→ Madalina Celine Coca - It's All Coming Back to Me Now - Vocea Romaniei | → Bogdan Ioan - Earth Song : Vocea Romaniei / Pro TV
→ Orange : Online e sigur și rapid. Descoperă aplicații care îți fac viața mai ușoară | Evită locurile aglomerate
→ Suntem peste tot : UBER TAXI : Punem în mișcare peste 700 de orașe. Click aici !  
Kaufland Germany - Angebote in meiner Nähe        Uber        Hotel Lido - Bucharest’s Interwar Emblem        Coresi Avantgarden
   Vodafone România - Telefoane mobile, internet şi tv            * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină              Kaufland România : Oferte, rețete, concursuri online
     Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Kaufland Deutschland  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta  

 • Site-uri indexate în Director Web : 35851

  
→ Universitatea Craiova - Oficial  |  → Jaguar  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion : eSky.ro

     La Ceaun - Bistro cu ciorbă și tocană gătite zilnic la ceaun. Salată, murături, zacuscă ... Vă ospătăm cu bucate bune :
  • Restaurant tradițional care servește în principal supe și tocane, pregătite proaspăt în fiecare zi, cu ingrediente localeCarrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Agricultura

Albina Carpatina @ apicola.ro / FacebookTotul a inceput din pasiunea pentru apicultura si a devenit o companie de succes care desface o gama larga de produse apicole pe plan intern si extern.

 

Compania noastra a luat nastere in anul 1991 din pasiunea si experienta in apicultura, dragostea pentru natura si preocuparea pentru un stil de viata sanatos si echilibrat.

 

De 25 de ani promovam produsele apicole ca alimente naturale functionale, cu proprietati terapeutice remarcabile, care vin in ajutorul organismului prin intarirea sistemului imunitar si care au efect tonic, mineralizant,  vitalizant si antioxidant in perioadele de stres, oboseala, convalescenta, epuizare fizica si intelectuala.

 

Traditie

 

Albina Carpatina ofera o gama variata de produse apicole selectionate cu rigurozitea acumulata in urma experientei celor 25 de ani de activitate. In toata aceasta perioada am consolidat relatii de incredere cu apicultori cu traditie in cresterea albinelor din toata tara, care ne ofera garantia unor produse de inalta calitate.


  Detalii...

Crestemromaniabio.roCreștem România BIO este primul program național de conversie către agricultura ecologică dezvoltat de Carrefour pentru a susține agricultura sustenabilă în România și a încuraja obiceiurile sănătoase de consum.


Programul Creștem România BIO se adresează tuturor agricultorilor care sunt interesați să înceapă activitatea în domeniul agriculturii ecologice. Carrefour își propune să dezvolte parteneriate pe termen lung cu fermierii români, cărora să le fie aproape în tot procesul de conversie, dar și după obținerea certificărilor, pentru ca aceștia să treacă de la agricultura tradițională la agricultura viitorului, agricultura ecologică. În plus, prin programul Creștem România BIO Carrefour promovează segmentul ecologic și către consumatori, oferind cea mai extinsă gamă de produse BIO, dar și organizând campanii de promovare și educare a publicului cu privire la beneficiile produselor ecologice, crescând astfel interesul românilor pentru produsele bio.

 

Creștem România BIO este una dintre acțiunile concrete Carrefour a filosofiei globale ACT FOR FOOD, prin care Carrefour și-a asumat angajamentul de a oferi consumatorilor mâncare calitativă, sănătoasă, la prețuri accesibile.


  Detalii...

Malagrow.ro : Malagrow - Produse de calitate superioarăMALAGROW - AGRO SOLUTIONS : Alimentați-vă plantele cu înțelepciune ! 

 

Două decenii de muncă au transformat Malagrow, inițial o mică afacere de familie, într-un actor regional.


Obiectivele stabilite la înființarea firmei au rămas aceleași : dorim să oferim producătorilor cea mai bună asistență profesională care să-i sprijine în efortul lor de a cultiva într-un mod profesionist și eficient atât din punct de vedere profesional cât și economic. Cu introducerea biostimulatorului, întreprinderea noastră a creat o nouă categorie de produse pe piața suplimentelor de substanțe nutritive.

