→ Suntem peste tot : UBER TAXI : Punem în mișcare peste 700 de orașe. CLICK AICI !  

Kaufland Germany - Angebote in meiner Nähe        Uber        Uber Eats        Hotel Lido - Bucharest’s Interwar Emblem        Coresi Avantgarden
OLTENIA ETERNA TERRA NOVA
   Vodafone România - Telefoane mobile, internet şi tv            * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină Kaufland / Facebook
     Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Kaufland Deutschland  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta  

 • Site-uri indexate în Director Web : 35056

  
→ Universitatea Craiova - Oficial  |  → Jaguar  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion : eSky.ro

  → Cu UBER apeși un buton și un șofer partener ajunge la tine în câteva minute pentru a te duce la destinație. Călătorește cu UBER !  

Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Legislatie

Legalis.roBibliotecă juridică online completă : Legalis –  întregește perfect modalităţile prin care puteţi alege informaţia marca C.H. Beck, răspunzând astfel necesităţii de a ţine pasul cu toate modificările legislative, în orice loc și în orice moment.Intuind nevoia de mobilitate și complexitate a informaţiilor, Editura C.H. Beck a fost prima care a dezvoltat o bibliotecă juridică online cu un conţinut dedicat și diversificat: cărţi din diverse domenii ale dreptului (civil, afaceri, penal, public, UE și CEDO), reviste, legislaţie, jurisprudenţă și bibliografie.


  Detalii...

Avocatlorenadinca.roCauti un cabinet de avocat in Craiova ? Cabinetul nostru de avocatura din Craiova isi desfasoara activitatea in cadrul Baroului Dolj si este specializat in diverse probleme juridice, printre care si actiuni de divort, de partaj, daune morale, mosteniri, litigii civile, plangeri contraventionale.


  Detalii...

Birou-mediator-brasov.roNu ezitati sa apelati la mediatorul Cristina Ardelean, din Brasov, pentru serviciile dorite. Efectuand contracte de mediere in mai multe domenii.


  Detalii...

CurierulJudiciar.roStiri din domeniul juridic.


  Detalii...

Lege-Online.roLegislatie romaneasca : Legislatie gratuita, Monitorul Oficial, Acte normative.


  Detalii...

just.roPortal legislativ.


  Detalii...

Dobrinescu Dobrev SCA - Taxe, Litigii, ConsultantaDobrinescu Dobrev SCA este numele sub care am ales în anul 2012 să ne reunim cunoștințele și experiența în domenii diferite de drept, astfel încât să putem oferi clienților noștri servicii juridice eficiente și inovatoare.


  Detalii...

Ljc.ro - stiri justitieLJC.ro va pune la dispozitie informatii din diferite capitole, cum ar fi: justitie, social, sanatate, cultural etc. Actualizare stiri la zi de maxima importanta.


  Detalii...

Lumea Justitiei / FacebookStiri din justitie.


  Detalii...

Lumea JustitieiTotul despre justitie.


  Detalii...

Cabinet-avocat-cluj.ro : Cabinet avocat Monica Daniela FrentiuMonica Daniela Frențiu - Avocat Cluj : vă asigură servicii de consultanţă, reprezentare şi asistenţă juridică realizate cu profesionalism, celeritate și eficienţă.


  Detalii...

Consiliere juridică pentru cetăţenii vulnerabili, proiect SI POCA 377 @ AccesJustitie / FacebookFiecare om are dreptul la acces liber şi neîngrădit la justiţie, indiferent de statutul său social ori de situaţia financiară. Însă puţini ştiu cum să procedeze atunci când se confruntă cu neregulile şi abuzurile din administraţia publică sau din sistemul judiciar. Din păcate, cei mai vulnerabili membri ai societăţii sunt totodată şi cei mai expuşi unor astfel de abuzuri, întrucât accesul lor la informaţii vitale pentru a-şi exercita drepturile este limitat.

 

La centrele pentru documentare şi asistenţă juridică venim în sprijinul victimelor abuzurilor din administraţia publică şi din sistemul judiciar, îndeosebi a persoanelor vulnerabile, oferindu-le consiliere juridică pentru a-şi putea exercita drepturile. Totodată formăm şi sprijinim specialiștii în drept să lucreze cu grupurile vulnerabile. Toate serviciile noastre sunt gratuite şi confidențiale - nu dezvăluim identitatea persoanelor care apelează la noi.


  Detalii...

Avocat Mihai FloreaMihai Florea este avocat definitiv in cadrul Baroului Olt, afiliat Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (UNBR) si are dreptul de reprezentare în fata tuturor instantelor judecatoresti din Romania, indiferent de grad, în fata autoritatilor centrale si locale, în fata autoritatilor administrative, a institutiilor publice sau private, politie si parchet.


  Detalii...

Juridice.roJURIDICE.ro este un proiect al Societății de Științe Juridice.

 

Prin JURIDICE.ro, Societatea de Științe Juridice promovează în lumea juridică imperativul construirii unei societăți bazate pe cunoaștere.

 

Activitatea noastră urmărește creșterea rolului argumentului, în defavoarea obtuzității. Depunem eforturi pentru consolidarea în România a respectului față de lege. Ne bucurăm de susținerea celor cu care împărtășim valori : încredere, comunicare, implicare, cunoaștere.


  Detalii...

Euroavocatura.ro - Mediator BucurestiSediu profesional Birou de Mediator Marius - Catalin Predut.


  Detalii...

AvocatBucuresti.org - Avocat instante de judecata BucurestiFirma noastra de avocatura cu sediul in Bucuresti va poate ajuta cu servicii juridice de inalta calitate.

 

La noi gasiti avocat Bucuresti : sprijin juridic pentru procesele sau dosarele dvs.

 

Avocatii nostri sunt specializati in mai multe domenii de drept : penal, civil, administrativ, comercial sau international.


  Detalii...

Legal-land.roNoutati legislative.


  Detalii...

Acces-justitie.roServicii de consiliere juridică.


  Detalii...

Avoteca @ avoteca / FacebookPlatforma digitala prin intermediul careia cei in cautare de solutii juridice au posibilitatea de a contacta in mod direct o comunitate de avocati bine pregatiti, cu expertiza in domenii variate.

 

Digital platform for finding the lawyer to your case.


  Detalii...

Avoteca - Găsește-ți avocatul potrivit ușor și rapidCaută un avocat, selectează-l în funcție de locație, expertiză și recomandări, contactează-l și rezolvă-ți problema juridică în cel mai scurt timp.


  Detalii...

1 ... « 8 9 10 11 12 ... 13

Vrei sa VINZI ?
             Ziare AZ

Digi România

  Simona Halep - Oficial

   Inna - Oficial Website

Inna - Oficial / Facebook