• 37.300 de site-uri - Persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii - au încredere în Director Web. Mulţumim !
Maschio Gaspardo - grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului                   Agrifac
Luxuria Residence - Apartamente Premium la Cheie
→ Mobilă de lux : Du’Monde - Mobilierul nostru, vedeta casei tale ! | → Madalina Celine Coca - It's All Coming Back to Me Now | → Bogdan Ioan - Earth Song
→ Select Design by Diana Șucu
Kaufland Deutschland - Angebote in meiner Nähe        Uber        Coresi Avantgarden
   Vodafone România - Telefoane mobile, internet şi tv            * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină              Kaufland România : Oferte, rețete, concursuri online
                Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Kaufland Germany  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta  

• Site-uri indexate în Director Web : 37332   → Universitatea Craiova - Oficial  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion

                                           La Ceaun - Bistro cu ciorbă și tocană gătite zilnic la ceaun. Salată, murături, zacuscă ... Vă ospătăm cu bucate bune :
                                      • Restaurant tradițional care servește în principal supe și tocane, pregătite proaspăt în fiecare zi, cu ingrediente locale


Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Legislatie

Consultanta-avocat.eu : Cabinet de avocat Bucur Mihaela-ElenaCabinetul de avocat Bucur Mihaela-Elena si-a propus a oferi clientilor sai cea mai buna si rapida consultanta posibila pentru a rezolva cat mai eficient problemele, indiferent de tipul cauzei, fie ca este din domeniul civil si / sau penal. Credem in importanta cunostiintelor si a experientei acumulate.


  Detalii...

Executorpaun.ro - executori judecatoresti BucurestiBiroul Executor Judecatoresc Paun Catalin Stefan este specializat in punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii, notificarea actelor, comunicarea actelor de procedura, recuperari de creante, evacuari, procese - verbale de oferta reala, puneri in posesie, granituiri, predare de bunuri, confiscari, executari silite mobiliare si imobiliare. Competenta teritoriala se intinde pe tot cuprinsul Curtii de Apel Bucuresti.


  Detalii...

RespectLegea.infoLegislatie, legi si reglementari juridice de interes general. Drept civil, penal, fiscal, muncii, comercial, dreptul proprietatii intelectuale, procedura, hotarare, lege, ordonanta, modificari si completari.


  Detalii...

Avocaticluj.com : Cabinetul de Avocati Szatmari-Filip, Pop & TrifCabinetul de Avocati Szatmari-Filip, Pop & Trif va ofera urmatoarele servicii: Asistenta juridica permanenta; Infiintari societati comerciale; Infiintari Asociatii si Fundatii; Recuperari taxa auto; Plangeri contraventionale; Consultanta contracte; Recuperare creante; Obtinere fonduri europene etc.


  Detalii...

Mediatorultau.pro : Elena Caisin - Birou de mediatorInca din cele mai vechi timpuri familia a fost considerata un element sacru care presupune convietuirea intre mai multi membrii, convietuire care se bazeaza pe relatii armonioase intre parti. Medierea in familie isi propune diminuarea efectelor negative ale divortului in ceea ce priveste copilul si relatiile acestuia cu ambii parinti. Un Acord de Mediere in aceste cazuri este o solutie multumitoare pentru parti, dar mai ales foarte avantajoasa pentru dezvoltarea si cresterea normala a copilului. Intelegerea parintilor, privind divortul si aspectele conexe, in principal planul parental privitor la cresterea si educarea comuna a copilului, convenita in cadrul unui proces de mediere este un factor subiectiv extraordinar de benefic pentru viitorul copilului sau copiilor lor. 


  Detalii...

iasiavocati.ro - Cabinet Avocat Claudia BicuCabinet de avocatura din Iasi, specializat in divort si dreptul familiei, penal, civil, comercial, fiscal, contraventional, muncii, achizitii publice, CEDO.


  Detalii...

IntrebAvocat.roOferim consultanta de specialitate persoanelor juridice si persoanelor fizice cu preponderenta in domeniul dreptului comercial si al dreptului civil. Acoperim cu succes, prin intermediul colaboratorilor nostri si domenii precum drept international, bancar, dreptul muncii, al asigurarilor, executari.


  Detalii...

Cabinetavocatura.com.ro - Cabinet avocatura BucurestiFirma noastra asigura consultanta juridica fiind specializata in diverse domenii cum ar fi divort, recuperare creante, infiintare firme, asigurari daune, relatii de munca, contracte etc.