  

Produsele noastre de calitate superioară, dezvoltate pentru culturi arabile și horticole, respectiv rețeaua noastră de experți contribuie la ameliorarea culturilor astfel că producătorii vor obține produse superioare pentru fiecare sămânță semănată.

 

Partenerul nostru strategic este Valagro, cunoscut pe piața suplimentelor de substanțe nutritive pentru agricultură, ca un producător care fabrică exclusiv produse de calitate. Valagro alocă resurse considerabile pentru cercetare-dezvoltare pentru a obține produsele cele mai eficiente folosind materii prime de cea mai bună calitate.

  

Rezultatele investițiilor în inovație sunt întotdeauna relevante : producătorii au șansa de a lucra cu produse moderne ce satisfac cele mai exigente cerințe de eficiență, tehnologie agrară, protecția mediului și siguranța alimentară.

 

Avem o experiență de peste 20 de ani de expertiză pe piața agricolă, însă rămânem în continuare receptivi la tot ce e nou și nu încetăm să căutăm soluții inovatoare. Pe baza cunoștințelor acumulate venim în ajutorul producătorilor recomandându-le soluțiile optime pentru orice situație ivită, soluții care vor îmbunătăți rezultatele lor.

 

În calitate de lider în domeniul biostimulatorilor suntem din 2019 unici distribuitori ai produselor partenerului nostru Valagor în trei țări: România, Ungaria și Slovacia. Dorim să ne extindem în continuare.

 

La Malagrow considerăm că agricultura românească se află la începutul unei perioade de creștere, de dezvoltare semnificativă. Pregătirea producătorilor români, practicile inovative și deschiderea de care dispun oferă în conjuncție cu excelentele condiții din zonă garanții pentru dezvoltarea cu succes a agriculturii, în special al legumiculturii și pomiculturii în următorii ani, decenii.

 

Avem convingerea că Malagrow și produsele excepționale pe care le distribuim vor avea un rol important în această perspectivă a dezvoltării.


  Detalii...

Massey Ferguson Romania - Oficial / FacebookCu peste 160 de ani de inovare şi experienţă, Massey Ferguson este una dintre cele mai importante mărci mondiale de tractoare şi o forţă a industriei mondiale de recoltare agricolă.


  Detalii...

Arbos România - OficialARBOS EASTERN EUROPE, importatorul și distribuitorul exclusiv ARBOS în România, Bulgaria și Republica Moldova își anunță lansarea oficială pe piață, poziționându-se ca partener de încredere pe termen lung al fermierilor din România, Bulgaria și Republica Moldova.

 

ARBOS EASTERN EUROPE se bucură de încrederea unor investitori internaționali, cu activități intersectoriale din domeniul imobiliar, servicii și agricultură în România.


De câțiva ani, investitorii dezvoltă cu succes afaceri în domeniul producției de cereale și culturi specializate, și dețin compania AGROCONCEPT IMPEX, care importă și distribuie exclusiv brandul NEW HOLLAND în România.

 

ARBOS EASTERN EUROPE, condusă de un management complet independent, beneficiază de experiența investitorilor și îndeplinește viziunea lor de expansiune regională, propunându-și să devină leader în segmentul său de piață.


  Detalii...

Laprovincia.ro - LaProvinciaDe la români, pentru români.

 

O afacere de familie și un brand 100 % românesc, un jucător important pe segmentul agroalimentar din România, LaProvincia se numără printre cei mai respectați producători locali de carne de pasăre.

 

Cu un număr potrivit de ferme, LaProvincia deține toate certificările specifice retailului modern, autosusținându-se printr-o agricultură proprie necesară fermelor.

 

Ne dedicăm întreaga activitate procesului și implicit a produsului finit pentru că gustul autentic de pui românesc trebuie să ajungă la fiecare dintre noi.


  Detalii...

