→ Madalina Celine Coca - It's All Coming Back to Me Now - Vocea Romaniei | → Bogdan Ioan - Earth Song : Vocea Romaniei / Pro TV
→ Orange : Online e sigur și rapid. Descoperă aplicații care îți fac viața mai ușoară | Evită locurile aglomerate
→ Suntem peste tot : UBER TAXI : Punem în mișcare peste 700 de orașe. Click aici !  
Kaufland Germany - Angebote in meiner Nähe        Uber        Hotel Lido - Bucharest’s Interwar Emblem        Coresi Avantgarden
   Vodafone România - Telefoane mobile, internet şi tv            * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină              Kaufland România : Oferte, rețete, concursuri online
     Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Kaufland Deutschland  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta  

 • Site-uri indexate în Director Web : 35836

  
→ Universitatea Craiova - Oficial  |  → Jaguar  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion : eSky.ro

     La Ceaun - Bistro cu ciorbă și tocană gătite zilnic la ceaun. Salată, murături, zacuscă ... Vă ospătăm cu bucate bune :
  • Restaurant tradițional care servește în principal supe și tocane, pregătite proaspăt în fiecare zi, cu ingrediente localeCarrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Agricultura

Microfruits.ro - MicrofruitsInfiintata in anul 2011, SC MICROFRUITS SRL este o societate cu capital privat, integral romanesc, ce isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei de legume-fructe si transporturilor rutiere de marfuri.


SC MICROFRUITS SRL comercializeaza o gama larga de produse, articolele fiind variate, de o calitate superioara, in conformitate cu standardele de calitate in domeniu, impuse de legislatia specifica.

 

SC MICROFRUITS SRL ofera clientilor sai toata gama de legume si fructe proaspete ( peste 200 de articole), de cea mai buna calitate, in orice sezon, atat din productia autohtona cat si din import, la preturi competitive. Societatea noastra face achizitii din tari ale Uniunii Europene – Grecia : citrice, Polonia – mere, cartofi, Olanda – fructe exotice, specialitati, Germania, Belgia – cartofi, Spania – citrice, ardei, castraveti, broccoli, avand de astfel relatii comerciale si implicit parteneriate solide cu producatori / furnizori cunoscuti din aceste tari, toate produsele si drumul parcurs de acestea fiind in conformitate cu standardele Comunitatii Europene.

 

Piata de desfacere si echipa SC MICROFRUITS SRL dispune de personal de specialitate, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente, precum si de un colectiv tanar, generator de idei constructive, deschis la nou care urmareste in permanenta satisfacerea clientilor sai.

 

Principala piata de desfacere o constituie retelele de hypermarket-uri din Romania, respectiv CARREFOUR ROMANIA SA si METRO CASH & CARRY SRL, PROFI ROM FOOD SRL, cu care societatea are incheiate Contracte de furnizare, fiind unul din principalii furnizori.

 

Ceea ce ne reprezinta si ne recomanda este promovarea produselor romanesti, pe parcursul intregului an calendaristic, societatea noastra fiind unul din promotorii acestora si, implicit un deziderat de la care nu a abdicat. Si pe acest palier, ne bucuram de parteneriate solide cu o serie de producatori autohtoni din principalele bazine legumicole din tara : Matca – important bazin legumicol renumit pentru rosii si castraveti, Dolj, Olt, Ialomita, Buzau, Galati, Constanta – ceapa, cartofi, morcovi, ardei, vinete, pepeni, Dambovita – varza, sfecla, Giurgiu - salata, zarzavaturi etc.

 

Pe langa produsele autohtone, societatea noastra comercializeaza o gama larga de produse provenite din import sau piata intracomunitara, precum si produse exotice, detinand contracte de exclusivitate cu o serie de brand-uri cunoscute de citrice din Grecia, legume si fructe din Spania si Olanda sau Polonia.


  Detalii...

Bednar FMT‎ - Mașini agricole de calitateMașini cehe : Alegeți o mașină adaptată nevoilor dumneavoastră de fermă. Aflați mai multe online !


  Detalii...

Federaţia AgrostarFederaţia Naţională a Sindicatelor din Agricultură, Alimentaţie, Tutun, Domenii şi Servicii Conexe.


  Detalii...

AGMVR - Asociatia Generala a Medicilor Veterinari din RomaniaAsociaţia Generală a Medicilor Veterinari din România (AGMVR) este o organizaţie ştiinţifică, profesională şi apolitică, cu o îndelungată tradiţie.


  Detalii...

PremiumAngus.ro - Karpaten Premium AngusPremium Angus este o carne obținută din bovine cu o genetică de top și crescută în mod natural.


  Detalii...

Aectra.roExpertul in nutritia plantelor.


  Detalii...

Karpaten Premium Angus / FacebookCarnea noastră Premium Angus este carne de vită servită în Europa, în restaurante de lux, măcelării gourmet si exceleaza în calitate, gust si frăgezime.


  Detalii...

Summit Agro - Experienta si tehnologie japonezaSummit Agro Romania s-a infiintat in anul 1997 si apartine grupului de firme cu capital japonez Sumi Agro Europe, care la randul sau apartine corporatiei SUMITOMO din Japonia.

