• Peste 42.000 de site-uri - Persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii - au încredere în Director Web. Mulţumim !

  Coca Cola România               Vodafone România               Microsoft România : Surface Pro 8 pentru Business
  Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Reviste  | » eMAG | » Tazz by eMAG | » WIN Herăstrău  | » NorthLight Residence | » Grand Hotel Bucharest | » Samsung | » Oracle | » Syngenta

⭐ Site-uri indexate în Director Web : 42152  ✓          → Digi 24 HD - Non Stop : Cele mai noi ştiri : Știri relevante, imparțiale, prezentate cu acuratețe |  • Ford România               • Mașini de vânzare - Marci premium, full option               • carVertical

                 • Avalon Estate : Aviației - Pipera | Luxury Hotels Bucharest Romania : JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Imobiliare, Constructii

Soho Unirii / FacebookLocalizat in imediata apropiere a centrului, Soho faciliteaza accesul catre zonele comerciale, turistice, dar si catre zona de birouri de la Timpuri Noi.


Tocmai din acest motiv poate fi considerat o buna investitie pe termen lung.


  Detalii...

Site oficial JLL ™ - Proprietăți și investițiiSuntem experți imobiliari, gata să transformăm ambițiile voastre în realitate.


Management proiecte.

 

Dezvoltatori & Investitori.

 

Consultanta & Cercetare. Types : Inchirieri birouri, Inchiriei hale & depozite, Investitii imobiliare, Evaluare.


  Detalii...

Junior Residence : apartamente noi în ClujCe-ai spune dacă ai locui într-o zonă liniştită, cu teren de joacă pentru copilul tău lângă casă sau dacă ai putea să ajungi în doar câteva minute să-ţi faci cumpărăturile ? Opteaza.


  Detalii...

Aviatorilor-Residence-Brasov.roPentru că dorim să punem accent pe intimitate, pe ideea de familie, de linişte, Aviatorilor Residence Braşov este structurat cu 6 apartamente per nivel, în total 24 apartamente. Ca tu să te simţi acasă …

 

Ansamblu rezidenţial Aviatorilor cuprinde 2 blocuri, P + 3 şi este amplasat în Brasov, Str. Nicolae Pop, vis-à-vis de Complexul Paradisul Acvatic.

 

Ansamblul este situat la 7 minute de Coresi Shopping Resort, la 16 minute distanţă de centrul oraşului Braşov, într-o zonă în plină dezvoltare. În apropiere se află stații de autobuz, grădițe și școli.


  Detalii...

Junior Residence / FacebookApartamente direct de la constructor.


  Detalii...

CaseBune.ro ... by George BuhniciBine ai venit în comunitatea CaseBune ! 

 

Avem toate motivele să ne dorim case mai bune. Noi te vom ajuta să le construiești cu sfaturi de la specialiști. Dacă m-ai urmărit în proiectul #casabuhnici, o să recunoști oameni care știu să optimizeze totul într-o construcție cu idei deștepte și inovatoare. Aici se încheie povestea #casabuhnici și începem capitolul CaseBune.ro cu idei bune pentru oricine construiește sau renovează.


  Detalii...

Luxuria Domenii ResidenceModern si exclusivist, LUXURIA DOMENII Residence ofera un stil de viata select si un cadru de lux prin fiecare detaliu, de la placile din granit si din marmura, pana la vitrajele, spatiile generoase, dotarile si finisajele alese.

 

Este primul ansamblu rezidential din Bucuresti in curs de certificare BREEAM, fiind de la inceput proiectat pentru a se incadra in clasa energetica A si in categoria de "cladiri verzi".


  Detalii...

Hils.ro - Hils Pallady ApartmentsUn nou ansamblu rezidențial plin de culoare : HILS Pallady Apartments.


Un ansamblu excelent conectat la rețeaua de transport a Bucureștiului, fiind amplasat la DOAR 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny, dar și lângă stații de tramvai și autobuz.

 

HILS Pallady Apartments va fi format din 12 blocuri, totalizând aproape 2.000 de apartamente proiectate în mai multe variante de compartimentare, de la garsoniere la apartamente cu 3 camere, pentru ca oricine să își găsească aici locuința mult visată. Locatarii vor beneficia de spații verzi si locuri de joaca pentru copii, unde se pot relaxa, iar cei mici își pot consuma energia, un wellness club pentru asigurarea stării de bine zi de zi, un business center, iar pentru cei care au în gând siguranța și binele mașinilor proprii, suficiente locuri de parcare, terane si supraterane.

