* Mercedes Clasa C Limuzina. Rată de leasing începând de la 199 € + TVA / lună. Avantaj client: 4.500 € + TVA. Best in business. Clasa C Business Edition
    » Adaugă  | » Intercontinental Hotel Bucharest *****  | » Audi  | » Ziare  | » Telekom  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Metro  | » Pro TV  | » Europa FM  

        McDonald’s : Acceptă provocarea McDrive. Te servim sub 90 de secunde

        Savurează cele mai bune produse de la Vel Pitar - Cel Dintai Brutar

→ Urmărește cele mai noi Știri :: Live :: Digi24 HD   Digi24 HD Live → Non-Stop : Știri, Video, Opinii, Magazin, Special : Digi24 HD  | 
  
→ Noul Touareg Style  |  → Volkswagen: Polo Online Edition  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion: eSky.ro

 Site-uri indexate în Director Web : 31685



→ Rezervă cele mai ieftine hoteluri pe Vola.ro : cazare în peste 250.000 hoteluri  

Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

beton

Westbeton.ro - profesionisti in betoane



West Beton este o companie infiintata in anul 2005 avand ca obiect principal de activitate prestarea de servicii in domeniul transportului si pomparii betonului.


  Detalii...

Betonamprentat-polimer.ro : beton amprentat



Echipa noastra va ofera pavaje moderne de beton amprentat la cele mai avantajoase preturi.


  Detalii...

Adezivi-parchet.ro : Wood Style SRL - parchet masiv



SC Wood Style SRL - firma din Brasov ce se ocupa cu comercializarea si montarea de parchet masiv, parchet stratificat, parchet exotic si pardoseli din lemn. Asiguram lucrari de montaj parchet, montaj plinte, trepte si contratrepte din lemn sau parchet pe scari din beton si placari cu lemn.


  Detalii...

Scoatepeteledeurina.info - scoate petele de urina



UrineOff - cea mai bună soluție pentru a scoate petele și mirosul de urină animală (câine, pisică) din podea, covor, tapiserie, litieră, saltele, mobilier, îmbrăcăminte, lenjerie de pat, parchet, gresie, pardoseli din beton, placaje şi substraturi OSB, porţelan şi alte suprafeţe dure.


  Detalii...

Drujbe.eu - distribuitor Husqvarna Cluj-Napoca



Distribuitor autorizat Husqvarna Cluj-Napoca. Centru zonal de service. Motoferastraie, motounelte, riddere, freze de zapada, motoferastraaie pentru taiat beton. Reduceri si promotii periodice, rate direct in magazin!


  Detalii...

Garduripavaje.ro - garduri si pavaje, pavele, dale din beton



Producem si comercializam garduri, coame pentru garduri si stalpi, pavaje-pavele, borduri, rigole pentru pavele, piatra pentru placat, balustri, toate din beton armat pentru piata din Timisoara, Resita, Caransebes, dar si pentru orasele si satele din judetele Timis si Caras-Severin.


  Detalii...

L I L Structural Design - Birou de proiectare constructii in Cluj



L I L Structural Design - birou de proiectare constructii. Antreprenoriat si project management pentru constructii industriale (hale, metalice sau beton), civile (parcuri retail, spatii comerciale, blocuri locuinte, cladiri birouri, showroomuri, vile, case), agricole (hale zootehnice).


  Detalii...

Rox Macarale



Vanzari, Inchirieri, Servicii de asistenta si montaj Macarale turn, automontante, telescopice noi si second-hand. Vanzari, Inchirieri echipamente pentru constructii: bene, furci, clesti, containere etc. Comercializeaza o gama larga de utilaje second-hand pentru constructii: excavatoare si mini excavatoare pe senile si roti buldoexcavatoare compactoare automacarale, autobetoniere compresoare, generatoare, grupuri electrogene.


  Detalii...

Beton-Amprentat-Pavaje.com



Betonul amprentat este un sistem de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat crud de beton special: beton ce contine fibre elastice pentru protectia betonului la aparitia fisurilor majore si aditivi pentru marirea rezistentei la ciclurile inghet-dezghet.


  Detalii...

PavajeBorduri.ro - O gama larga de pavaje si borduri



Producator cu experienta in producerea de pavaje, pavele, dale de beton si borduri, va pune la dispoztie o baza de date completa cu modele variate, culori si lista de preturi. Din gama de produse fac parte si placajele exterioare si cele pentru amenajarea interioarelor caselor.


  Detalii...

Tracor - Trapid



Grupul de firme Tracor - Trapid: specializat in executia lucrarilor de infrastructura, demolari mecanizate, excavatii, lucrari specializate de terasamente si infrastructura, concasari beton armat rezultat din activitatii de demolare, productie de tamplarie PVC, transport agabaritic si inchirieri utilaj.


  Detalii...

Pardoseli-betonate.ro



Realizare case la rosu, amenajari interioare si exterioare, pardoseli beton elicoperizat sau cu cuart. Constructii civile si pardoseli industriale betonate.


  Detalii...

Amprente-Betoane.ro : beton amprentat



Firma specializata in pardoseli decorative prin tehnici de colorare si amprentare a betonului. Dispunem de o mare varietate de tipare si culori pentru betonul amprentat, combinatii elegante ce se pot adapta tuturor tipurilor de clienti, de la particulari pana la institutii publice.


  Detalii...

Rombas Prod - prefabricate din beton



S.C. Rombas Prod S.R.L. a inceput activitatea in anul 2001 si are domeniul principal in constructii civile respectiv producerea prefabricatelor din beton .Avand o bogata experienta in domeniu, realizam o gama variata de produse: pavaje (pavele), dale, boltari fundatie, borduri, pop stalp.


  Detalii...

Total Race Impex



Accesorii si sisteme de ridicat: chingi de ridicare, chingi de ancorare, lanturi de ancorare, lanturi de ridicare, clesti / cleme / gafe / pisici de ridicare, chei de techelaj, bene / cupe de beton, carlige macara, furci de macara, palane si tirfoare, alte echipamente.


  Detalii...

PavajAmprentat.ro - Beton amprentat



Sunt prezentate serviciile oferite de SC Pavaj Amprentat SRL: beton amprentat, piatra spalata, rasina epoxidica si beton elicopterizat.