 

Summit Agro Romania are ca obiect principal de activitate comertul cu produse fitosanitare, seminte pentru agricultura si fertilizanti. Reprezinta in Romania un numar de peste 15 producatori de produse agrochimice si seminte.


  Detalii...

CLAAS România - Oficial / FacebookCombine de recoltat, Tractoare, Combine de recoltat furaje, Incarcatoare telescopice, Prese de balotat, Utilaje pentru recoltat furaje (cositori, greble, remorci cu autoincarcare), Sisteme electronice pentru Agricultura (sisteme de ghidare, sisteme telemetrie, terminale de comanda etc.).


  Detalii...

Agraria - Oficial / FacebookAGRARIA - Evenimentul agricol emblematic al Transilvaniei.

 

AGRARIA este primul târg pe care DLG Intermarketing l-a realizat în România și care, din anul 1995 și până în prezent, și-a clădit, ediție după ediție, un nume puternic, devenind evenimentul agricol emblematic al Transilvaniei.

 

AGRARIA reprezintă un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii. Astfel, suntem în continuare o platformă de comunicare optimă unde participanții încheie contracte noi, își consolidează relațiile cu clienții tradiționali și discută despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industrie alimentară și zootehnie.


  Detalii...

IRUM - Oficial / FacebookFondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcţia de tractoare forestiere si agricole.

 

Funcționând inițial ca și companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, fiind preluata de grupul MAVIPROD. Se poate spune ca IRUM este printre putinele fabrici romanesti care au avut parte de o privatizare de succes. Unul dintre cele mai importante evenimente de dupa privatizare a avut loc in anul 2010 cand IRUM pe langa productia de utilaje forestiere a inceput sa produca si tractoare agricole.


  Detalii...

Universitatea de Știinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti - FACULTATEA DE AGRICULTURĂFacultatea de Agricultură din Bucureşti a fost înfiinţată în anul 1852 şi are o bogată experienţă didactică şi de cercetare pe plan naţional şi internaţional, fiind cea mai veche şi prestigioasă instituţie de învăţământ superior agronomic din România.


Facultatea de Agricultură din Bucureşti pregăteşte specialişti cu înaltă calificare în domeniile : agronomie, silvicultură şi biologie. De asemenea, desfăşoară activităţi de cercetare ştiinţifică în domeniile: agricultură, siguranţă şi securitate alimentară, mediu înconjurător şi biotehnologii.

 

Absolvenţii Facultăţii de Agricultură din Bucureşti dobândesc calificări pentru a răspunde ceriţelor pieţei forţei de muncă din sectoarele de producţie, servicii, cercetare ştiinţifică, învăţământ, expertiză şi consultanţă, analize şi determinări de laborator, agribusiness, asigurări, administraţie, managementul integrat al exploataţiilor agricole, forestiere şi al spaţiului rural.


  Detalii...

CLAAS România - OficialCLAAS este o afacere de familie fondată în anul 1913 şi unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje agricole la nivel global.


Compania cu sediul în Harsewinkel, Germania, este lider pe piaţa europeană de combine de recoltat. CLAAS este lider mondial în ceea ce priveşte un alt mare grup de produse, și anume combinele autopropulsate de recoltat furaje.

 

Totodată, CLAAS este un nume de referinţă de top la nivel mondial în tehnologia agricolă, în domeniul tractoarelor, preselor de balotat şi al utilajelor agricole de recoltat furaje verzi. Portofoliul de produse al companiei CLAAS include, de asemenea, și tehnologie agricolă de ultimă oră. Firma CLAAS are peste 11.500 de angajaţi la nivel mondial.


  Detalii...

Viata Satului - Emisiune TVR - Oficial / FacebookCea mai veche emisiune de televiziune din Romania si din Europa, care inca se mai afla in grila de programe !


  Detalii...

AgriCensus - the news and pricing service for the global agri marketsAgriCensus - Price Reporting Agency : Global agri market news and physical price assessments for the wheat, corn, soybean, barley, vegoils and meals markets.


  Detalii...

CLAAS România - Oficial / YoutubeCanalul oficial CLAAS România pe Youtube.


  Detalii...

GreenTech - News, views and analysis on horticulture technologyJoin experts and innovators from the horticulture technology industry.


  Detalii...

Corteva Agriscience - Oficial / FacebookPortofoliul nostru complet de produse agricole ajută toți fermierii să progreseze !


  Detalii...

Agraria-dlg.ro : Agraria - Evenimentul agricol emblematic al TransilvanieiTotul despre Agraria.

 

AGRARIA este primul târg pe care DLG Intermarketing l-a realizat în România.


  Detalii...

Shop-Agroland.ro : Shop AgrolandAgroland este cea mai mare retea de magazine agricole din Romania.


Principalul obiectiv al companiei este incurajarea familiilor din mediul rural, dar nu numai, sa isi produca in gospodarie hrana necesara.


  Detalii...

1 ... « 2 3 4 5 6 » ... 38

Tiriac Auto - Dealer si service auto
Vrei sa CUMPERI ?
      Ziare AZ Altex Romania
Digi România

  Simona Halep - Oficial

   Inna - Oficial Website

Inna - Oficial / Facebook