• 38.000 de site-uri - Persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii - au încredere în Director Web. Mulţumim !


→ Select Design by Diana Șucu
Kaufland Deutschland - Angebote in meiner Nähe        Uber        Coresi Avantgarden
CNN : Prince Harry lands new job as a tech executive
    * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină
                Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Kaufland Germany  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta  

• Site-uri indexate în Director Web : 38084   → Universitatea Craiova - Oficial  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion

                                           La Ceaun - Bistro cu ciorbă și tocană gătite zilnic la ceaun. Salată, murături, zacuscă ... Vă ospătăm cu bucate bune :
                                      • Restaurant tradițional care servește în principal supe și tocane, pregătite proaspăt în fiecare zi, cu ingrediente locale


Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Agricultura

Viata Satului - Emisiune TVR - Oficial / FacebookCea mai veche emisiune de televiziune din Romania si din Europa, care inca se mai afla in grila de programe !


  Detalii...

CLAAS România - OficialCLAAS este o afacere de familie fondată în anul 1913 şi unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje agricole la nivel global.


Compania cu sediul în Harsewinkel, Germania, este lider pe piaţa europeană de combine de recoltat. CLAAS este lider mondial în ceea ce priveşte un alt mare grup de produse, și anume combinele autopropulsate de recoltat furaje.

 

Totodată, CLAAS este un nume de referinţă de top la nivel mondial în tehnologia agricolă, în domeniul tractoarelor, preselor de balotat şi al utilajelor agricole de recoltat furaje verzi. Portofoliul de produse al companiei CLAAS include, de asemenea, și tehnologie agricolă de ultimă oră. Firma CLAAS are peste 11.500 de angajaţi la nivel mondial.


  Detalii...

Apicola.ro - Miere de salcamProduse apicole de calitate.


  Detalii...

MABO Utilaje- Tractoare

- Buldoexcavatoare

- Atasamente agricole

- Atasamente utilaje de constructii

- Piese de schimb.


  Detalii...

GreenTech - News, views and analysis on horticulture technologyJoin experts and innovators from the horticulture technology industry.


  Detalii...

CLAAS România - Oficial / YoutubeCanalul oficial CLAAS România pe Youtube.


  Detalii...

Agraria-dlg.ro : Agraria - Evenimentul agricol emblematic al TransilvanieiTotul despre Agraria.

 

AGRARIA este primul târg pe care DLG Intermarketing l-a realizat în România.


  Detalii...

Avenue - Tractoare si utilaje agricole, importatorSC AVENUE SRL CARANSEBES : IMPORTATOR TRACTOARE SI UTILAJE AGRICOLE.


  Detalii...

RomvacROMVAC COMPANY S.A. realizează peste 60 de produse biologice (vaccinuri, substanţe revelatoare, kituri de diagnostic) şi peste 200 de medicamente de uz veterinar:tonice generale şi rehidratante, premixuri vitamino - minerale, promotori de creştere şi vitamine, antimicrobiene şi antimicotice, medicamente antiparazitare, produse pentru dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare, antiinfecţioase locale, cicatrizante şi produse desensibilizante şi antitoxice.

 

Compania este recunoscută pentru faptul că asigură o gamă variată de produse în toate formele (soluţii, comprimate, pulberi, unguente etc.) şi pentru toate speciile de animale crescute în România.

 

Romvac este dotat cu laboratoare moderne de control al medicamentelor şi vaccinurilor.


  Detalii...

Shop-Agroland.ro : Shop AgrolandAgroland este cea mai mare retea de magazine agricole din Romania.


Principalul obiectiv al companiei este incurajarea familiilor din mediul rural, dar nu numai, sa isi produca in gospodarie hrana necesara.


  Detalii...

Corteva Agriscience - Oficial / FacebookPortofoliul nostru complet de produse agricole ajută toți fermierii să progreseze !


  Detalii...

Agritechnica - Official / FacebookAGRITECHNICA is the world’s largest exhibition for agricultural innovations.


All the leading companies in the branch show their products and services there. With the latest developments in farm inputs and management methods for plant production and with large numbers of international events, Agritechnica 2017 attracts over 450,000 visitors from all over the world.

 

It is organised every two years by the DLG e.V. (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft e.V. - German Agricultural Society).

 

Next time from 10 - 16 November 2019 at the Exhibition Grounds Hanover (Preview Days 10 + 11 November).


  Detalii...

Massey FergusonTractoarele Massey Ferguson vă oferă performanţă, confort şi o calitate fără compromis.