  Detalii...

RealPav SRL - Pardoseli decorative



Oferim pardoseli decorative, beton amprentat, pardoseli verticale. Lideri pe piata romaneasca de pardoseli decorative, suntem gata sa creem pardoseaua perfecta pentru casa ta.


  Detalii...

Pavisol Construct Profesional - beton amprentat



Este prezentata tehnologia betonului amprentat (utilizare, mod de aplicare, scurt istoric) si sunt enumerate serviciile oferite de SC Pavisol Construct Profesional din domeniul pardoselilor: beton amprentat, beton elicopterizat, rasina epoxidica si piatra spalata.


  Detalii...

StatiiBeton.ro



Derulezi un proiect sau ai un santier la care ofertezi ? Doar un click si ai toate informatiile gratuit ! Statii de betoane, inchirieri pompe, furnizori materiale de constructii din toate judetele tarii. Cu date de contact vizibile pe site - fara cont sau log-in !


  Detalii...

Beton Amprentat - betondecorativ.com



Beton amprentat. Executam lucrari de pavare prin tehnologia betonului amprentat.


  Detalii...

Pavajamprentat.com - beton amprentat, pavaj



Beton amprentat. Prin tehnologia betonului amprentat se obtine un pavaj a carui suprafata este rezistenta in timp, si, spre deosebire de alte sisteme traditionale (pavele din beton, piatra, pietris), nu se taseaza, nu se dizloca, nu se pateaza.


  Detalii...

Luiz Design SRL - Beton amprentat Constanta



Sc. Luiz Design SRL va ofera lucrari din beton amprentat ! Cu experienta si cu o echipa de profesionisti suntem solutia pentru amenajari de pavaje. Se ofera consultanta si garantie. Telefon: 0748206967


  Detalii...

Dafo.roDafo - General Trading



Furnizor: Statii de betoane 5 – 210 mc/ora. Vibroprese semiautomate / automate si linii comptele pentru fabricare blotari, pavele, burduri, tuburi beton, rezervoare apa etc. Malaxoare betoane, Silozuri ciment, Masini formare polistiren expandat - EPS, Cabluri Fibra Optica. Vopsele industriale si pulberi.


  Detalii...

Constructiicasedinlemn.ro - Constructii case din lemn, proiectare



Firma noastra executa lucrari de constructii de la zero cu predare la cheie, constructii case la rosu, constructii case la cheie, constructii ansambluri de vile la cheie, sapa mecanizata, beton elicopterizat, beton amprentat, constructii ansambluri de vile la rosu.


  Detalii...

Betoanedecorativersr.ro - beton amprentat



Suntem distribuitori excusivi zonali ai firmei PICS (Pattern Imprinted Concrete Supplies Limited) din Anglia. Distribuim toata gama de produse pentru beton amprentat (consumabile, matrite si scule) oferind un raport calitate-pret exceprional.


  Detalii...

Emanuelutilaje.ro - SC EmanuelUtilaje SRL



O firma ce se impune domeniul inchirieri utilajelor de constructii. Am reusit prin seriozitatea si profesionalismul de care am dat dovada sa fim apreciati, terasari, sapaturi santuri, demolari spargere beton cu picon performant, excavatii diverse - piscine, fundatii, fose septice.


  Detalii...

BetonAmprentat.net



Tehnologia betonului amprentat este una dintre cele mai utilizate tehnologii de pavare datorită costului său economic redus în comparaţie cu durabilitatea şi calităţile decorative ale acestuia.


  Detalii...

A&V Piscine Construct - piscine Bucuresti



A&V Piscine Construct este o societate specializata in constructia de piscine din beton torcretat placate cu vitroceramica, precum si montaj de echipamente pentru filtrarea, recircularea si tratarea apei.


  Detalii...

BetonAmprentat.info



Beton amprentat, pavaje din beton amprentat, beton elicopterizat.


  Detalii...

Betonamprentatarad.com - beton amprentat Arad



Echipa specializata in Spania executam lucrari de amenajari exterioare din beton amprentat pentru curti, alei, cai de acces, spatii comerciale, parcari private, hale industriale. Materialele sunt de cea mai buna calitate, importate din Spania. Orasele in care putem executa pavaj amprentat sunt: ARAD, TIMISOARA, CRAIOVA, ORADEA, ARAD, SLATINA, DEVA, CARACAL, CARANSEBES, HERCULANE. Noi va ajutam sa fiti ''beton''! Beton amprentat pret, oferta beton amprentat, beton imprimat, beton elicopterizat, pavaj amprentat.


  Detalii...

Dumar Construct SRL - garduri prefabricate, fundatii canivou



Dumar Construct SRL este o societate 100% privata cu capital integral romanesc ce activeaza pe piata romaneasca de aproximativ 19 ani, in special in domeniul prefabricatelor de beton, a confectiei metalice, constructiilor civile si industriale de orice tip.


  Detalii...

BetonAmprentatTimisoara.com



Betonul amprentat - datorita calitatii si durabilitatii sale deosebite reprezinta solutia ideala pentru inlaturarea neajunsurilor pavajelor clasice. Semnificativ este faptul ca si costul materialelor si lucrul cu betonul crud ofera posibilitatea realizarii compromisului perfect intre costuri, estetica si durabilitate.


  Detalii...

CarotareBeton.ro - gaura hota, gauri beton



Gauri pentru hota de bucatarie prin carotare beton, fara praf, zgomot sau vibratii. Gauri in beton prin carotare diamantata in Bucuresti si in tara. Gaurire in regim de santier si mediu casnic. Firma de carotare beton profesionala cu scule de carotat beton.


  Detalii...

GauraHota.ro - montaj hota perete



Gaura hota, carotare beton. Gaura pentru hota fara praf sau vibratii. Montaj hota in Bucuresti. Perforare beton prin tehnologie diamantata. Gaura centrala termica. Gaura aerisire.


  Detalii...

Designscari.ro - scari interioare din lemn



Este site-ul firmei COMPACT DESIGN SRL care are ca principal obiect de activitate designul scarilor interioare, balustrada din stejar, scari de interior, scari de beton, scari de lemn, scari metalice, placari scari pe structura metalica, balustrade.


  Detalii...

