→ Madalina Celine Coca - It's All Coming Back to Me Now - Vocea Romaniei | → Bogdan Ioan - Earth Song : Vocea Romaniei / Pro TV
→ Orange : Online e sigur și rapid. Descoperă aplicații care îți fac viața mai ușoară | Evită locurile aglomerate
→ Suntem peste tot : UBER TAXI : Punem în mișcare peste 700 de orașe. Click aici !  
Kaufland Germany - Angebote in meiner Nähe        Uber        Hotel Lido - Bucharest’s Interwar Emblem        Coresi Avantgarden
   Vodafone România - Telefoane mobile, internet şi tv            * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină              Kaufland România : Oferte, rețete, concursuri online
     Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Kaufland Deutschland  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta  

 • Site-uri indexate în Director Web : 35851

  
→ Universitatea Craiova - Oficial  |  → Jaguar  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion : eSky.ro

     La Ceaun - Bistro cu ciorbă și tocană gătite zilnic la ceaun. Salată, murături, zacuscă ... Vă ospătăm cu bucate bune :
  • Restaurant tradițional care servește în principal supe și tocane, pregătite proaspăt în fiecare zi, cu ingrediente localeCarrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Arta, Cultura

Clubuldecultura.ro : Clubul de Cultura - Circuite culturaleClubul de Cultura - Scopul nostru este sa invatam tinerii cum sa beneficieze de avantajele oferite de lumea culturala si cum sa trateze arta ca pe o parte integranta a vietii de zi cu zi.


  Detalii...

Calugareanu.arts.roFotografie si videografie.


  Detalii...

Sapanta-handmade.com : artizanat Sapanha hand madeIn magazinul nostru veti gasi doar lucruri facute manual, din Sapanta - Maramures, nu veti gasi bratari din margele facute industrial, nici icoane pe sticla facute in serie, tot ce vedeti pe acest site este facut de mana omului in ateliere din inima Maramuresului Istoric si anume in Sapanta.


  Detalii...

LauraCaltea.ro - Laura CâlțeaLaura Câlțea - sunt pasionată de cărți, filme, fotografie, arte vizuale și călătorii, dar mai ales de cărți.


  Detalii...

Aura Christi - poet, romancier, eseistAura Christi, poet, romancier, eseist. S-a născut la Chişinău, la 12 ianuarie 1967. Poemele sale au fost traduse şi publicate în Germania, Franţa, Belgia, Italia, Suedia, Rusia, S.U.A, Bulgaria, Albania. Este redactor-șef al revistei Contemporanul. Membru al Uniunii Scriitorilor din România.


  Detalii...

Cărturești - Oficial / FacebookCărturești is a cultural venue that functions as a bookshop, tea studio, and project space, taking direct action towards revitalizing the Romanian artistic life, urban pleasures and social responsibilities.

 

Since its opening at the end of year 2000, Cărturești set its mission on changing the trend in the downsloping book market, promoting quality and value by regarding clients’ demands as a priority investment.


  Detalii...

Editura Ideea EuropeanaIdeea Europeana va ofera o gama variata de carti si manuale scolare, romane si volume de beletristica, carti didactice, dictionare si enciclopedii, precum si titluri din domeniile: dieta si sanatate, psihologie, psihanaliza, politica si paranormal. Sunt disponibile si o serie larga de e-book-uri etc.


  Detalii...

Uniunea Scriitorilor PitestiUniunea Scriitorilor din Romania - Filiala Pitesti.


  Detalii...

Romaniaciteste.ro - Romania CitesteRomâniaciteşte.ro este un proiect multianual de anvergură naţională de susţinere a artei contemporane prin demersuri de promovare a unor autori contemporani, ale căror lecturi şi conferinţe sunt susţinute în România și străinătate.


  Detalii...

Editura EuroPress GroupLa libraria online a editurii EuroPress Group veti gasi o gama completa de carti, de la romane si carti de beletristica, la manuale scolare si carti didactice, dictionare, jurnale si enciclopedii.


