Uber                    Uber Eats                    Hotel Lido - Bucharest’s Interwar Emblem                    Coresi Avantgarden - Brașov                    5GANG - Official
Cumpăr cu cash apartament cu 3 camere în București : Zona UNIRII - FÂNTÂNI, etaj 2 - 3 + parcare privată. Numai de la proprietar. E-mail : 10mishu@gmail.com
                                 Vodafone România - Telefoane mobile, internet şi tv       Kaufland România : Oferte, rețete, concursuri online                           
                                    * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină
        Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Telekom  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta România  
→ Digi24 HD : Non-Stop : Știri, Video, Opinii, Magazin, Special : Compania RCS & RDS S.A. : Digi Sport România, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, Digi Film și UTV  
  
→ Universitatea Craiova - Oficial  |  → Jaguar  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion : eSky.ro

 Site-uri indexate în Director Web : 34827→ Rezervă cele mai ieftine hoteluri pe Vola.ro : cazare în peste 250.000 hoteluri  

Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Legislatie

IntrebAvocat.roOferim consultanta de specialitate persoanelor juridice si persoanelor fizice cu preponderenta in domeniul dreptului comercial si al dreptului civil. Acoperim cu succes, prin intermediul colaboratorilor nostri si domenii precum drept international, bancar, dreptul muncii, al asigurarilor, executari.


  Detalii...

Executorpaun.ro - executori judecatoresti BucurestiBiroul Executor Judecatoresc Paun Catalin Stefan este specializat in punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii, notificarea actelor, comunicarea actelor de procedura, recuperari de creante, evacuari, procese - verbale de oferta reala, puneri in posesie, granituiri, predare de bunuri, confiscari, executari silite mobiliare si imobiliare. Competenta teritoriala se intinde pe tot cuprinsul Curtii de Apel Bucuresti.


  Detalii...

Solutiilegale - Cabinet de avocaturaCabinet de Avocat, oferim Solutii Legale privitor la constituirea si functionarea societatilor comerciale, gazduim sediul societatii, asistam si reprezentam in litigii de natura comerciala si civila, divort, partaj etc.


  Detalii...

Vacarescu.ro - Casa de avocatura VacarescuSuntem o echipa unita de avocati, dornici de a gasi cele mai bune solutii legale pentru afacerea dumneavoastra. Misiunea avocatului Ionel Vacarescu este aceea de a oferi sfaturi si solutii partenerilor sai, sfaturi ce ii scutesc pe acestia de pierderi financiare.


  Detalii...

Cabinetavocatura.com.ro - Cabinet avocatura BucurestiFirma noastra asigura consultanta juridica fiind specializata in diverse domenii cum ar fi divort, recuperare creante, infiintare firme, asigurari daune, relatii de munca, contracte etc.


  Detalii...

RecuperareDaune.ro - recuperare daune RCA si CascoRecuperareDaune.ro lupta impotriva conduitei necorespunzatoare a firmelor de asigurari. Recuperare daune RCA, Recuperare daune CASCO, Recuperare daune asigurari, dosare de dauna.


  Detalii...

Avocat-timisoara.comCabinetul de avocatură şi mediere Ghenciu & Ghenciu este o firmă de avocați din Timișoara care şi-a cucerit meritul de a fi recunoscută de către colegii de breaslă.


  Detalii...

iasiavocati.ro - Cabinet Avocat Claudia BicuCabinet de avocatura din Iasi, specializat in divort si dreptul familiei, penal, civil, comercial, fiscal, contraventional, muncii, achizitii publice, CEDO.


  Detalii...

Cabinetavocatandor.ro - Cabinet avocat AndorCabinetul nostru de avocatura vine in ajutorul societatilor comerciale si persoanelor fizice, avand soluitii pentru orice problema juridica.


  Detalii...

Licitatiijuridice.roEste primul site din Romania dedicat oamenilor care au nevoie de asistenta juridica si care le pune la dispozitie mijloacele pentru a gasi avocatul potrivit.