Beton-amprentat-bucuresti.blogspot.com



Beton amprentat, beton imprimat, beton decorativ. Pavaje Bucuresti, pavele.


  Detalii...

Praktic.ro - scule si unelte, generatoare de curent



Generatoare de curent, Utilaje pentru constructii, Scule electrice, Aparate de sudura, Motopompe, Motocultoare, Motofierastraie, Masini de tuns iarba, Aspiratoare, Compresoare, Bormasina, Rotopercutor, Mai compactor, Vibratoare beton.


  Detalii...

Elcoratech.ro - piscine



Constructii piscine beton si metalice, saune, spa, hidromasaj, incalzire electrica prin pardoseala, amenajari si design. Piscine ieftine.


  Detalii...

Casameadinlemn.ro - Case pe structura din lemn si structura din beton



Construim case din lemn, case pe structura din beton, caramida portanta, la cheie, cu sau fara materialele noastre, oriunde in tara sau in strainatate, la standarde internationale.


  Detalii...

Constructii-locuinte.ro : Constructii case, proiecte case, amenajari interioare



Constructii case la rosu si case la cheie, finisaje, sape mecanizate, proiecte case, constructii vile la rosu si vile la cheie, constructii locuinte la rosu si locuinte la cheie, amenajari interioare, amenajari exterioare, placari rigips, tencuiala mecanizata, sapa mecanizata, beton amprentat, beton elicopterizat.


  Detalii...

Cuipicon.eu - Cui picon



Cuiul picon permite pregatirea terenurilor pietroase pentru introducerea utilajelor de transport al materialului excavat şi faciliteaza extragerea pieselor din beton aflate sub pamant sau demolarea pavajelor sau altor parti de constructii.


  Detalii...

Pv.ro : Prefabricate Vest - producator de materiale de constructii



PREFABRICATE VEST este unul dintre cei mai importanti si mai apreciati producatori de materiale de constructii din Romania. Producem Verblok (beton celular autoclavizat) si sisteme de pavaje si decoratiuni, trepte, borduri si pilastri din beton vibropresat.


  Detalii...

Decoartstone - materiale beton amprentat



Decoartstone ofera intreaga gama de produse pentru beton amprentat (colorant intaritor Deco HS, agent antichizant antilipire Deco Antique, fibre polipropilena, rasina DecoSeal, cuart) si materiale pentru stamparea verticala DecoFlex dar si stampe si utilaje pentru realizarea betonului amprentat.


  Detalii...

ConstructiiBlocuri.ro - Constructii case, planuri case, renovari



Constructii case, planuri case, proiecte case, sape mecanizata, beton elicopterizat, tencuiala mecanizata, firma constructii case la rosu si case la cheie, amenajari interioare, amenajari exterioare.


  Detalii...

Proexpertsteel.ro - constructii metalice



Atelierul ProExpert Steel SRL Bucuresti produce ateliere, case pe structura metalica, showroom-uri, hale industriale, fabrici, panouri sandwich, hale metalice, depozite, constructii metalice, cladiri de birouri, stalpi din beton.


  Detalii...

Pavajcolor - beton amprentat si pardoseli industriale



Realizam pardoseli decorative din beton amprentat si piatra spalata, precum si pardoseli industriale din beton elicopterizat si rasini epoxidice.


  Detalii...

Pavaje-beton-amprentat.ro



Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta si garantia lucrarilor sunt doar cateva din cuvintele care ne caracterizeaza. Prin specialisti cu o experienta vasta, firma noastra executa la cerere amenajari exterioare (beton amprentat,pavaje), cat si amenajari interioare.


  Detalii...

Pavrom.com - beton amprentat Timisoara



Executam pavaje din beton amprentat. Ne deplasam in toata tara - personalul nostru a dobandit experienta lucrand in Spania. Tot ce folosim aducem din Spania, iar preturile noastre sunt foarte bune, deoarece suntem importatori. Va multumim.


  Detalii...

Matcoms - bca, caramida, otel beton, fier beton



Caramida Siceram, Caramida 380 x 240 x 188, Caramida 290 x 240 x 188, Ciment Structo, Ciment Romcim. Asiguram transportul materialelor. Pentru informatii si comenzi va rugam apelati tel: 0745-328130 si fax 0365-819470.


  Detalii...

Construiesc-case.ro : constructii case, amenajari interioare



Firma de constructii executa lucrari de constructii case la rosu si case la cheie, amenajari interioare si exterioare, proiecte case, sapa mecanizata, beton elicopterizat, beton amprentat.


  Detalii...

Fibre-Polipropilena.ro - armare beton



Fibre de polipropilena care inlocuiesc fibra de otel in cadrul oricarui tip de utilizare. Va prezentam o gama larga de fibre polipropilena de armare beton pentru mixtura asfaltica fierbinte, calda sau pentru petice.


  Detalii...

MTA Group - solutii complete de demolare



Taiere beton, Fir diamantat, Lant diamantat, Disc diamantat, Demolare selective,Taiere cu scule diamantate, Taiere structuri din beton, Penetratii circulare, Perforare structuri din beton, Decupaje in beton, Taiere cu fir diamantat, Carotiere diamantate, Taiere cu disc diamantat, Decupaje circulare.


  Detalii...

Beton-amprentat-pavaje.ro : aeton amprentat, beton superfinisat



PROMODACOMA va prezinta o metoda moderna si inovatoare in executarea pavajelor decorative mai concret a betonului amprentat.


  Detalii...

Vidor.ro - piscine



Vidor comercializeaza piscine, spa, sauna, baie de aburi: hammam, acoperire piscina, acoperiri piscine, preturi piscine, preturi piscina, constructie piscine, piscine beton, piscine acoperite, piscine interioare, piscina interioara.


  Detalii...

Btcs.ro - Constructii Speciale Bucuresti Trading



Bucuresti Trading Constructii Speciale realizeaza lucrari de hidroizolatii, etansare, reabilitare si intretinere a structurilor din beton si zidarie, utilizand tehnologii si materiale inovative.


  Detalii...

Arinson Galati - schele, esafodaje, turnuri



Firma Arinson Galati vinde, inchiriaza echipamente constructii: schele metalice modulare de fatada, turnuri mobile de lucru la inaltime, esafodaje, stante manuale debitat otel beton, chei manuale de fasonat otel beton; prestari servicii: lucrari de hidroizolatii, constructii la rosu, sistematizari.