Motoare eficiente şi fiabile bazate pe ultimele tehnologii lucrează cu transmisii rafinate, dar uşor de utilizat, pentru a răspunde nevoilor agricultorilor şi a pentru a profita la maximum de o gamă largă de unelte, menţinând, în acelaşi timp, costurile de exploatare la un nivel minim.


  Detalii...

Fermierinromania.ro - Fermier în RomâniaFermier în România aduce în prim plan știri relevante și imparțiale.


Fermier în România iți oferă cele mai noi ştiri despre agricultura românească.


  Detalii...

MEWI / FacebookMEWI este importator exclusiv pentru mărcile CHALLENGER, FENDT, VALTRA, HORSCH, FELLA, KRAMPE, KNOCHE si RAUCH.

 

Produse : tractoare şi o gamă largă de alte utilaje agricole (combine, semănători, cultivatoare, prese de balotat, remorci tehnologice etc.).

 

One of the biggest sales and services companies trading in agricultural machinery in Romania.


  Detalii...

AgroConcept - New Holland Agriculture / FacebookAgroConcept este filiala locala a Gemila GmbH, importator si distribuitor exclsuiv New Holland Agriculture in Romania.


  Detalii...

Crestemromaniabio.ro - Creștem România BIOCreștem România BIO este primul program național de conversie către agricultura ecologică dezvoltat de Carrefour pentru a susține agricultura sustenabilă în România și a încuraja obiceiurile sănătoase de consum.


Programul Creștem România BIO se adresează tuturor agricultorilor care sunt interesați să înceapă activitatea în domeniul agriculturii ecologice. Carrefour își propune să dezvolte parteneriate pe termen lung cu fermierii români, cărora să le fie aproape în tot procesul de conversie, dar și după obținerea certificărilor, pentru ca aceștia să treacă de la agricultura tradițională la agricultura viitorului, agricultura ecologică. În plus : prin programul Creștem România BIO Carrefour promovează segmentul ecologic și către consumatori, oferind cea mai extinsă gamă de produse BIO, dar și organizând campanii de promovare și educare a publicului cu privire la beneficiile produselor ecologice, crescând astfel interesul românilor pentru produsele bio.

 

Creștem România BIO este una dintre acțiunile concrete Carrefour a filosofiei globale ACT FOR FOOD, prin care Carrefour și-a asumat angajamentul de a oferi consumatorilor mâncare calitativă, sănătoasă, la prețuri accesibile.


  Detalii...

JOHN DEERE ROMÂNIAPartenerul nostru oficial în România este IPSO AGRICULTURĂ.


  Detalii...

Nhr.ro : NHR Agropartners - Dealer utilaje agricoleNHR Agropartners colaboreaza cu producatori de utilaje agricole de top, precum Deutz-Fahr din Germania, Hardi si Bogballe din Danemarca, Poettinger, Einboeck, Hydrac din Austria, Sfoggia din Italia pentru echipamente de semanat si prasit, Olimac si Fantini din Italia pentru echipamente de recoltat porumbul si floarea soarelui, Gregoire din Franta pentru recoltarea mecanizata a strugurilor, oferind deja de multi ani clientilor o gama completa de echipamente si utilaje agricole.


  Detalii...

Adama Romania - Oficial / FacebookADAMA Agricultural Solutions este una dintre companiile de top din industria de protecție a plantelor.


Îți oferim soluții simple pentru agricultură prin produsele și serviciile noastre, pentru a-ți dezvolta afacerea și a-ți face viața mai ușoară.

 

Cu un portofoliu vast și diversificat de erbicide, insecticide, fungicide, adjuvanți și regulatori de creștere, reprezentanții Adama vin în sprijinul fermierilor din întreaga lume pentru a ține sub control buruienile, dăunătorii și bolile. Susținem creșterea producției agricole.


  Detalii...

1 ... « 2 3 4 5 6 » ... 51

TRANZACTII IMOBILIARE
certSIGN


Tiriac Auto - Dealer si service auto
Vrei sa VINZI ?
Cele mai bune servicii : Dedeman - Materiale pentru construcții și amenajări interioare, produse pentru grădină, electrice și electrocasnice, instalații termice, scule și echipamente industriale, obiecte sanitare, gresie și faianță, mobilier, parchet, chimice, decorațiuni    Zi de zi la Dedeman Microsoft


certSIGN     Ziare AZ

Altex Romania Digi România

  Simona Halep - Oficial

   Inna - Oficial Website

Inna - Oficial / Facebook