  Detalii...

LiterNet.roAtelier literar.


  Detalii...

Rachieru.roBlog cultural.


  Detalii...

CulturaSalaj.roCentrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj este o instituţie de cultură dinamică şi are misiunea de a iniţia programe şi proiecte de educaţie permanentă prin care să asigure o largă ofertă culturală, să conserve şi să valorifice valorile morale şi artistice ale comunităţii locale şi ale patrimoniului naţional, de a organiza şi desfăşura activităţi cultural artistice, urmărind prin aceste activităţi dezvoltarea socio - culturală şi economică a judeţului.


  Detalii...

Versuri.roRevista online - culturala.


  Detalii...

Convorbiri LiterareRevista a Uniunii Scriitorilor din Romania.


  Detalii...

CameliaCristea.blogspot.ro - Comori de sufletSunt un căutător de comori sufletești. Cu căt descopăr mai mult, dăruiesc mai mult.


  Detalii...

Arthelp.ro - Cursuri desen si picturaART TERAPIA foloseste o serie­ de abordari, mijloace, suporturi - panza, sticla, lampi de hartie si materiale diverse acrilice, ulei, acuarela, colaje, boabe cafea, cleiuri, precum si alte materiale tactile si senzoriale, cu ajutorul carora se realizeaza simpla actiune artistica, apoi se da sens, se interpreteaza simbolurile reprezentate in imagini, desene traditionale sau nu.


  Detalii...

Carturesti.roDacă ai vizitat vreodată una dintre Librăriile Cărturești, atunci știi că orice clipă petrecută acolo are povestea proprie.

 

Ca orice poveste, merge dincolo de arhitectură şi protagonişti aşa că o poți regăsi și online, aici -punctul de întâlnire pentru iubitorii de cărți, ceai, muzică, dichis.

 

Carturesti.ro este deci o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta.

 

Aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediţii rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai trăznite jucării, de la hârtie pentru acuarelă la plannere minuţioase, de la porţelanuri fine la French Press, de la film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl - peste 300.000 de produse aşteaptă să fie alese. În plus, facem tot posibilul ca ele să ajungă la tine cât mai repede, ca tu să poți răsfoi, privi, asculta, adulmeca, gusta orice, din confortul casei tale.

 

În plus, carturesti.ro este o platformă de informare. Aici ţi le recomandăm pe cele mai noi, cele mai cititite, cele mai ascultate, cele mai jucate, cele mai aromate, cele mai colorate sau cele mai discutate.


  Detalii...

Fundaţia Calea Victoriei - Inspirăm prin arte şi culturăFundaţia Calea Victoriei 2007 este o instituţie culturală independentă care organizează o mare varietate de cursuri şi evenimente interactive în domenii umaniste şi culturale, pentru tineri şi adulţi. De 12 ani inspirăm prin arte şi cultură şi susţinem tinerii talentaţi.

 

Am reuşit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale şi am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători şi artişti s-au format ca lectori.

 

Numele fundaţiei doreşte să celebreze o perioadă efervescentă din istoria Bucureştilor, perioadă în care România s-a dezvoltat ca stat european, prin spirit şi mentalitate. Povestea, chipul şi evoluţia acestei străzi sunt strâns legate de evenimente culturale şi istorice majore din viaţa oraşului şi a ţării, de destinele unor mari oameni şi familii boiereşti, instituţii culturale, politice şi economice.

 

Vrem - de asemenea - să sugerăm că există o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale şi întâlnirea cu oameni care au cu adevărat lucruri de spus.

 

Vă aşteptăm cu ceai, întrebări şi idei !


  Detalii...

1 ... « 8 9 10 11 12 » ... 13

Tiriac Auto - Dealer si service auto
Vrei sa VINZI ?
      Ziare AZ Altex Romania
Digi România

  Simona Halep - Oficial

   Inna - Oficial Website

Inna - Oficial / Facebook