  Detalii...

Termosistem-hidroizolatii.ro : termosistem fatade, termoizolatie hidroizolatii



Realizam termoizolatie, termosistem fatade, blocuri, case. Hidroizolatii terase si sisteme profesionale de hidroizolatie, sape mecanizate, beton elicopterizat, hidroizolatii cu membrane bituminoase sau hidroizolatii lichide.


  Detalii...

Hobbit.ro - piscine



Hobbit produce si monteaza saune umede si saune uscate, este un constructor de piscine din beton sau otel. Site-ul contine informatii despre serviciile de degivrare, incalzire electrica prin pardoseala, incalzire rampe, trepte, jgheaburi, conducte si alte informatii utile.


  Detalii...

Electrice-sanitare.ro : hidroizolatii terase bloc



HIDROIZOLATII TERASE DE BLOCURI - HIDROIZOLATII TERASE CIRCULABILE ( NISIP SI DALE BETON ), HIDROIZOLATII TERASE NECIRCULABILE, HIDROIZOLATII MEMBRANE BITUMINOASE, IZOLATII CONSTRUCTII FUNDATII ZIDURI, PLACARI POLISTIREN, VATA MINERALA. SERVICII LUCRARI IN DOMENIUL HIDROIZOLATIILOR, IZOLATIILOR ETC.


  Detalii...

Cantare-auto.eu : Cantare auto



Cantare auto. Cantare auto (sau poduri cantare) sunt cantare mari care sunt de obicei montate permanent pe o fundatie de beton de cantarire care sunt utilizate in cantarirea vehiculelor intregi si a continutului acestora. Departamentul cantare auto ofera piese de schimb si servicii de consultanta in domeniul constructiilor de cantare pod bascula.


  Detalii...

Pavaje-avantaj.ro : Avantaj Invest Cluj



Compania Avantaj Invest pune la dispozitia dumneavoastra pavaj neted, pavaj decorativ, pavaj industrial, dale finisate din beton, borduri, elemente din beton de o calitate ridicata, tuburi, rigole, camine, elemente pentru drenaj si canalizare, amenajari exterioare.


  Detalii...

Noales-Pav SRL



Firma noastra este specializata in realizarea de pardoseli industriale din beton elicopterizat pentru orice tip de trafic.


  Detalii...

Fortatech Fibre - viitorul constructiilor



Firul de polipropilena FORTATECH - FIBRE este adaos pentru înlocuirea eficace a fierului beton în unele cazuri (sape, pardoseli, parcari, tencuieli etc.), care datorita structurii sale (legaturilor transversale dintre fire si a suprafetei aspre ce confera aderenta) se disperseaza tridimensional.


  Detalii...

Actpiscine.ro - piscine, saune, spa



Piscine traditionale din beton armat, piscine moderne tip FIBRETECH sau STEEL PROTECT, saune umede tip hamam si uscate finlandeze, spa-uri top din gama bay si reflections, spa-uri lux.


  Detalii...

Beton-amprentat.com.ro



Beton amprentat in Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Craiova, Brasov, Sibiu, Valcea.


  Detalii...

Strongtools.ro : S.C. Strong Tools S.R.L. Brasov - comertul cu scule si accesorii



S.C. STRONG TOOLS S.R.L. Brasov are ca principal domeniu de activitate comertul cu scule si accesorii autohtone si de import. Printre produsele comercializate de societatea noastra se numara: - burghie pentru metal (coada conica/cilindrica), beton si lemn - tarozi (set/unic; lung/extralung; pas fin/pas normal) - filiere (pas fin/pas normal); - alezoare (coada conica/cilindrica/regalbile) - freze (deget/disc/melc modul etc.) - cutite de strung (cu placute widia/otel rapid etc.) - universale de strung; mandrine (cheie/autostrangere) - menghine (de banc/rotative); varfuri rotative - rulmenti; pile; organe de asamblare - aparate de masura si control (sublere/micrometre/lere etc.) - abrazive (pietre de polizor/discuri/benzi abrazive etc.) - chei (fixe/combinate/inelare cotite/inelare drepte/de soc/tubulare bara/hexagonale etc.) - surubelnite; extractoare rulmenti; ciocane; dalti - clesti (combinati/fierar-betonist/taiat buloane etc.) - truse de scule (auto/lacatus/instalator etc.) - unelte de uz gospodaresc (topoare, lopeti, sape, greble etc.) - panze (circulare/rectilinii/bonfaer etc.).


  Detalii...

Placat scari beton cu lemn: placatscari.ro



Placari beton scari interioare din lemn, scara pergole elementes, scari treapta contratreapta, trepte contratrepte foisoare, amenajari interioare, strungarie.


  Detalii...

Prebet.ro : Prebet Aiud SA - elemente prefabricate din beton armat



Prebet Aiud SA este singura producatoare a intregii game de prefabricate din beton armat si precomprimat pentru cai de comunicatii, feroviare si rutiere. Unitatea are o indelungata traditie in producerea si comercializarea traverselor Cai Feroviere.


  Detalii...

Beton-amprentant-pavaj.ro : beton amprentat



Executam pavaje din beton amprentat de o deosebita calitate si la un pret foarte avantajos.


  Detalii...

Metalworks.ro



Metal Works SRL este o societate specializata in antreprenoriat general in constructii, proiectarea, productia si montajul de structuri metalice prefabricate, structuri prefabricate din beton si montaj inchideri din panouri sandwich, casete structurale, placari cu bond, trespa etc, finisaje, tamplarie, instalatii interioare si exterioare, drumuri si platforme.


  Detalii...

Cristea-ionut.tk : blogu' lui ionut



Un blog personal beton.


  Detalii...

Semiremorci.com - vanzari semiremorci noi si second-hand



Vanzari semiremorci cu prelata, semiremorci basculabile pentru cereale si agregate, cisterne, trailere, camioane, betoniere si capete tractor.


  Detalii...

Garduri-beton.eu : garduri din beton



Firma cu profil productie prefabricate din beton, comercializeaza: garduri din beton, pavele pentru gradina, stalpi din beton (spalieri), jardiniere pentru flori, tuburi pentru fantana, adapatori pentru animale, alte accesorii din beton.


