• Peste 42.000 de site-uri - Persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii - au încredere în Director Web. Mulţumim !

  Coca Cola România               Vodafone România               Microsoft România : Surface Pro 8 pentru Business
  Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Reviste  | » eMAG | » Tazz by eMAG | » WIN Herăstrău  | » NorthLight Residence | » Grand Hotel Bucharest | » Samsung | » Oracle | » Syngenta

⭐ Site-uri indexate în Director Web : 42152  ✓          → Digi 24 HD - Non Stop : Cele mai noi ştiri : Știri relevante, imparțiale, prezentate cu acuratețe |  • Ford România               • Mașini de vânzare - Marci premium, full option               • carVertical

                 • Avalon Estate : Aviației - Pipera | Luxury Hotels Bucharest Romania : JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Imobiliare, Constructii

NorthLight ResidenceSituat într-o zona privată și liniștită, NorthLight Residence îți prezintă 110 apartamente echipate cu finisaje premium și cu o vedere excepțională către lac.


Compus din 5 clădiri, spații verzi în suprafață de 4.000 m2, locuri de joacă pentru cei mici și o piscină proprie, NorthLight Residence este locul perfect pe care să-l numești Acasă.


  Detalii...

e-cadastru.ro : Cadastru, intabulare, proiectare si expertize MLPAT Bucuresti, IlfovEchipa noastra realizeaza lucrari de cadastru, intabulare, proiectare si expertize MLPAT in Bucuresti si Ilfov pentru apartamente, terenuri si case, trasari teren, planuri de situatie in vederea obtinerii : PAC, PUD, PUZ, PUG, sau a Certificatului de Urbanism, Autorizatie de construire.


Pentru lucrarile de cadastru si intabulare putem realiza masuratorile, prelucra si depune dosarul cadastral a 2-a zi in situatia in care este necesara depunerea lucrarilor in regim de urgenta.

 

Acoperim zona Bucuresti si Ilfov insa pentru lucrari de amploare ne putem deplasa si in alte regiuni ale tarii. Toate lucrarile sunt executate cu aparatura moderna in conformitate cu legislatia in vigoare respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.


  Detalii...

Avalon Estate - Ansamblu Rezidential : Vile, Townhouse-uriAvalon Estate este situat în partea de nord a Bucureștiului, între Aviației și Pipera.

 

Dezvoltat pe malul lacului Pipera, pe un teren de 81.000 mp - Avalon Estate este locul unde găsești :

- o comunitate restrânsă, sigură, departe de agitația orașului;

- zonă car-free, accesul mașinilor făcându-se doar pe 3 laturi;

- densitate redusă, clădirile au maxim 4 etaje;

- concept peisagistic exclusivit pe 28.000 mp ;

- accesul este securizat 24 / 7;

- club și piscină filtrată natural.

 

Avalon Estate este format din 746 de locuințe personalizate, cu layouturi diverse, compatimentate eficient.


  Detalii...

Barcelona Residence TitanAnsamblul Rezidential Barcelona Residence Titan.


  Detalii...

Olimob Properties / FacebookVanzare si inchiriere apartamente, case, vile, terenuri, spatii in zonele Baneasa, Pipera, Iancu Nicolae, Dorobanti, Primaverii, Kiseleff si Aviatorilor.

 

Oferim persoanelor fizice cat si juridice care au proprietati imobiliare o gama de solutii complete pentru administrarea de imobile.

 

Cei mai importanti doi factori care de obicei ii impiedica pe investitori, proprietari sau chiriasi sa fie la curent cu starea imobilului sau, sunt spatiul si timpul. Timpul este din ce in ce mai pretios pentru fiecare si trebuie manageriat cu cat mai multa atentie si eficienta. Iar spatiul, mai exact distanta care ii desparte de imobil, a devenit si ea o problema. Mai grav este ca cele doua fenomene sunt interdependente. Ambele ne costa daca nu le dozam cum trebuie.

 

In baza experientei acumulate, noi cei de la Olimob, suntem in masura sa va reprezentam interesele, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de cat mai mult timp pentru dumneavoastra si in acelasi timp sa profitati de investitiile imobiliare facute, nemaifiind nevoiti sa fiti implicati personal in problemele aparute la proprietate.


  Detalii...

ImobiliareDubai.ro - Imobiliare DubaiImobiliare Dubai este prima agentie imobiliara din Romania care faciliteaza tranzactii cu proprietati exclusive din Dubai.

 

Avand ca parteneri cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, vom fi la curent cu cele mai importante proiecte si vom gasi mereu cele mai avantajoase variante de achizitie pentru clientii nostri.

 

Pe o piata imobiliara in continua miscare si transformare, obiectivul principal al companiei il reprezinta abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor sai corporativi, institutionali sau privati, intarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere, respect si integritate. Pachetul de servicii imobiliare oferit de Imobiliare Dubai este rezultatul abordarii minutioase a complexitatii fiecarui aspect al cererii unui client.


  Detalii...

Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania - APAIRAsociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR) a fost infiintata in anul 2009, dupa modelul National Association of REALTORS ® , cea mai mare asociatie profesionala din Statele Unite ale Americii.


APAIR este recunoscuta ca fiind lider in dezvoltarea de standarde profesionale privind desfasurarea unei activitati imobiliare eficiente, profitabile si etice.

