• SIMONA HALEP e UNICĂ. MULȚUMIM, SIMONA !

   • BUGATTI CHIRON SPORT - THE ULTIMATE SUPER SPORTS CAR. REDEFINED
      * Mercedes Clasa C Limuzina. Rată de leasing începând de la 199 € + TVA / lună. Avantaj client: 4.500 € + TVA. Best in business. Clasa C Business Edition
    » Adaugă  | » Intercontinental Hotel Bucharest *****  | » Audi  | » Ziare  | » Telekom  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Metro  | » Pro TV  | » Europa FM  

        McDonald’s : Acceptă provocarea McDrive. Te servim sub 90 de secunde

        Savurează cele mai bune produse de la Vel Pitar - Cel Dintai Brutar

→ Urmărește cele mai noi Știri :: Live :: Digi24 HD   Digi24 HD Live → Non-Stop : Știri, Video, Opinii, Magazin, Special : Digi24 HD  | 
  
→ Noul Touareg Style  |  → Volkswagen: Polo Online Edition  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion: eSky.ro

 Site-uri indexate în Director Web : 31805→ Rezervă cele mai ieftine hoteluri pe Vola.ro : cazare în peste 250.000 hoteluri  

Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Cele mai noi site-uri adaugate in Director Web

AgroFinanciar.roStiri exclusive agricultura, stiri agrobusiness, analize.

 

AgroFinanciar.ro este un proiect editorial independent construit pentru a deveni un reper în mediul local de agrobusiness, un punct de reper pe agenda profesioniștilor, fie că sunt antreprenori, analiști, consultanți, cu istorii solide, noi veniți în piață, români sau străini.

 

Publicația mizează pe forța datelor, a indicatorilor ce definesc evoluția fiecărei piețe agricole în parte.

 

Construcția editorială a AgroFinanciar.ro se va concentra pe monitorizarea deciziilor de afaceri pe care le iau antreprenorii și corporațiile de agrobusiness prezente local și internațional. 


  Detalii...

Agro-Business.ro : Agro BusinessInformatii din agricultura, dezvoltare rurala, silvicultura, oportunitati de afaceri.


  Detalii...

Crestere-iepuri.roAfacerea ta cu iepuri.


  Detalii...

RWA Raiffeisen Agro RomaniaRWA Raiffeisen Agro Romania ofera solutii complete pentru fermieri : input-uri pentru agricultura si trading cereale si oleaginoase.


  Detalii...

ClujConstruct.ro - Construcții imobiliare noiAnsambluri rezidentiale de apartamente noi, constructii imobiliare noi în Cluj Napoca.

 

Adrese și informații de complete de contact pe site.


  Detalii...

Producator-Agricol.roProducatorii agricoli, partenerii portalului Producator-Agricol.ro, va ofera cereale (grau, ovaz, orz, porumb, floarea soarelui, rapita, secara, mei, fasole) cereale de vanzare, culturi de cereale, produse agricole vegetale, lucerna, borceag.


  Detalii...

Arsat - Industry : Producător cereale și semințeAvem peste 7000 de hectare suprafață agricolă + investiții în utilaje agricol, tractoare, combine agricole și silozuri.


  Detalii...

Egyed Group - Ulei de floarea soarelui si porumbProducem ulei brut din floarea soarelui cu o valoare nutritivă de 884 Kcal / 100 g produs si ulei brut din germeni de porumb cu o valoare nutritivă de 885 Kcal / 100 g.


  Detalii...

Societatea Ornitologica RomanaSocietatea Ornitologica Romana (SOR) este o organizatie neguvernamentala, nonprofit, care deruleaza activitati pentru protectia pasarilor si naturii cu sprijinul membrilor, voluntarilor, pe baza de donatii si proiecte. Are raspandire nationala in Romania prin sucursale si grupuri scolare.

 

Din 1997 este partener al BirdLife International - o retea mondiala care cuprinde 105 organizatii nationale pentru conservarea pasarilor si a naturii.

 

Activitatea SOR se desfasoara in cele trei birouri din Bucuresti, Cluj-Napoca si Tulcea, cu sprijinul sucursalelor si a grupurilor scolare. Avand acoperire nationala, SOR este solicitata pentru a oferi consultanta la nivel local, regional si national in domeniul protectiei pasarilor. Desfasoara o semnificativa activitate de lobby pe langa guvern si reprezentantii sai din teritoriu pentru respectarea si aplicarea legislatiei nationale de mediu si alinierea cu cea a Uniunii Europene. 


  Detalii...

PetMart.roCumpara hrana pentru pasari si cele mai interesante accesorii de pe PetMart.ro si vei avea grija de sanatatea si bunastarea pasarilor tale.


  Detalii...

ZooPlus.roAruncați o privire peste gama noastră bogată de hrană pentru păsări.


  Detalii...

Punctul Critic - Trimestrial de diagnoză socială, politică și culturalăPunctul Critic este o revistă de diagnoză socială, politică şi culturală cu apariție trimestrială, înființată în 2010 de Eugen Uricaru.


  Detalii...

Peteco.ro : Peteco - petshopPrimul petshop din lume cu retea de socializare integrata.

 

Vezi oferta de produse, accesorii, servicii, consumabile si medicamente pentru toate animalele de companie si de ferma.


  Detalii...

Pepiniera Pomicola Bors - Pomi fructiferi de vanzarePomi fructiferi de vanzare din soiuri calitative, adaptate condițiilor pedoclimatice din România.


  Detalii...

DornaApele minerale naturale Dorna și Dorna Izvorul Alb își au originea în Carpații Orientali, într-o zonă protejată ecologic în zona Vatra Dornei.


  Detalii...

Hotel Dorna - Vatra DorneiHotelul Dorna de 4 stele din Vatra Dornei este locul unde confortul dumneavoastra este asigurat de cele mai bune servicii si facilitati si unde va puteti bucura de o ambianta calda, relaxanta si rafinata, indiferent ca sunteti intr-o excursie sau din motive de afaceri.

 

Situat in inima frumoasei statiuni Vatra Dornei - la baza Partiei Parc - Hotelul Dorna pune la dispozitia dumneavoastra 40 spatii de cazare dotate modern, camere tip Standard sau Superior, Apartamente Standard, Apartamente Superior si Suite Superior.

 

Camerele de la Hotel Dorna sunt create cu un design traditional, cu accent pe confort si calitate pentru a va putea bucura de o ambianta calda si relaxanta.


  Detalii...

Sport Vision - Incaltaminte sport, imbracaminte si echipamenteSport Vision - magazin cu articole sportive.


  Detalii...

Betano Ro / FacebookOferim legal servicii de pariuri sportive si cazinou online.


  Detalii...

FarmaciaTa.ro - Revista care te mentine sanatosFarmacia Ta - revista care te mentine sanatos, se adreseaza persoanelor dornice sa aiba un stil de viata echilibrat.


  Detalii...

Farmacia Ta / FacebookFarmacia Ta - revista lunara dedicata sanatatii si frumusetii.

 

Publicatia independenta se distribuie exclusiv in farmacii si centre de sanatate si frumusete.


  Detalii...

Vrei sa VINZI ?

  → Simona Halep

  → Telekom TV