  Detalii...

Taiere-betoane.ro : taiere si carotari betoane



Firma noastra presteaza servicii de taiere, gaurire si demolare a constructiilor si elementelor de beton,caramida, BCA, piatra etc., pretutindeni in Romania.


  Detalii...

Sud-VestBeton.ro - sape si betoane



Sud Vest Beton - Firma tanara in domeniul producerii de betoane si sape pentru constructii civile si industriale.


  Detalii...

Pardoseli-industriale-ro.com



Firma noastra este specializata in realizarea de pardoseli industriale din beton elicopterizat pentru orice tip de trafic.


  Detalii...

Beton-amprentat.info



Pavaj din beton amprentat in Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Timisoara, Craiova si in toata Romania la preturi negociabile, in functie de suprafata amprentarii. Preturi, oferte, modele si culori de beton amprentat in toata Romania.


  Detalii...

Pavajieftin.ro : Beton amprentat si elicopterizat - pavaj



Firma specializata in aplicarea si executia betonului amprentat la standarde ridicate, a betonului elicpoterizat cu o variatie bogata de modele si culori. Betonul decorativ este cea mai buna solutie pentru pavarea interioara si exterioara, remarcandu-se prin rezistenta si aspectul deosebit!


  Detalii...

LatinResidence.net - Cartierul Latin Residence Prelungirea Ghencea



Apartamente cu 2 si 3 camere in Cartierul Latin Residence situat in Prelungirea Ghencea la preturi promotionale. Nou! Cartierul Ciresar va pune la dispozitie garsoniere si apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere in blocuri noi finalizate in 2014. Blocurile sunt realizate din beton armat si caramida, construite cu materiale de cea mai buna calitate, izolate termic cu polistiren de 100 mm. Pentru a cere mai multe detalii sau a viziona apartamentele si garsonierele va rugam sa contacti biroul dezvoltatorului la numarul de telefon: 0767 472 450. Persoana de contact: Cristian Popa.


  Detalii...

inchiriericontainer.ro



Inchiriere container 7 si 8 mc pentru transport deseuri din constructii, precum: pamant, nisip, pietris, argila, roci, pavaj, bitum, pamant, tigle, caramizi, beton, ipsos.


  Detalii...

Serviceconf.com - instalatii pluviale, electrice ventilatie



Service Conf este o companie specializata in instalatii electrice, de ventilatie, pluviale si reparatii pneumatice si electro-pneumatice. Suntem distribuitorii autorizati pentru unitati de tratare a aerului si filtre de aer, componente (electro)pneumatice. Oferim foraj in beton max 400 mm.


  Detalii...

Beton--amprentat.ro : Pasdesign - beton amprentat



PASDESIGN realizeaza beton amprentat, avand lucrari executate in Iasi, Bacau, Vaslui, Husi, Barlad, Slanic Moldova, Onesti cu perspective de extindere in toata Moldova, avand posibilitatea de a onora lucrari si in Piatra Neamt, Targu Neamt, Brasov, Suceava, Galati, Braila.


  Detalii...

Pavaj-betonamprentat.ro



Suntem o echipa tanara de profesionisti, ce vine in ajutorul dumneavoastra cu o oferta de servicii complete ca placare beton amprentat, placare beton polimer, beton elicopterizat servicii de zugraveli etc.


  Detalii...

Renovari-locuinte.ro : Renovari apartamente, amenajari



Executam amenajari interioare, amenajari exterioare, zugraveli, placari gresie si faianta, montaj parchet laminat, rigips, termoizolatii, izolatii, decoratiuni interioare, amenajari apartamente, instalatii electrice si sanitare, sape mecanizata, beton amprentat, beton elicopterizat, tencuiala mecanizata.


  Detalii...

Danlinxxl.ro : Danlin XXL - statie de betoane



Producem şi livrăm o gamă completă de betoane pentru care oferim şi serviciile de transport şi pompare. Deţinem instalaţii de preparare a betonului capabile să producă inclusiv în sezonul rece.


  Detalii...

Betondecorativ.eu - beton amprentat vertical



Amprentarea betonului pe verticala este rezultatul unei munci elaborate si a unui sistem de aplicare ce aduce solutii tehnice excelente. Acest sistem ne ofera posibilitatea de a transmite sistemele de mortar imprimat la parametrii verticali, beneficiind de o ampla gama de forme, modele si culori.


  Detalii...

Pret-beton.ro : Vanzare beton Bucuresti



Prezinta lista de preţuri beton proaspăt, fier beton, beton amprentat şi garduri de beton valabile pentru Bucureşti şi Ilfov, Heracles Grup.


  Detalii...

Betonamprentatromania.ro - Beton amprentat



Beton amprentat – Solutia ideala pentru amenajarile din ziua de azi! Mai frumos, mai practic, mai deosebit!


  Detalii...

Beton-amprentat.org



Executam lucrari beton amprentat, beton elicopterizat, rampe antiderapante, pardoseli industriale folosind materiale si tehnologie de ultima generatie. Cu noi amenajati terase, parcuri gradini, alei pietonale, hale industriale, garaje, centre comerciale, piscine intr-o gama variata de modele si culori. Pentru mai multe detalii, dar si pentru o oferta de pret personalizata nu ezitati sa ne contactati la tel 0767 977 597.


  Detalii...

Profixis.com - ChemFixing Systems



ChemFixing Systems - ancorari chimice pentru constructii industriale si structuri metalice, care au ca principii de ancorare aderenta si adaptarea la forma; utilizate la ancorari usoare, medii si grele in beton nefisurat, caramida plina si cu goluri, BCA; adecvate pentru montajul de masini unelte.


  Detalii...

Beton-celular-usor.ro



BCU, beton celular usor, material constructie, ecologic, eficient, termic si ieftin, agreat de Uniunea Europeana.


  Detalii...

Piscine-Vidor.ro



Piscine Vidor este specializata in constructia de piscine familiale, piscine publice, piscine interioare sau unicat din beton armat, finisate cu mozaic vitroceramic, ceramica, liner sau membrana armata.


  Detalii...

BetonAmprentat.pro



Betonul amprentat este la ora actuala una dintre cele mai moderne tipuri de pavaj avand aplicabilitate, atat pe orizontala (alei, terase, drumuri de acces etc.), cat si pe verticala (fatade sau garduri).