Agroland TV - Oficial / YoutubeCanalul oficial Agroland pe Youtube.


  Detalii...

Syngenta România - Oficial / YoutubeCanalul oficial Syngenta România pe Youtube.


  Detalii...

Agroland Romania - Oficial / InstagramPagina oficiala Agroland Romania pe Instagram.


  Detalii...

Agrointeligenta.ro - Agrointeligenta / FacebookPagina Agrointeligenta pe Facebook.


  Detalii...

OTP AgroOTP Bank România oferă diferite forme de finanțare pentru întreprinderile agricole.


  Detalii...

izagro.ro - anunturi agricoleAnunturi din agricultura : masini si utilaje agricole noi si second hand, tractoare, combine, terenuri, ferme, pasari, animale, furaje, produse agricole, cereale, alimente, active agro, diverse.


  Detalii...

Culegatoare-porumb.roPe site-ul nostru gasiti toate utilajele ce care aveti nevoie pentru afacerea dumneavoastra in agricultura. Va asteptam pe site.


  Detalii...

AgroTradeGrain.ro - transport cerealeNe-am dezvoltat in domeniile achizitii cereale, depozitare cereale, vanzare cereale si comert cereale din dorinta de a deveni partenerul de incredere al fermierilor si al industriei procesatoare, dar si unul dintre cei mai importanti furnizori de cereale la nivel national.


  Detalii...

Apftrade.roFirma APF TRADE SRL va propune cele mai bune solutii de instalatii de muls: aparate mobile de muls, instalatii de muls la bidon, instalatii de muls la conducta, sali de muls si mori cu ciocanele, amestecatoare, micro-FNC-uri, bucatarii furajere, tocatoare de baloti, accesorii zootehnie.


  Detalii...

Agrari.ro - Jurnalul AgrarZiar online national de stiri si informatii din lumea agricola romaneasca.


  Detalii...

Best4horses.ro - produse pentru cai si calaretiBest4horses este un magazin online ce comercializeaza produse pentru hrana si ingrijirea calului dumneavoastra, articole de incaltaminte si vestimentatie pentru calareti, precum si produse si obiecte destinate grajdurilor.


  Detalii...

ApiLand.ro : Cumpără direct de la ApiLand - Produse apicole de calitate‎Produse Certificate ECO autorizate ANSVSA. Plata cu Cardul. Transport Gratuit.

 

Tipuri : Mierea de Manuka MGO™, Laptisor de matca, Tonice apicole, Polenuri crude, Pastura etc.


  Detalii...

Solarii.euSolarii si sere profesionale pentru legume.


  Detalii...

Torockoi.ro : Fabrica de Lactate Torockoi - Produse lactate 100 % naturaleInspirate de aromele pajiștilor din Munții Trascăului, Lactatele Torockoi iau naștere în Fabrica din Colțești, îngrijte cu pricepere și suflet.

 

Savurați, mirosiți, pipăiți : așa arată natura în fiecare produs ieșit de pe porțile Fabricii Torockoi. Aromele de flori sălbatice, plante medicinale și iarba pajiștilor neumblate din munte dau gustul Lactatelor Torockoi. O lume a liniștii, a simplității și a libertății.

 

O afacere deținută cu mândrie de o familie din Colțești, Alba - ce a investit și în Conacul Secuiesc, atracția turistică principală a zonei, Lactatele Torockoi sunt produse organice, născute din grija pentru folosirea responsabilă a resurselor naturale, a animalelor și a materiei prime.

 

Produsele lactate Torockoi sunt rezultatul unei experiențe de 20 de ani în producția de lactate, susținută de utilaje, procese tehnologice și rețete elvețiene, dar, cel mai important, de calitatea spectaculoasă a laptelui colectat de la fermele din Depresiunea Trascăului.


  Detalii...

1 ... « 2 3 4 5 6 » ... 38

Tiriac Auto - Dealer si service auto
Vrei sa CUMPERI ?
      Ziare AZ Altex Romania
Digi România

  Simona Halep - Oficial

   Inna - Oficial Website

Inna - Oficial / Facebook