 

APAIR promoveaza ca metoda de lucru reprezentarea exclusiva si se ghideaza dupa principii precum loialitate totala fata de client; cooperarea cu ceilalti agenti imobiliari membri si transparenta totala in tranzactia imobiliara.

 

Agentii imobiliari membri ai APAIR adera la Codul Etic al APAIR si isi asuma respectarea prevederilor Codului Etic fata de clienti si consumatori, fata de public si fata de colegi in intreaga lor activitate profesionala. Pentru a deveni membru APAIR : un agent imobiliar trebuie sa urmeze si sa absolve un curs de initiere, iar anual are obligatia de a promova un curs de instruire cu privire la Statutul, Regulamentul de functionare si Codul Etic al Asociatiei. Dupa obtinerea calitatii de membru al APAIR, acesta obtine si statutul de  REALTOR ® ,  obligandu-se astfel sa adopte si sa respecte cu strictete Codul de Etica al Realtorilor ®.

 

Termenul REALTOR ® denota competenta, onestitate si inalta integritate profesionala, ca urmare a aderarii la un ideal de conduita morala in relatiile de afaceri. Nicio perspectiva de profit si niciun fel de instructiune din partea unui client nu vor putea vreodata sa justifice indepartarea unui REALTOR ® de la acest ideal.


  Detalii...

imobiliare-unirii.ro : Imobiliare Unirii BucurestiApartamente si case de vanzare si inchiriere : zona Unirii, Calea Calarasilor, Piata Alba Iulia și Bulevardul Decebal.


  Detalii...

Olimob Properties - Real Estate AgencyDe ce suntem aici ?

 

Pentru ca ne plac imobiliarele. Imobiliarele bine facute, imobiliarele in care castiga toti clientii nostri.

 

Pentru ca atunci cand un client este multumit si noi suntem multumiti. Pentru ca atunci cand vindem o proprietate, cel mai important lucru, este ca toate partile implicate sa stie ca au luat decizia corecta. Noi suntem aici pentru a informa corect si a reprezenta cu onestitate clientii nostri. Spun a informa corect, deoarece in imobiliare nu intotdeauna informatia corecta este si cea mai placuta. In momentul in care asteptarile clientului sunt altele decat cele permise de piata, primul pas este sa determinam daca este bine sa vindem sau nu, in acel moment, o anumita proprietate.


  Detalii...

Pipera 180 - Vile high-end în PiperaTrăiește o viață de vis într-una dintre vilele noastre de top, lângă Școala Americană.

 

Vino și descoperă proiectul rezidențial !


  Detalii...

Catoma Real EstatePentru a realiza o tranzacție imobiliară profitabilă pentru ambele părți, la un preț corect, consultanții noștri imobiliari te vor ajuta cu o evaluare profesionistă și respectiv cu o expunere reală a situației.

 

Catoma Property Invest susține educarea pieței imobiliare, printr-un mod de lucru profesionist, prin urmare suntem un jucător activ care susține reprezentarea exclusivă oferind argumente solide care vor avea ca finalitate rezultatul dorit într-un timp scurt.


  Detalii...

Civcons Design / FacebookFrom design to completion we’ve got everyone on board to let your project come to life.


  Detalii...

Civcons DesignMisiunea noastră este de a construi, dezvolta și proiecta clădiri remarcabile.


  Detalii...

InteRoInteRo este o afacere de familie pe piața dezvoltărilor imobiliare din București, care își propune să construiască proiecte de dimensiuni mari, cu un impact puternic, care să ofere o experiență unică prin design integrat și inovație.

 

InteRo este dedicata conceptelor de design și inovație.

 

Angajăm oameni pasionați și creativi, care doresc să realizeze proiecte de excelență. Viziunea și orientarea noastră sunt clare, respectiv de a crea spații în care credem. Prin amenajarea de spații verzi, printr-un design de înaltă calitate și elemente inovatoare, construim un standard ridicat pentru cei care vor locui și lucra în zonă.


  Detalii...

Property ForumProperty Forum is a leading event hub in the CEE real estate industry with nearly 10 years of experience. We organise conferences, business breakfasts and workshops focused on real estate, in London, Vienna, Budapest, Bucharest, Bratislava and Prague, amongst other locations.


  Detalii...

Bucharest Real Estate ClubShaping a New Era of Capital Development in Southeast Europe.


  Detalii...

⋆ Tranzactii ImobiliareTranzactii Imobiliare : Piata imobiliara din Romania.


  Detalii...

⋆ Vanzari Imobiliare - toata piata imobiliara din RomaniaAnunturi imobiliare si nu numai din judetul tau si din toata Romania.


  Detalii...

Vanzari imobiliareVanzari imobiliare in Romania.


  Detalii...

Credite ImobiliareCredite imobiliare - banci, institutii de credit. Credite bancare si non-bancare.


  Detalii...

1 ... « 2 3 4 5 6 » ... 108


Toyota RomâniaPayPoint RomâniaCoca-Cola România
evomag.ro
Vrei sa CUMPERI ?


→ Director Web | → Toyota | → Volkswagen | → B1 TV | → Digi Sport | → Samsung | → Banca Transilvania | → Bosch | → Soho Unirii | → Stihl | → Renault | → CookiePanouri Solare   |   Carvago   |   Piața Obor - Direct de la Producător

  → Adaugă anunţ