  Detalii...

Paviral.ro - Beton amprentat



Practicand matritele recomandabile se pot efectua suprafete intinse, cu o vedere autentica de blocuri masive de piatra naturala, caramida sau lemn. Betonul amprentat cuprinde agregate, ciment, coloranti, aditivi, fibre elastice si apa.


  Detalii...

Taiere-beton.com.ro : taiere beton disc si carota diamanta



Taiere beton armat cu echipamente profesionale si tehnologie umeda diamantata. Taiere beton cu disc diamantat, taiere beton cu fir diamantat, taiere beton cu carota diamantata. Pe site-ul nostru puteti gasi informatii si fotografii despre tehnlologia de taiere a betonului si detalii tehnice.


  Detalii...

BetonArt.ro - specialisti in beton amprentat



Executam pavaje decorative din beton amprentat in cele mai diverse modele si culori care imita la perfectie piatra de rau, caramida, dalele, roca, gresia si chiar lemnul. Executie rapida, durabilitate, preturi corecte si calitate foarte buna. Betonul amprentat este mai estetic si mai modern.


  Detalii...

Reazem.ro - sisteme complete pentru poduri



Dorinta de dezvoltare pe segmentul de infrastructura, precum si experienta inginerilor au avut ca rezultat extinderea serviciilor cu : sisteme complete de hidroizolatii pentru poduri cu membrane calitativ superioare, protectie anticoroziva a betonului la infrastructura si suprastructura podului.


  Detalii...

PreturiBetonAmprentat.vom



Betonul amprentat este la ora actuală una dintre cele mai moderne tipuri de pavaj şi are rol de a reproduce diferite elemente decorative.


  Detalii...

Gard-porti.ro : Gard beton, gard fier forjat



Pe acest site va puteti configura propriul dumneavoastra gard, in functie de preferinte putand alge inaltimea, structura si modelul, apoi puteti plasa o comanda direct comerciantului. De asemenea, puteti alege ce fel de poarta vi se potriveste cel mai bine si cum arata atat ziua, cat si noaptea.


  Detalii...

Scari-de-interior.ro : scari de interior din lemn ieftine



Producator de scari, balustrade interioare, maini curente din lemn de fag, stejar, brad, cires. Puteti alege dintr-o varietate de scari spiralate, drepte, scari fara contratreapta, pe structura de beton sau vanguri. Preturi de producator, livrare gratuita.


  Detalii...

Betonconstruct.ro : Beton Construct - Statie de betoane si sortare



Specificul companiei Beton Construct este prelucrarea balastrului, producerea de agregate sortate si concasate si fabricarea betonului.


  Detalii...

Vitalpavaje.ro - Vital Pavaje Oradea



Produce si comercializeaza pavaje intr-o gama variata de modele si culori, elemente de imbinare din beton si ornamente decorative pentru amenajari exterioare.


  Detalii...

Tao-serv.ro : Tao Service SRL - generatoare de curent



Tao Service S.R.L. va ofera o gama larga de maiuri compactoare, betoniere, generatoare de curent si motopompe. Prin intermediul nostru puteti achizitiona generatoare diesel, generatoare digitale, generatoare pentru uz general, precum si scule electrice.


  Detalii...

Carotarediamantata.ro - Carotare beton



Carotare beton diamantata - va oferim servicii taiere beton, gauri beton pentru gauri hota, conducte si coloane de gaze. Procesele de taiere beton, carotare beton nu provoaca vibratii in structura betonului. Executam gauri hota prin carotare beton economic, rapid si curat.


  Detalii...

Alsafix.ro



Importator si distribuitor de scule si consumabile. Portofoliul de produse include: capsatoare, masini de batut cuie, compresoare, conectori metalici, consumabile, agrafe si cuie de diverse dimensiuni, sisteme de fixare,ancore chimice, burghie, discuri diamantate, masini portabile de legat fier beton.


  Detalii...

Piscine-laghetto.ro



Constructii piscine si saune umede sau uscate, incalzire electrica prin pardoseala si degivrare prin Piscine Laghetto. Constructor de piscine beton si piscine otel, degivrare, pardoseala calda.


  Detalii...

Preturibetonamprentat.ro - beton amprentat



Betonul amprentat este o solutie pentru tine, un nou tip de pavaj, mai rezistent si mai frumos! Firma noastra executa lucrari din beton amprentat.


  Detalii...

Instalblu.ro : Instal Blu - incalzire in pardoseala



Incalzire in pardoseala. Sisteme de incalzire : Film flexibil Carbon - dedicat suprafetelor de pardoseala din parchet laminat, mocheta, linoleum; Ribbon - dedicat suprafetelor dure compuse din gresie, granit, tarchet, beton ...


  Detalii...

Budemsaco.ro - structuri fier beton



BUDEMSACO este o societate din Suceava, specializata in executia de structuri din fier beton, betoane armate si prefabricate.


  Detalii...

Gaura-hota.ro : gaura hota Bucuresti, montaj hota



Gaura hota prin carotare beton. Montaj hota in Bucuresti. Fara praf, fara vibratii, cele mai bune preturi.


  Detalii...

Scari-lemn.ro : scari interioare



Produce si monteaza scari interioare, din lemn masiv sau stratificat, placari scari din beton, trepte si contratrepte pentru scari interioare. Producem tamplarie din stejar masiv si stratificat, la cerere se asigura montajul. De asemenea, producem trepte si contratrepte pentru scari.


  Detalii...

Flory-lighting.ro : producator accesorii instalatii electrice



Flory Lighting asigura o gama larga de produse pentru folosinte multiple. Doze pentru instalatii electrice, tuburi rigide si flexibile ignifugate pentru protectia cablurilor electrice, accesorii pentru conexiune si sprijin (coturi, mufe, cleme fixare), distantieri pentru constructii (beton si gresie).


  Detalii...

Buzon.ro - ploturi reglabile deck



Sistem pentru suprainaltarea pardoselilor din deck, dale lemn, dale beton. Suporti relabili pentru terase.


  Detalii...

Betonix.ro : oferta pret beton, statie betoane - Bucuresti si Ilfov



Statie betoane. Oferta pret beton, balast, nisip, pietris si servicii. Nou: Inchiriere vibrator beton - 140 lei / zi cu transport inclus.


