→ Madalina Celine Coca - It's All Coming Back to Me Now - Vocea Romaniei | → Bogdan Ioan - Earth Song : Vocea Romaniei / Pro TV
→ Orange : Online e sigur și rapid. Descoperă aplicații care îți fac viața mai ușoară | Evită locurile aglomerate
→ Suntem peste tot : UBER TAXI : Punem în mișcare peste 700 de orașe. Click aici !  
Kaufland Germany - Angebote in meiner Nähe        Uber        Hotel Lido - Bucharest’s Interwar Emblem        Coresi Avantgarden
   Vodafone România - Telefoane mobile, internet şi tv            * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină              Kaufland România : Oferte, rețete, concursuri online
     Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Kaufland Deutschland  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta  

 • Site-uri indexate în Director Web : 35847

  
→ Universitatea Craiova - Oficial  |  → Jaguar  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion : eSky.ro

     La Ceaun - Bistro cu ciorbă și tocană gătite zilnic la ceaun. Salată, murături, zacuscă ... Vă ospătăm cu bucate bune :
  • Restaurant tradițional care servește în principal supe și tocane, pregătite proaspăt în fiecare zi, cu ingrediente localeCarrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Legislatie

Medierea.euOferim servicii de mediere la un inalt grad de profesionalism, pentru orice tip de disputa. Prin mediere conflictele se pot rezolva intr-un timp scurt, cu costuri reduse. Medierea este confidentiala, presupune respect reciproc si restabileste relatiile dintre parti. Medierea permite ca deciziile sa fie luate de catre dumneavoastra. Apeland cu incredere la MEDIERE, cu siguranta veti avea de castigat. Sedinta de informare despre mediere este GRATUITA. 


  Detalii...

Mediatorph.com : Dinu Mircea - Birou de mediatorMedierea este o formă alternativă de rezolvare a disputelor între două sau mai multe părți ce doresc să ajungă la o înțelegere, cu ajutorul unei terțe persoane, specializate în calitate de mediator. Disputele pot implica (din punct de vedere al părților) state, organizații, comunității, indivizi. În domeniul rezolvării legale a controverselor, medierea oferă metode informale de soluționare a problemelor, unde o terță persoană, mediatorul, încearcă să ajute părțile sa ajungă la o înțelegere. Medierea diferă de celelalte metode de rezolvare a conflictelor prin simplitatea și claritatea cu care este realizată. Este de preferat să se ajungă la un consens între persoanele implicate și sa nu se ajungă la impunerea unei soluții de către un judecător.


  Detalii...

Avhr.ro - Cabinet avocat si resurse umaneServicii de avocatura si resurse umane. Specialistii nostri va pot ajuta in urmatoarele probleme de avocatura: infiintari de societati comerciale, deschidere / inchidere punct de lucru, majorare / reducere capital social, dreptul muncii, drept comercial, drept civil si contracte civile si comerciale.


  Detalii...

Mediator-comercial.ro : Birou de Mediator Carmen AlexandruNumele meu este Carmen Ofelia Alexandru si sunt de profesie jurist. Dupa 34 de ani de activitate in domeniul bancar a venit pentru mine momentul sa merg mai departe in planul dezvoltarii personale.


  Detalii...

Cabinetdeavocatura.com - Cabinet de avocaturaSolutii, nu discutii! Cabinet de Avocatura ofera consultanta in dreptul afacerilor, asistare si reprezentare in domeniile drept civil, drept comercial, drept penal, dreptul muncii, dreptul familiei, dreptul afacerilor, dreptul societar.


  Detalii...

Cm-mediator.ro : Birou de mediere Cornelia MarinBirou de mediere este un birou de mediere ce ofera servicii profesionale de mediere pentru solutionarea tuturor conflictelor pe cale amiabila, furnizand clientilor servicii de cea buna calitate la standardele internationale ale profesiei de mediator.


  Detalii...

Costelgilca.ro : Costel Gilca - drept socialEnciclopedie online de drept social. Legislatie, jurisprudenta, doctrina, dosare tematice, formulare, carti, reviste din domeniile dreptul muncii si dreptul securitaii sociale.


  Detalii...

Executorandreicezar.ro - Executor Judecatoresc Andrei CezarBiroul executorului judecatoresc Andrei Cezar - Iasi.


  Detalii...

Probanat.ro - Birou mediator Timisoara Marioara CiucanBirou de mediere Timisoara cu mediator autorizat la dispozitia celor care prefera o cale amiabila de rezolvare a unui proces, rapid si cu costuri reduse. Confidential si fara stres in instanta, solutii acceptabile si agreate de ambele parti. Blog despre mediere si legea in favoarea cetateanului.


  Detalii...

Cautalege.ro - portal legislativLegi, norme, coduri, monitorul oficial - actualizare zilnica.


  Detalii...

Executorjudecatoresc-mihaicristian.roBiroul executor judecatoresc Mihai Cristian este specializat in indeplinirea procedurilor specifice de executare silita, notificarea actelor, precum si recuperarea pe cale amiabila a creantelor.


  Detalii...

Avocat-bucuresti.co : Cabinet avocatura BucurestiCabinet Avocat Mihaela Draghici, Bucuresti. Telefon 0723290933. Asistenta juridica in drept civil, reprezentare la toate instantele din tara si I.C.C.J. Reprezentare in faza de executare silita.


  Detalii...

Romania-australia.ro : obtinerea unei vize in Australia onlineDaca iti doresti emigrare in Australia, cu Synch1 poti obtine simplu o viza de Australia online, urmand niste pasi simpli. Pentru oricare tip de vize Australia ai aplica, noi suntem aproape de tine, pentru ca procesul de aplicare sa devina mai usor.


  Detalii...

Legalasist.ro - Liviu Stancu si AsociatiiAvocati in Pitesti specializati in consultanta, mediere, litigii, arbitraje, inclusiv clauze abuzive.


  Detalii...

Legix.ro - program complet de legislatie romaneascaSoft romanesc de legislatie europeana si romaneasca, cu actualizare zilnica.


  Detalii...

Avocat.mdCatalogul Avocaţilor din Republica Moldova.


  Detalii...

Tapu.ro : Adrian Tapu - Cabinet de avocat BucurestiSite-ul prezinta Cabinetul de avocat Adrian Tapu, serviciile oferite, domeniile de practica si datele de contact ale cabinetului.


  Detalii...

justitiabilul.euLegislatia pe intelesul tau.


  Detalii...

Mediere-amiabila.ro : Birou mediator Constantinescu, BucurestiMediere in Bucuresti. Birou de mediator Constantinescu, Bucuresti. Tu ce stii despre mediere? Intra si gasesti probabil cel mai detaliat site despre mediere.


  Detalii...

AvocatGradinaru.ro - infiintari societatiAcordam servicii de consultanta juridica, reprezentare si asistare in cauze privind : divort, partaj bunuri comune, partaj succesoral, recuperari creante, infiintari societati, infiintari asociatii si fundatii, mediere. 0744658016


  Detalii...

1 ... « 8 9 10 11 12 » ... 14

Tiriac Auto - Dealer si service auto
Vrei sa VINZI ?
      Ziare AZ Altex Romania
Digi România

  Simona Halep - Oficial

   Inna - Oficial Website

Inna - Oficial / Facebook