Cele mai bune oferte auto vin de la Opel Di Bas - Reprezentanţa Opel București
Anunţuri
UEFA Champions League : Homebars.ro : Heineken ® - Nu pierde spectacolul de neratat din UEFA Champions League : Heineken ® iti transforma casa intr-un Home Bar
Digi România          Kia Motors România          Țiriac Auto       

Vizitează Ansamblul rezidenţial Soho Unirii - București    → Auchan ... și viaţa se schimbă !    → MediaPro Music - YouTube
                                    * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină
        Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » eMag  | » Intercontinental Hotel Bucharest  | » Audi  | » Telekom  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Metro  | » Adaugă  
        McDonald’s : Acceptă provocarea McDrive. Te servim sub 90 de secunde         Savurează cele mai bune produse de la Vel Pitar - Cel Dintâi Brutar
→ Non-Stop : Știri, Video, Opinii, Magazin, Special : Digi24 HD   
  
→ Noul Jaguar XE  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion : eSky.ro

 Site-uri indexate în Director Web : 33778→ Rezervă cele mai ieftine hoteluri pe Vola.ro : cazare în peste 250.000 hoteluri  

Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Medicina, Sanatate

FarmaciaCuTraditie.ro - Farmacia Cu TraditieSuntem o farmacie independenta, infiintata in Bucuresti in anul 1995, condusa de o familie de farmacisti.

 

Chiar daca inceputul a fost timid, astazi avem 2 puncte de lucru, doua site-uri operationale, sute de colaboratori si mii de clienti multumiti de serviciul farmaceutic oferit.

 

Ne dezvoltam permanent si incercam sa raspundem cerintelor de calitate impuse de clientii nostri si sa fim la curent cu noutatile din piata farma. La noi gasiti medicamente, OTC-uri, homeopate, suplimente alimentare, aparatura medicala cosmtice si dermatocosmetice, consiliere si laborator propriu.

 

Ne-am pastrat functia de receptura de aceea la noi gasiti elaborate, putem face retete magistrale prescrise de medici dar si o gama proprie de cosmetice pe care o gasiti pe site-ul nostru.


  Detalii...

Planteco.ro - magazin onlineMagazin online de plante eco.


  Detalii...

Trmsupplements.ro - TRM SupplementsTRM Supplements este o societate românească înființată din dorința de a aduce în peisajul atât de colorat al suplimentelor alimentare produse noi obținute prin tehnologie avansată, din ingrediente naturale, conservate în mod natural, fără adaos de E-uri, care sunt ușor asimilate și nu agresează organismul.

 

Natura ne-a dăruit tot ceea ce avem nevoie pentru a ne păstra echilibrul dar tumultul vieții cotidiene ne-a îndepartat și ne îndepărtează din ce în ce mai mult de natură! Motto-ul „TOTAL RECOVERY MIX” exprimă caracteristica de bază a produselor noastre, aceea de a susține recuperea și menținerea stării de sănătate.

 

Tehnologia avansată, activitățile de cercetare-dezvoltare și experiența de peste 20 de ani în domeniul controlului și asigurării calității alimentelor, suplimentelor alimentare și medicamentelor, au făcut posibilă realizarea produselor TRM Supplements. Produsele dezvoltate sunt originale și prin metodele de obținere valorifică toate elementele nutritiv și biologic active din compoziția oului, asigurând biodisponibiliatea acestora.


  Detalii...

Denth.ro - Clinica DenthClinica DENTH a luat naștere din dorința de a oferi pacienților noștri toată gama de servicii stomatologice sub același acoperiș.

 

Dispunem de laborator de tehnică dentară cu o echipă de tehnicieni foarte bine pregătiți și radiologie dentară digitală. Echipa noastră de medici specialiști este pregatită să trateze orice afecțiune, de la cele simple la cele mai complexe, într-o atmosferă perfectă, fără durere, obținând rezultate estetice.


  Detalii...

Mediately.co - Lista Medicamentelor MediatelyAplicația care centralizează toate medicamentele înregistrate în România.


  Detalii...

Plusmedical.ro - PlusMedicalStomatologie, tehnica dentara‎.


  Detalii...

Crudsisanatos.ro - Crud si SanatosCrud si Sanatos ECO - Boutique este primul magazin care a adus superalimentele in Romania !

 

Mentinem aceeasi calitate impecabila din 2011.


  Detalii...

Cosmopharm.euSanatate din natura ® .

 

Suntem COSMO PHARM ® - companie cu o traditie de peste 20 de ani pe piata suplimentelor alimentare din Romania, cu zeci de milioane de flacoane distribuite si milioane de romani satisfacuti.


  Detalii...

Setrio.roSolutii software in sanatate.


  Detalii...

Germansystemdent.ro : German System Dent - Stomatologie si implant dentarClinica de stomatologie German System Dent din Bucuresti este locul unde găsești un dentist așa cum vrei.

 

De la tratarea unei carii la implant dentar într-o zi, realizam pentru dvs servicii si tratamente dentare. Vă oferim endodontie si ortodontie, parodontologie si protetica.

Oferim si stomatologie pentru copii. Iar pe blogul nostru veti gasi o sumedenie de informatii, incepand cu reguli de igiena dentara si terminand cu faptul divers stomatologic pe glob.


  Detalii...

Droot.ro : dROOT - Soluții de administrare Online al cabinetului tău stomatologicdROOT este un program stomatologic care oferă soluţii de management pentru cabinetul tău.


  Detalii...

impladent.ro : Clinica Dentara Impladent RomaniaClinica dentara Impladent oferă servicii stomatologice de top, implant dentar, fatete dentare, ortodonție, intr-un spațiu modern cu dotări de ultimă generație.

 

Echipa este formată din medici specialişti tineri, talentaţi cât şi din profesionişti cu experienţa vastă în domeniu.


  Detalii...

Sanatate-buna.comCompania "Naturpharma Products Romania" este distribuitor exclusiv al companiei Farma - Derma Italia pentru Romania.


  Detalii...

1 ... « 74 75 76 77 78 ... 79

Vrei sa VINZI ?
             Ziare AZ

   Inna - Official Website

Inna - Official / Facebook

         Simona Halep

           Telekom TV

   Adaugă anunț