  Detalii...

Velvetspa.ro



Vino si descopera Velvet Spa & Wellness, uita de grijile cotidiene, lasa in urma desertul de beton al Bucurestiului si paseste in universul relaxarii si al rasfatului. Incearca terapiile noastre! Odata ce vei intra in Universul Velvet Spa & Wellness.


  Detalii...

Betonia.ro - idei din beton



Betonia - idei din beton, scule beton, scule betoane, unelte beton, unelte betoane, mobilier beton, mobilier urban, obiecte decorative beton, flex, polizor slefuit, masina slefuit, masini slefuit apa, masina slefuit umed, masina slefuit uscat, discuri diamantate beton, discuri diamantate betoane etc.


  Detalii...

Fiona-construct.ro : Fiona Construct - constructii piscine



Constructii piscine din beton in sistem gunite, intretinere piscine, accesorii piscina.


  Detalii...

Sapetencuieli.ro - sape mecanizate, beton amprentat tencuiel



Executam sapa mecanizata, beton amprentat, beton elicopterizat, sape mecanizate, sapa elicopterizata, tencuiala mecanizata.


  Detalii...

CarotariBeton.ro



Firma specializata in carotarea betonului, executam: gauri pentru hote, gauri pentru centrale, gauri pentru instalatii sanitare, goluri tehnice.


  Detalii...

Budumar.ro - amenajari interioare, exterioare, termoizolare



Realizam amenajari interioare, amenajari exterioare, termoizolare, invelitori, garduri din beton, obiecte sanitare, panouri sandwich si multe altele !


  Detalii...

Megastructuri.ro - scari din lemn



Suntem aici pentru d-voastra cu urmatoarele produse :  Scari interioare lemn (realizate din lemn de brad, lemn de fag, lemn de stejar, lemn de mahon, lemn de bambus ) pe suport din beton, pe vanguri din lemn; Scari interioare lemn masiv pe structura din metal cu trepte si balustrada din lemn masiv; Scari interioare pe vanguri decupate, drepte sau vanguri din lemn centrale; Scari interioare din lemn economice ; Scari interioare din lemn cu balustrade din inox; Balustrade din lemn pentru scari interioare si terase; Foisoare din lemn, pergola, terase; Elemente scara lemn (trepte din lemn, contratrepte din lemn, plinta din lemn, balustru de capat din lemn, balustru intermediar din lemn, mana curenta din lemn).


  Detalii...

Artpavement.ro - garduri



Artpavement produce si comercializeaza garduri beton sau mixte. Alegerea unui model de gard este flexibila, fiecare client avand libertatea de a-si realiza propriul model de gard.


  Detalii...

Pardvest.ro - pardoseli industriale



Pardvest este o societate cu capital privat avand ca domeniu de activitate realizarea de pardoseli industriale, beton amprentat, rasini epoxidice, restaurarea pardoselilor deteriorate si comercializarea de materiale si utilaje specifice.


  Detalii...

Scule-inchirieri.ro : scule de inchiriat



Inchieriere scule si unelte Arad. Inchiriem scule si unelte: masina de gaurit Arad, flex bosch Arad, rotopercutor Arad, nivela laser, picamer Arad, demolator Arad, talpa vibranta Arad, betoniera Arad, aparat de sudura Arad.


  Detalii...

BetonAmprentat-molde.ro : beton amprentat



Beton amprentat - firma noastră vă oferă cele mai eficiente servicii, prin tehnologia betonului amprentat la cele mai bune preţuri.


  Detalii...

Gadany.ro : Gadany Impex SRL - transport agabaritic, constructii



Gadany Impex SRL este o companie de profesionisti in constructii civile si industriale. Ofera servicii profesionale de asistenta in domeniul constructiilor, transport agabaritic in tara si strainatate, terasament, sapaturi, betonari, fundatii.


  Detalii...

Artbeton.ro - Pardoseli elicopterizate industriale



Executam in toata tara lucrari de pardoseli industriale elicopterizate din beton, cu sau fara strat de uzura - cuart - si pardoseli epoxidice. Dispunem de logistica necesara pentru a oferi aceste servicii la standarde inalte de executie.


  Detalii...

igienaserv.ro - curatenie generala



Igiena Serv, efectueaza din 1999 lucrari de Alpinism utilitar, Curatenie generala persoane juridice si fizice, Contracte Colectare deseuri infectioase si periculoase, Contracte Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie (DDD), Ignifugare lemn, Termoprotectie metal, Torcretare beton.


  Detalii...

Starstone.ro - producator dale pavaj



STAR STONE - Producator dale pavaj, pavele, pavaj, piatra decorativa, caramida aparenta, borduri piscina, accesorii gard terase si balcoane. Produsele originale STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu rezistenta de pana la 3 ori mare ca si a betonului turnat.


  Detalii...

Petrifalean.ro



Este un site care produce prefabricate din beton cum ar fi garduri, borduri, pavaje, rigolii, stalpi pentru garduri si altele. Pe site gasiti informatii si datele de contact ale firmei.


  Detalii...

Taierebeton.net : Carotari, taieri, perforari beton



Companie specializata in carotari si taieri de beton executa la cele mai mici preturi: taieri diafragme, stalpi, grinzi, goluri de usi, carote pentru instalatii.


  Detalii...

Valconroofs.ro - acoperis tigle metalice



Acoperis tigle metalice - acoperis tigle ceramice, acoperis tigle beton, acoperis faltuit, Sindrile bituminoase, jgheaburi burlane, ferestre mansarda, porti garaj.


  Detalii...

Acoperisuri.info - acoperisuri tigla metalica



Oferim sisteme complete de acoperisrui din tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, cat si multe alte optiuni pentru acperisul tau.


  Detalii...

MagazinuldeSuruburi.com - elemente de fixare si asamblare



Oferim o gama larga de elemente de fixare si asamblare : - autoforante fixare tabla, tigla metalica, panouri sandwich pe suporturi diverse (lemn, metal, beton); - holzsuruburi pal, dibluri; - suruburi metrice, piulite hex, saibe plate / lemn, surub hex lemn; - ancore ferestre, suruburi si cuie de beton etc.


  Detalii...