  Detalii...

Cadm.ro - cabinet de avocat Monica DiaconuCabinet de avocat Monica Diaconu ofera consultanta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata in domeniile de drept civil, comercial, societar, administrativ, dreptul muncii si dreptul familiei.


  Detalii...

Mediator-comercial.ro : Birou de Mediator Carmen AlexandruNumele meu este Carmen Ofelia Alexandru si sunt de profesie jurist. Dupa 34 de ani de activitate in domeniul bancar a venit pentru mine momentul sa merg mai departe in planul dezvoltarii personale.


  Detalii...

Avocat-titueugen.ro : Avocat Titu EugenAvocat Titu Eugen: Profesionalismul si eficienta asistentei juridice a cabinetului, se bazeaza pe o echipa formata din avocati definitivi, precum si personal paralegal. Sunteti bineveniti.


  Detalii...

Mediatorph.com : Dinu Mircea - Birou de mediatorMedierea este o formă alternativă de rezolvare a disputelor între două sau mai multe părți ce doresc să ajungă la o înțelegere, cu ajutorul unei terțe persoane, specializate în calitate de mediator. Disputele pot implica (din punct de vedere al părților) state, organizații, comunității, indivizi. În domeniul rezolvării legale a controverselor, medierea oferă metode informale de soluționare a problemelor, unde o terță persoană, mediatorul, încearcă să ajute părțile sa ajungă la o înțelegere. Medierea diferă de celelalte metode de rezolvare a conflictelor prin simplitatea și claritatea cu care este realizată. Este de preferat să se ajungă la un consens între persoanele implicate și sa nu se ajungă la impunerea unei soluții de către un judecător.


  Detalii...

Buneciandbuneci.ro - Societate Civila de Avocati Buneci & BuneciSocietate Civila de Avocati Buneci & Buneci va ofera servicii de reprezentare si asistenta si consultanta juridica, negocieri in drept penal, drept civil, drept comercial, dreptului familiei, drept administrativ, drept financiar si fiscal.


  Detalii...

Avhr.ro - Cabinet avocat si resurse umaneServicii de avocatura si resurse umane. Specialistii nostri va pot ajuta in urmatoarele probleme de avocatura: infiintari de societati comerciale, deschidere / inchidere punct de lucru, majorare / reducere capital social, dreptul muncii, drept comercial, drept civil si contracte civile si comerciale.


  Detalii...

Cm-mediator.ro : Birou de mediere Cornelia MarinBirou de mediere este un birou de mediere ce ofera servicii profesionale de mediere pentru solutionarea tuturor conflictelor pe cale amiabila, furnizand clientilor servicii de cea buna calitate la standardele internationale ale profesiei de mediator.


  Detalii...

Cautalege.ro - portal legislativLegi, norme, coduri, monitorul oficial - actualizare zilnica.


  Detalii...

Medierea.euOferim servicii de mediere la un inalt grad de profesionalism, pentru orice tip de disputa. Prin mediere conflictele se pot rezolva intr-un timp scurt, cu costuri reduse. Medierea este confidentiala, presupune respect reciproc si restabileste relatiile dintre parti. Medierea permite ca deciziile sa fie luate de catre dumneavoastra. Apeland cu incredere la MEDIERE, cu siguranta veti avea de castigat. Sedinta de informare despre mediere este GRATUITA. 


  Detalii...

Concediere.wordpress.comUn blog in sprijinul salariatilor! Prezentarea legislatiei muncii pe intelesul tuturor, cazuri practice, modele / formulare utile (ex. demisie, incetare de comun acord a contractului de munca etc), sfaturi practice.


  Detalii...

1 ... « 7 8 9 10 11 » ... 13

Vrei sa CUMPERI ?
             Ziare AZ


Digi România


   Inna - Official Website

Inna - Official / Facebook

         Simona Halep