• 38.000 de site-uri - Persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii - au încredere în Director Web. Mulţumim !


→ Select Design by Diana Șucu
Kaufland Deutschland - Angebote in meiner Nähe        Uber        Coresi Avantgarden
CNN : Prince Harry lands new job as a tech executive
    * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină
                Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Kaufland Germany  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta  

• Site-uri indexate în Director Web : 38084   → Universitatea Craiova - Oficial  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion

                                           La Ceaun - Bistro cu ciorbă și tocană gătite zilnic la ceaun. Salată, murături, zacuscă ... Vă ospătăm cu bucate bune :
                                      • Restaurant tradițional care servește în principal supe și tocane, pregătite proaspăt în fiecare zi, cu ingrediente locale


Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Agricultura

Massey Ferguson @ MasseyFergusonGlobal - Official / FacebookWelcome to the official global Facebook page of Massey Ferguson.


A world of experience. Working with you.


  Detalii...

IRUM - Oficial / TwitterTractoare romanesti.


  Detalii...

Adama.com : Adama Romania - OficialADAMA Agricultural Solutions vine în sprijinul fermierilor cu produse pentru protecția plantelor, controlul buruienilor, bolilor și dăunatorilor.


  Detalii...

Agritechnica - OfficialWorld's leading trade fair for agricultural machinery - Made by DLG.


Agritechnica is a leading international exhibition for agricultural machinery and equipment, which takes place every two years in Hanover


  Detalii...

John Deere US : Products & Services Information - OfficialExplore agricultural, construction, forestry machinery and more on the official John Deere website.


Find a dealer in your area or purchase online.


  Detalii...

Albina Carpatina @ apicola.ro / FacebookTotul a inceput din pasiunea pentru apicultura si a devenit o companie de succes care desface o gama larga de produse apicole pe plan intern si extern.

 

Compania noastra a luat nastere in anul 1991 din pasiunea si experienta in apicultura, dragostea pentru natura si preocuparea pentru un stil de viata sanatos si echilibrat.

 

De 25 de ani promovam produsele apicole ca alimente naturale functionale, cu proprietati terapeutice remarcabile, care vin in ajutorul organismului prin intarirea sistemului imunitar si care au efect tonic, mineralizant,  vitalizant si antioxidant in perioadele de stres, oboseala, convalescenta, epuizare fizica si intelectuala.

 

Traditie

 

Albina Carpatina ofera o gama variata de produse apicole selectionate cu rigurozitea acumulata in urma experientei celor 25 de ani de activitate. In toata aceasta perioada am consolidat relatii de incredere cu apicultori cu traditie in cresterea albinelor din toata tara, care ne ofera garantia unor produse de inalta calitate.


  Detalii...

GreenTech - Official / FacebookGreenTech is the global meeting place for all professionals involved in horticulture technology in RAI Amsterdam, the Netherlands and from 2020, in Querétaro in Mexico.

 

With over 450 international exhibitors including all the market leaders, GreenTech focuses on the early stages of the horticulture chain and production issues relevant to growers of flowers and vegetables.


  Detalii...

Arbos România - OficialARBOS EASTERN EUROPE, importatorul și distribuitorul exclusiv ARBOS în România, Bulgaria și Republica Moldova își anunță lansarea oficială pe piață, poziționându-se ca partener de încredere pe termen lung al fermierilor din România, Bulgaria și Republica Moldova.

 

ARBOS EASTERN EUROPE se bucură de încrederea unor investitori internaționali, cu activități intersectoriale din domeniul imobiliar, servicii și agricultură în România.


De câțiva ani, investitorii dezvoltă cu succes afaceri în domeniul producției de cereale și culturi specializate, și dețin compania AGROCONCEPT IMPEX, care importă și distribuie exclusiv brandul NEW HOLLAND în România.

 

ARBOS EASTERN EUROPE, condusă de un management complet independent, beneficiază de experiența investitorilor și îndeplinește viziunea lor de expansiune regională, propunându-și să devină leader în segmentul său de piață.


  Detalii...

TractorAvenue.roOferte tractoare.


  Detalii...

Syngenta România - Oficial / YoutubeCanalul oficial Syngenta România pe Youtube.


  Detalii...

Lumea Satului / FacebookRevista Lumea satului & agrobusiness : informații din agricultura, subvenții APIA, fonduri europene nerambursabile, medicina veterinara, utilaje agricole, silvicultura, cercetare agricola.

 

Lumea satului - lumea afacerilor tale.


  Detalii...

