→ Suntem peste tot : UBER TAXI : Punem în mișcare peste 700 de orașe. CLICK AICI !  

Kaufland Germany - Angebote in meiner Nähe        Uber        Uber Eats        Hotel Lido - Bucharest’s Interwar Emblem        Coresi Avantgarden
OLTENIA ETERNA TERRA NOVA
   Vodafone România - Telefoane mobile, internet şi tv            * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină Kaufland / Facebook
     Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Kaufland Deutschland  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta  

 • Site-uri indexate în Director Web : 35056

  
→ Universitatea Craiova - Oficial  |  → Jaguar  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion : eSky.ro

  → Cu UBER apeși un buton și un șofer partener ajunge la tine în câteva minute pentru a te duce la destinație. Călătorește cu UBER !  

Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Stiri, Mass-Media

Stirile TVR : Stiriletvr.ro - Site-ul de stiri al TVRCele mai importante stiri sunt la TVR.


  Detalii...

RomaniaRegional.ro - România RegionalPortalul România Regional.

 

Radio România Regional - Posturile publice regionale de radio alcatuiesc o retea care acopera cu programe întreg teritoriul tarii.


  Detalii...

Editura Casa RadioEditura Casa Radio reprezinta binecunoscutul nume de marca sub care Radio România valorifica cel mai important tezaur de bunuri media din spatiul românofon.

 

Editura Casa Radio lucreaza cu fonoteca Radiodifuziunii Române si construieste o arhiva viitoare.


  Detalii...

Trinitas TV - Televiziunea Patriarhiei RomânePrin intermediul acestei televiziuni cultural-religioase, Patriarhia Română informează opinia publică despre evenimentele bisericeşti, lucrarea pastoral-misionară, socială, educaţională şi culturală a Bisericii, aducând în atenţia publicului istoria, cultura şi tezaurul de credinţă şi spiritualitate creştină românească în context european.


  Detalii...

Radio Romania Actualitati - Oficial / TwitterBreaking news și linkuri către românia-actualități.ro


  Detalii...

B1 TV - Oficial / FacebookB1 TV este un post de televiziune specializat în ştiri, emisiuni informative de actualitate, care te ajută să înţelegi contextul de ansamblu al societăţii româneşti.


B1 TV mizează pe informaţie esenţială şi divertisment, dar cu o abordare relaxată, neîncrâncenată şi, mai presus de toate, echidistantă.


  Detalii...

RadorAgenţia de Presă RADOR este una dintre cele mai tinere redacţii ale Radio România.


Ne-am născut în 1990 pentru a furniza informaţii credibile, diversificate şi profesioniste, în primul rând pentru ascultătorii canalelor noastre de radio.

 

Profilul Rador este complex, pentru că îmbinăm latura de agenţie de presă, cu cea de agenţie specializată în monitorizare.

 

Rador, cel mai puternic centru de monitorizare din ţară, înseamnă, în cifre :

 

– peste 50 de posturi de radio şi televiziune din România şi din lume

– peste 150 de publicaţii româneşti

– peste 400 de publicaţii internaţionale, în 15 limbi străine.

 

Deţinem un volum uriaş de informaţii stocate începând cu 1990 şi putem edita sinteze retrospective din orice domeniu monitorizat.


  Detalii...

Gazeta Sporturilor - Oficial / FacebookGSP.ro este cel mai relevant, mai respectat și mai spectaculos site de sport din România. Știri, reportaje și investigații pe un site modern și responsive.


GSP.ro este extensia online a Gazetei Sporturilor - unul dintre cele mai vechi ziare de sport din Europa și singurul ziar de profil din România.

 

Gazeta oferă conținut de calitate pentru iubitorii sportului, bazându-se pe o redacție de excepție, în frunte cu nume de top ale jurnalisticii : Cătălin Tolontan, Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu, Andrei Vochin etc.


  Detalii...

RFI România - Oficial / FacebookPagina oficiala RFI Romania pe Facebook.

 

RFI Romania este filiala radioului public de informatie Radio France Internationale.


Programele in romana si franceza sunt difuzate la Bucuresti 93.5 FM, Iasi 97.9 FM, Cluj 91.7 FM, Craiova 94 FM si Chisinau 107.3 FM.


  Detalii...

Dilema VechePublicatie de cultura, arta & istorie.  
 
Toate drepturile rezervate Adevărul Holding. 


  Detalii...

Radio ClujStiri din Cluj. Muzica live.


  Detalii...

BizidayStiri din domenii diverse.


  Detalii...

Libertatea.ro / FacebookZilnic doza ta de ştiri.


  Detalii...

Trinitas - OficialRadio TRINITAS si TRINITAS TV sunt componente ale Centrului de Presa BASILICA al PATRIARHIEI ROMANE - Bucuresti.


  Detalii...

Radio Trinitas - Oficial / FacebookTrinitas - un radio pentru sufletul dumneavoastră !


  Detalii...

AndreiNiculescu.com - Andrei NiculescuFac presă scrisă din 1994. Am ajuns ziarist din întîmplare, mai mult din dorința de a găsi o modalitate de a merge la meciuri fără să plătesc bilet de intrare. Am reușit ceea ce mi-am propus atunci. Din 1994 nu am mai plătit un bilet de intrare la un meci de fotbal.


Dar, tot de atunci mi-am legat viața de o meserie tare frumoasă, poate cea mai frumoasă, care mi-a adus, ca orice meserie, deopotrivă momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Pentru asta trebuie să-i mulțumesc lui Ovidiu Ioanițoaia, cel care a crezut în mine și m-a convins să încerc, deși la vremea respectivă nu scrisesem nici măcar o carte poștală.


  Detalii...

Digi24 OradeaTeleviziunea Digi24 Oradea : Stiri non-stop.


  Detalii...

TVR Sport - Oficial / FacebookToate stirile din sport.


  Detalii...

Digi 24 HD - Oficial / FacebookBine ați venit pe pagina oficială de Facebook Digi24.ro


Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.


  Detalii...

Evenimentul Zilei : Evz.ro - Oficial / FacebookPortal de stiri.


Urmariti-ne pe www.evz.ro

 

Evz.ro : De peste 20 ani, stiri de ultima ora, analize si comentarii. Informatie completa si relevanta. Dinamic si interactiv. Cei mai fideli cititori din tara si diaspora.


  Detalii...

1 ... « 2 3 4 5 6 » ... 46

Vrei sa VINZI ?
             Ziare AZ

Digi România

  Simona Halep - Oficial

   Inna - Oficial Website

Inna - Oficial / Facebook