional.


Obiectivele stabilite la înființarea firmei au rămas aceleași : dorim să oferim producătorilor cea mai bună asistență profesională care să-i sprijine în efortul lor de a cultiva într-un mod profesionist și eficient atât din punct de vedere profesional cât și economic. Cu introducerea biostimulatorului, întreprinderea noastră a creat o nouă categorie de produse pe piața suplimentelor de substanțe nutritive.

  

Produsele noastre de calitate superioară, dezvoltate pentru culturi arabile și horticole, respectiv rețeaua noastră de experți contribuie la ameliorarea culturilor astfel că producătorii vor obține produse superioare pentru fiecare sămânță semănată.

 

Partenerul nostru strategic este Valagro, cunoscut pe piața suplimentelor de substanțe nutritive pentru agricultură, ca un producător care fabrică exclusiv produse de calitate. Valagro alocă resurse considerabile pentru cercetare-dezvoltare pentru a obține produsele cele mai eficiente folosind materii prime de cea mai bună calitate.

  

Rezultatele investițiilor în inovație sunt întotdeauna relevante : producătorii au șansa de a lucra cu produse moderne ce satisfac cele mai exigente cerințe de eficiență, tehnologie agrară, protecția mediului și siguranța alimentară.

 

Avem o experiență de peste 20 de ani de expertiză pe piața agricolă, însă rămânem în continuare receptivi la tot ce e nou și nu încetăm să căutăm soluții inovatoare. Pe baza cunoștințelor acumulate venim în ajutorul producătorilor recomandându-le soluțiile optime pentru orice situație ivită, soluții care vor îmbunătăți rezultatele lor.

 

În calitate de lider în domeniul biostimulatorilor suntem din 2019 unici distribuitori ai produselor partenerului nostru Valagor în trei țări: România, Ungaria și Slovacia. Dorim să ne extindem în continuare.

 

La Malagrow considerăm că agricultura românească se află la începutul unei perioade de creștere, de dezvoltare semnificativă. Pregătirea producătorilor români, practicile inovative și deschiderea de care dispun oferă în conjuncție cu excelentele condiții din zonă garanții pentru dezvoltarea cu succes a agriculturii, în special al legumiculturii și pomiculturii în următorii ani, decenii.

 

Avem convingerea că Malagrow și produsele excepționale pe care le distribuim vor avea un rol important în această perspectivă a dezvoltării.


  Detalii...

Borealis L.A.T. România - Îngrășăminte pentru solNutriția durabilă a culturilor. Varietate mare de îngrășăminte pentru agricultură.


  Detalii...

Lumea SatuluiRevista Lumea Satului.


  Detalii...

Summit Agro - Experienta si tehnologie japonezaSummit Agro Romania s-a infiintat in anul 1997 si apartine grupului de firme cu capital japonez Sumi Agro Europe, care la randul sau apartine corporatiei SUMITOMO din Japonia.

 

Summit Agro Romania are ca obiect principal de activitate comertul cu produse fitosanitare, seminte pentru agricultura si fertilizanti. Reprezinta in Romania un numar de peste 15 producatori de produse agrochimice si seminte.


  Detalii...

IRUM - Oficial / FacebookFondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcţia de tractoare forestiere si agricole.

 

Funcționând inițial ca și companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, fiind preluata de grupul MAVIPROD. Se poate spune ca IRUM este printre putinele fabrici romanesti care au avut parte de o privatizare de succes. Unul dintre cele mai importante evenimente de dupa privatizare a avut loc in anul 2010 cand IRUM pe langa productia de utilaje forestiere a inceput sa produca si tractoare agricole.


  Detalii...

Agraria - Oficial / FacebookAGRARIA - Evenimentul agricol emblematic al Transilvaniei.

 

AGRARIA este primul târg pe care DLG Intermarketing l-a realizat în România și care, din anul 1995 și până în prezent, și-a clădit, ediție după ediție, un nume puternic, devenind evenimentul agricol emblematic al Transilvaniei.

 

AGRARIA reprezintă un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii. Astfel, suntem în continuare o platformă de comunicare optimă unde participanții încheie contracte noi, își consolidează relațiile cu clienții tradiționali și discută despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industrie alimentară și zootehnie.


  Detalii...

CLAAS România - Oficial / FacebookCombine de recoltat, Tractoare, Combine de recoltat furaje, Incarcatoare telescopice, Prese de balotat, Utilaje pentru recoltat furaje (cositori, greble, remorci cu autoincarcare), Sisteme electronice pentru Agricultura (sisteme de ghidare, sisteme telemetrie, terminale de comanda etc.).


  Detalii...

MABO Utilaje- Tractoare

- Buldoexcavatoare

- Atasamente agricole

- Atasamente utilaje de constructii

- Piese de schimb.


  Detalii...

1 ... « 2 3 4 5 6 » ... 43

Raiffeisen
certSIGN
Altex Romania


Tiriac Auto - Dealer si service auto
Vrei sa CUMPERI ?
Cele mai bune servicii : Dedeman - Materiale pentru construcții și amenajări interioare, produse pentru grădină, electrice și electrocasnice, instalații termice, scule și echipamente industriale, obiecte sanitare, gresie și faianță, mobilier, parchet, chimice, decorațiuni    Zi de zi la Dedeman 

Oracle
Microsoft
certSIGN     Ziare AZ

Altex Romania Digi România

  Simona Halep - Oficial

   Inna - Oficial Website

Inna - Oficial / Facebook