Syngenta Romania - Oficial / FacebookSyngenta este un brand al performanţei în domeniul agriculturii, o companie bazată pe cercetare dezvoltare şi ambiţia de a contribui la răspunsul unei provocări majore, aceea a securităţii alimentare – ambiţia de a produce mai mult, într-un mod sustenabil, pentru o populaţie în continuă creştere, prin generarea unei schimbări în productivitatea fermelor.


Suntem o companie care investeşte continuu în cercetarea şi dezvoltarea celor mai noi şi performante produse, cu investiţii anuale de 1.4 miliarde de dolari.

 

Suntem o companie diferită, cu soluţii care integrează şi uneşte oamenii, agricultura, tehnologia şi pune în centrul atenţiei nevoile fermierului.


  Detalii...

Landwirt.com : Gebrauchte Landmaschinen und TraktorenAgrar Kleinanzeigen - Traktoren - Biete - Rindermarkt - Futterbörse.


  Detalii...

Massey Ferguson Romania - Oficial / FacebookCu peste 160 de ani de inovare şi experienţă, Massey Ferguson este una dintre cele mai importante mărci mondiale de tractoare şi o forţă a industriei mondiale de recoltare agricolă.


  Detalii...

Agroland Romania - Oficial / InstagramPagina oficiala Agroland Romania pe Instagram.


  Detalii...

Laprovincia.ro - LaProvinciaDe la români, pentru români.

 

O afacere de familie și un brand 100 % românesc, un jucător important pe segmentul agroalimentar din România, LaProvincia se numără printre cei mai respectați producători locali de carne de pasăre.

 

Cu un număr potrivit de ferme, LaProvincia deține toate certificările specifice retailului modern, autosusținându-se printr-o agricultură proprie necesară fermelor.

 

Ne dedicăm întreaga activitate procesului și implicit a produsului finit pentru că gustul autentic de pui românesc trebuie să ajungă la fiecare dintre noi.


  Detalii...

Agroland TV - Oficial / YoutubeCanalul oficial Agroland pe Youtube.


  Detalii...

Agrointeligenta.ro - Agrointeligenta / FacebookPagina Agrointeligenta pe Facebook.


  Detalii...

Maschio Gaspardo RomaniaMaschio Gaspardo este un grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului.


Grupul nostru comercializează şi distribuie o gamă largă de produse sub două mărci importante - Maschio şi Gaspardo.

 

Gama de produse include cultivatoare, grape rotative puternice, semănători de precizie,  semănători de cereale, echipamente combinate cultivator-semănătoare, maşini de tuns iarba, maşini de erbicidat, maşini de prelucrare a fânului şi echipament pentru lucrări minime.

 

Având 8 unităţi mari de producţie, 5 în Italia şi alte 3 în străinătate (România, India şi China) şi 13 filiale de vânzări în străinătate, Maschio Gaspardo este o prezenţă relevantă la scară mondială cu peste 1.900 de angajaţi şi inspiră o filozofie de corporaţie unită în determinare, entuziasm şi principii:

 

- orientarea spre productivitate şi muncă

- înclinaţia spre dezvoltare şi progres

- controlul calităţii şi al servicilor

- atenţia la nevoile clientului.


  Detalii...

Rosii-Gigant.roAu fost necesari ani de cercetari pentru a fi pusa la punct « rosia uriasa cu gustul de odinioara ».

 

Rodul unei lungi si compexe serii de experimente, aceasta adevarata « minune », in ceea ce priveste marimea si gustul, era pana acum rezervata cultivatorilor profesionisti de rosii. De fapt, aceste cercetari nu au creat o specie modificata genetic, ci, a fost o lunga serie de experiente si incrucisari, avand ca rezultat "rosia uriasa cu gustul de odinioara".

 

Veti recolta timp de peste 3 luni rosii mari si gustoase. Cu o pielita subtire, usor de curatat si cu foarte putine seminte, aceste rosii sunt foarte carnoase, suculente si pline de vitamine. Veti face o veritabila cura de sanatate !

 

Aceste rosii pot ajunge la 2 kg si fiecare planta poate rodi pana la 20 de fructe uriase. N-o sa va vina sa credeti cand le veti masura si vor depasi 58 cm circumferinta.


  Detalii...

1 ... « 2 3 4 5 6 » ... 51

TRANZACTII IMOBILIARE
certSIGN


Canon
Vrei sa CUMPERI ?
Cele mai bune servicii : Dedeman - Materiale pentru construcții și amenajări interioare, produse pentru grădină, electrice și electrocasnice, instalații termice, scule și echipamente industriale, obiecte sanitare, gresie și faianță, mobilier, parchet, chimice, decorațiuni    Zi de zi la Dedeman Microsoft


certSIGN     Ziare AZ

Altex Romania Digi România

  Simona Halep - Oficial

   Inna - Oficial Website

Inna - Oficial / Facebook