  Detalii...

Cadm.ro - cabinet de avocat Monica DiaconuCabinet de avocat Monica Diaconu ofera consultanta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata in domeniile de drept civil, comercial, societar, administrativ, dreptul muncii si dreptul familiei.


  Detalii...

Concediere.wordpress.comUn blog in sprijinul salariatilor! Prezentarea legislatiei muncii pe intelesul tuturor, cazuri practice, modele / formulare utile (ex. demisie, incetare de comun acord a contractului de munca etc), sfaturi practice.


  Detalii...

Avocat-timisoara.comCabinetul de avocatură şi mediere Ghenciu & Ghenciu este o firmă de avocați din Timișoara care şi-a cucerit meritul de a fi recunoscută de către colegii de breaslă.


  Detalii...

Buneciandbuneci.ro - Societate Civila de Avocati Buneci & BuneciSocietate Civila de Avocati Buneci & Buneci va ofera servicii de reprezentare si asistenta si consultanta juridica, negocieri in drept penal, drept civil, drept comercial, dreptului familiei, drept administrativ, drept financiar si fiscal.


  Detalii...

Solutiilegale - Cabinet de avocaturaCabinet de Avocat, oferim Solutii Legale privitor la constituirea si functionarea societatilor comerciale, gazduim sediul societatii, asistam si reprezentam in litigii de natura comerciala si civila, divort, partaj etc.


  Detalii...

Cabinetavocatandor.ro - Cabinet avocat AndorCabinetul nostru de avocatura vine in ajutorul societatilor comerciale si persoanelor fizice, avand soluitii pentru orice problema juridica.


  Detalii...

Vacarescu.ro - Casa de avocatura VacarescuSuntem o echipa unita de avocati, dornici de a gasi cele mai bune solutii legale pentru afacerea dumneavoastra. Misiunea avocatului Ionel Vacarescu este aceea de a oferi sfaturi si solutii partenerilor sai, sfaturi ce ii scutesc pe acestia de pierderi financiare.


  Detalii...

Consultantadiaspora.ro - Consultanta juridicaConsultanta juridica si consultanta financiara - Servicii complete de consultanta financiara si juridica atat pentru diaspora, cat si pentru Romania.


  Detalii...

Avocat-titueugen.ro : Avocat Titu EugenAvocat Titu Eugen: Profesionalismul si eficienta asistentei juridice a cabinetului, se bazeaza pe o echipa formata din avocati definitivi, precum si personal paralegal. Sunteti bineveniti.


  Detalii...

Medierea.euOferim servicii de mediere la un inalt grad de profesionalism, pentru orice tip de disputa. Prin mediere conflictele se pot rezolva intr-un timp scurt, cu costuri reduse. Medierea este confidentiala, presupune respect reciproc si restabileste relatiile dintre parti. Medierea permite ca deciziile sa fie luate de catre dumneavoastra. Apeland cu incredere la MEDIERE, cu siguranta veti avea de castigat. Sedinta de informare despre mediere este GRATUITA. 


  Detalii...

RecuperareDaune.ro - recuperare daune RCA si CascoRecuperareDaune.ro lupta impotriva conduitei necorespunzatoare a firmelor de asigurari. Recuperare daune RCA, Recuperare daune CASCO, Recuperare daune asigurari, dosare de dauna.


  Detalii...

Avhr.ro - Cabinet avocat si resurse umaneServicii de avocatura si resurse umane. Specialistii nostri va pot ajuta in urmatoarele probleme de avocatura: infiintari de societati comerciale, deschidere / inchidere punct de lucru, majorare / reducere capital social, dreptul muncii, drept comercial, drept civil si contracte civile si comerciale.


  Detalii...

1 ... « 7 8 9 10 11 » ... 15

Raiffeisen
certSIGN
Altex Romania


Canon
Vrei sa CUMPERI ?
Cele mai bune servicii : Dedeman - Materiale pentru construcții și amenajări interioare, produse pentru grădină, electrice și electrocasnice, instalații termice, scule și echipamente industriale, obiecte sanitare, gresie și faianță, mobilier, parchet, chimice, decorațiuni    Zi de zi la Dedeman 

Oracle
Microsoft
certSIGN     Ziare AZ

Altex Romania Digi România

  Simona Halep - Oficial

   Inna - Oficial Website

Inna - Oficial / Facebook