Zona în care este amplasat ansamblul rezidențial HILS Pallady Apartments este una foarte avantajoasă din punct de vedere al cumpărăturilor de interes zilnic. În apropiere sunt amplasate mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes: Ikea, care este chiar vis-à-vis de ansamblul nostru rezidențial, Auchan, Metro, Decathlon, Dededeman și, în curând, Kaufland, Lidl și Leroy Merlin.


  Detalii...

Alphaville-arena.ro : Alphaville Arena - design by CosmopolitCasa noastră ar trebui să fie un lucru foarte important pentru noi. De aceea, la un moment dat simțim nevoia de a ne cumpăra propria casă.


Căminul nostru ar trebui să arate exact așa cum ni l-am imaginat. Pentru că ținem la calitatea serviciilor, noi vă oferim tot confortul de care aveți nevoie și ocazia de a trăi la înalțimea visurilor voastre. Acum aveți posibilitatea de a alege din peste 300 de apartamente premium.


  Detalii...

Casebune.ro / FacebookComunutatea CaseBune pe Facebook !


  Detalii...

WIN HerăstrăuWIN Herăstrău este un ansamblu imobiliar exclusivist, situat în partea de nord a capitalei - cartierul Şoseaua Nordului.

 

Include 6 clădiri ( 2S + DS + P + 5E ) cu apartamente cu câte 2 - 5 camere şi oferă, prin toate componentele sale, confort, siguranţă, funcţionalitate şi frumuseţe.


  Detalii...

ANEVAR - Oficial / FacebookPagina oficiala ANEVAR pe Facebook.


  Detalii...

Bm-cat.ro : Bergerat Monnoyeur - dealer Cat, CaterpillarBergerat Monnoyeur - dealer Cat de peste 80 de ani - este reprezentantul exclusiv al producatorului american Caterpillar in Romania si Republica Moldova.


De peste 25 de ani, Bergerat Monnoyeur Romania este indreptata permanent catre nevoile si asteptarile clientilor, in scopul imbunatatirii constante a calitatii si performantei prestatiilor si serviciilor. Astfel, politica organizatiei este adecvata contextului acesteia si sustine directia sa strategica.


  Detalii...

Armeneasca ResidenceArmeneasca Residence - situat pe Str. Popa Petre 39 - 41 - este locul unde te simţi acasă, în zona centrală care îţi oferă aces rapid către toate arterele principale ale capitalei, precum Calea Moşilor, Bulevardul Dacia, Bulevardul Carol, Piaţa Universităţii, cât şi frumosul cartier Armenesc.


O zonă plină de poveste şi istorie cu grădini sau blocuri art deco.


  Detalii...

Catedral Residence / FacebookCatedral Residence se afla in centrul capitalei, in zona Marriott - 13 Septembrie - Palatul Parlamentului.


Proiectul este format din 3 tronsoane cu regim de inaltime D + P + 3E + M si are in componenta 91 de locuinte.


  Detalii...

Catedral ResidenceOrasul la picioarele tale !


  Detalii...

CBRE RomaniaProperties, services, research and more from the world's leading full-service commercial real estate services and investment organisation.


  Detalii...

Satina Garden - Ansamblu Rezidential / CraiovaSatina Garden este un proiect de-a dreptul special. Arhitectură modernă, zona nouă și verde în care am ales să construim, atenția pentru cele mai mici detalii - toate acestea spun despre noi un lucru categoric : gândim și construim diferit.

 

Dorim să construim pentru viitor și să contribuim la conturarea celui mai modern cartier din Craiova. Ne propunem să aducem aproape sute de familii într-un ansamblu rezidențial modern, unde construcțiile se îmbină armonios cu natura și mediul înconjurător.


  Detalii...

Luxuria Domenii Residence / Facebook : Luxury. The way smart people appreciateConstruit printr-o excelență de neegalat, de o eleganță deosebită și poziționat într-o zonă istorică a capitalei, LUXURIA DOMENII Residence emană un stil de viață select și un cadru de lux prin fiecare detaliu.


Descoperă Adresa Succesului !


  Detalii...

1 ... « 2 3 4 5 6 » ... 108


Toyota RomâniaPayPoint RomâniaCoca-Cola România
Vrei sa CUMPERI ?


→ Director Web | → Toyota | → Volkswagen | → B1 TV | → Digi Sport | → Samsung | → Banca Transilvania | → Bosch | → Soho Unirii | → Stihl | → Renault | → CookiePanouri Solare   |   Carvago   |   Piața Obor - Direct de la Producător

  → Adaugă anunţ