Rudistampline.ro - beton amprentat Rudistampline



S.C Rudistamp S.R.L va ofera o larga varietate de produse, beton amprentat, diverse forme si culori pentru a creea impreuna cu dumneavoastra stil, calitate si produse cu personalitate. Reusim de fiecare data sa multumim clientii cu lucrari deosebite duse la bun sfarsit.


  Detalii...

Omcostill.ro : Omco still co. - otel beton fasonat



OMCO still co. ofera servicii integrate si complementare ce vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Oferim otel beton fasonat, consultanta, proiectare, audit gratuit si mententanta pentru locuinta dumneavoastra !


  Detalii...

Hormilux.com - pavimento de hormigon impreso



Turnam tot felul de pavaje din beton proaspat in diverse culori si forme.


  Detalii...

PretBeton.ro



PretBeton este unul dintre cei mai mari investitori din Romania, avand activitati in domeniul productiei de betoane. Numai aici o sa gasiti beton la pret beton!


  Detalii...

Tigle-accesorii.ro : magazinul pentru acoperisuri



Comercializare si montaj tigle metalice, tigle ceramice sau din beton, confectii metalice si realizare acoperisuri, sisteme de invelitori cu echipe de profesionisti cu experienta in constructia de acoperisuri.


  Detalii...

Stonesystem.ro - beton amprentat



Pavajul din beton amprentat decorativ (sau beton imprimat) reprezinta alternativa si solutia pentru evitarea problemelor cu care ne confruntam in cazul utilizarii pavajelor exterioare din piatra naturala.


  Detalii...

Gaurihotabeton.ro



Executam gauri pentru hota, gauri tevi apa, gauri in beton armat, gauri pentru centrale, gauri conducte, gauri evacuare aburi la cele mai mici preturi. Echipa noastra foloseste cea mai noua tehnologie disponibila, masina speciala dotata cu o carota diamantata.


  Detalii...

ignifugare.eu



Site dedicat celor ce doresc sa gaseasca o firma specializata de 15 ani, pe piata serviciilor de prevenire si stingere a incendiilor. Efectuam ignifugare lemn, termoprotectie metal, torcretare beton, incarcat stingatoare si materiale PSI.


  Detalii...

BlocBeton.ro



Producator prefabricate din beton. Fasonare otel beton. Capac rigola, capac podet, Borduri pavele.


  Detalii...

Otelbeton-online.ro : materiale de constructii fier beton



Otelbeton-online.ro iti ofera cel mai mic pret garantat pentru produsele pe care le comercializam: otel beton, panou bordurat zincat, sarma constructii, cuie, plase sudate.


  Detalii...

Pavi-vest.com : beton elicopterizat



Executam beton elicopterizat la preturi extraordinare.


  Detalii...

Girosconstruct.ro - schela metalica de inchiriat in Constanta



Inchiriere schele, nacele autoridicatoare, generatoare. Se asigura transport, la cerere montaj / demontaj. Taieri si carotari in beton, toaletari arbori, amenajari interioare si exterioare, fatade, mansardari.


  Detalii...

BursaBetoane.ro



Toti producatorii de beton din Romania.


  Detalii...

Generalnavorep.ro : sablaj - vopsitorie - constructii



Sablaj - Vopsitorie - Nave maritime si fluviale (constructii noi si reparatii) - Protectie anticoroziva - Structuri metalice - Protectie anticoroziva si protectie la foc - Structuri din beton - Impermeabilizare si protectie anticoroziva - Constructii - Protectie betoane.


  Detalii...

Sculedeinchiriat.com - scule de inchiriat pentru constructii



Magazin pentru inchiriere scule si echipamente pentru construcții si Instalatii. Scule de inchiriat Bucuresti si Ilfov. Compactor de inchiriat Picamer, de inchiriat Elicopter beton, Gauri in beton, gauri hota Vibrator beton, Motoforeza pamant, Placa compactoare, Demolator pe benzina.


  Detalii...

London House Iasi - Proiect rezidențial exclusivist



London House Iasi, proiect rezidențial exclusivist de 9 vile tip duplex, dispuse pe 3 nivele, situat pe Aleea Sadoveanu, în imediata apropiere a restaurantului La Castel, înmărginit de pădure.

 

Structura caselor va fi realizată pe cadre de beton cu pereți interiori și exteriori din caramida Porotherm.


  Detalii...

Expertoutdoor.com - mobilier HoReCa



Livram mobilier HoReCa pentru majoritatea tipurilor de localuri de agrement si relaxare din ratan sintetic, otel, aluminiu, lemn, beton pentru restaurante, terase, cafenea, bar, pub, precum si pentru piscina strand sau club. Oferim solutii de decoratiuni.


  Detalii...

Grupul Sema Parc



Sema Parc : inchiriere birouri, depozite / productie si platforme betonate.

 

Parcul industrial constituie o modalitate eficienta si atractiva de organizare si de dezvoltare economica.


  Detalii...

Taieribeton.ro - taiere beton cu disc si fir diamantat



Suntem lideri in taiere beton armat cu tehnica diamantata. Oferim cel mai mic pret pe metru de taiere. Executam si taieri industriale in pardoseli, piste aeroport sau autostrazi. Tipuri de servicii: taiere beton cu fir si disc diamantat, carotari, demolari, recoltari probe, sectionari, perforari, sanfrenari.


  Detalii...

HeidelbergCement România



HeidelbergCement România SA este unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate de pe piața locală, membru al grupului german HeidelbergCement. Compania a luat naștere în anul 2015, prin fuziunea Carpatcement Holding S.A., Carpat Beton S.R.L. și Carpat Agregate S.A., care au fost înființate între 1998 și 2004 ca parte a investițiilor realizate în România de grupul HeidelbergCement, care depășesc 520 de milioane de euro.

HeidelbergCement România S.A. deține trei fabrici de ciment, situate la Tașca, Fieni și Chișcădaga, 21 stații de betoane, 7 cariere și 5 balastiere de agregate. Compania produce și comercializează ciment și betoane de diverse clase (de înaltă rezistență, pentru îmbrăcăminți rutiere, pentru lucrări hidrotehnice, de uz general și poriment), precum și agregate de carieră și de balastieră.


  Detalii...

Vrei sa CUMPERI ?

  → Telekom TV