• 37.300 de site-uri - Persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii - au încredere în Director Web. Mulţumim !
Maschio Gaspardo - grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare şi prelucrare a fânului                   Agrifac
Luxuria Residence - Apartamente Premium la Cheie
→ Mobilă de lux : Du’Monde - Mobilierul nostru, vedeta casei tale ! | → Madalina Celine Coca - It's All Coming Back to Me Now | → Bogdan Ioan - Earth Song
→ Select Design by Diana Șucu
Kaufland Deutschland - Angebote in meiner Nähe        Uber        Coresi Avantgarden
   Vodafone România - Telefoane mobile, internet şi tv            * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină              Kaufland România : Oferte, rețete, concursuri online
                Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Kaufland Germany  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta  

• Site-uri indexate în Director Web : 37342   → Universitatea Craiova - Oficial  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion

                                           La Ceaun - Bistro cu ciorbă și tocană gătite zilnic la ceaun. Salată, murături, zacuscă ... Vă ospătăm cu bucate bune :
                                      • Restaurant tradițional care servește în principal supe și tocane, pregătite proaspăt în fiecare zi, cu ingrediente locale


Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Cele mai noi site-uri adaugate in Director Web

Carligederemorcare.ro : Autocar - Cârlige de remorcareCompania noastră operează pe piața din Romania din anul 2008 și datorită acestor ani de experiență, suntem lider de piață în acest segment.

 

Avem mai mult de 2000 de parteneri pe tot teritoriul țării și facem export în 10 țări europene.

 

Atributul nostru principal este că noi nu numi vindem ci și montăm cârlige de remorcare, căteodată și 20 de bucăți pe zi. De aceea știm sa vă oferim ceea ce este mai bun din acest segment. Din anul 2012 am început și comercializarea de remorci auto.

 

Momentan suntem importator a celor mai renumiți producători de remorci din Europa. Bockmann, Wiola, Vezeko, Boro, Niewiadow, TPV Trailers sunt doar căteva nume sonore în domeniul remorcilor pentru care avem exclusivitate pentru România. Și toate acestea la cele mai bune prețuri.


  Detalii...

Remorca-ta.roBrandul GRAND PARC RENIX reprezinta prima companie din jud. Bistrița-Nasaud si in primele 3 din tara, specializată în comercializarea si repararea remorcilor, închirierea de remorcilor si portbagaje auto, montajul de cârlige de remorcare, reparatii axe si osi de toate tipurile de pana la 3,5 tone, comercializarea pieselor de schimb garanti si postgaranti pentru branduri internationale.

 

Cu noi puteți călători în siguranta prin România și în toate tarile Uniunii Europene.


  Detalii...

Cybernet Auto Center SRLDealer autorizat Volkswagen, Audi, ŠKODA, Das WeltAuto și Volvo.


  Detalii...

Cybernet Autocenter / FacebookDe 20 de ani, specialistul tău în Volkswagen, Audi, ŠKODA și Volvo în Bacău şi Neamţ.

 

Dealer & Service multimarcă Volkswagen, Audi, ŠKODA și Volvo.


  Detalii...

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova FructAsociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fruct își orientează activitatea spre dezvoltarea sectorului horticol din Republica Moldova și promovarea intereselor membrilor săi.

 

Moldova Fruct reprezintă 180 de întreprinderi moderne care activează în domeniul agricol : producători, procesatori, exportatori de fructe, dar și prestatori de servicii.

 

Un obiectiv esențial al organizației este diversificarea piețelor pentru fructele de înaltă calitate din Moldova : mere, prune, cireșe, caise, struguri de masă, precum și produse procesate.

 

Moldova Fruct oferă membrilor săi susținere și asistență în advocacy, instruiri și promovarea produselor pentru export, inclusiv în cadrul celor mai importante expoziții internaționale: Fruit Logistics (Germania), WorldFood (Federația Rusă), World of Perishables (Emiratele Arabe Unite) etc.

 

Asociația organizează misiuni internaționale ale cumpărătorului și este pregătită să ofere orice alt tip de asistență solicitată pentru a sprijini dezvoltarea și menținerea relațiilor de afaceri, reciproc avantajoase.


  Detalii...

Asociația Moldova Fruct / FacebookAsociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fruct.


  Detalii...

Moldpres.md - Agenția Informațională de StatAgenția "Moldpres" are misiunea de a asigura producerea și difuzarea informației, publicarea și editarea actelor oficiale, informarea opiniei publice din țară și de peste hotare asupra politicii de stat și activității curente a autorităților publice din Republica Moldova, prestarea serviciilor editoriale, poligrafice și de publicitate, producerea și comercializarea materialelor foto și video.


  Detalii...

Sibiutourguide.com - Ghid de turism din SibiuAgentie de turism din Sibiu ce organizeaza excursii cu ghid din Transilvania si tururi ghidate ale Sibiului.


  Detalii...

De-a-arhitectura.roConstruim prin educaţie.


  Detalii...

Ambient.roFirma Ambient SA a fost infiintata in urma cu 26 de ani, din dorinta de a oferi firmelor de constructii si familiilor mai mult decat materiale de constructii si finisaje pentru cladiri publice sau locuinte, am dorit si am reusit sa oferim in tot acest timp clientilor nostri un partener de incredere pentru proiectele lor de constructie sau renovare.


  Detalii...

Edesia / FacebookEdesia va ofera spre deliciu o gama larga de produse de inalta calitate adresata restaurantelor, pizzeriilor, dar si consumului la scara larga.


  Detalii...

Agrobion.info - Ingarasamantul AgrobionFabrica AGROBION a fost infiintata in anul 2015 pe baza unui proiect stiintific de elaborare si implimentare a nanotehnologiilor in agricultura.

 

Acest proiect stiintific a fost initiat si condus de catre dr. inginer Alexei Corcimari, specialist in electrochimie si structuri nanomoleculare. In anul 2016 in urma unei colaborari stiintifice cu Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie si Protectia Mediului - ICPA București si Institutul National de Cercetare - Dezvoltare Chimico - Farmaceutica - ICCF au fost efectuate teste si analize chimice care au dus la aprobarea de catre Comisia Interministeriala a primului ingrasamant nanotehnologic AGROBION.

 

Ingarasamantul AGROBION a fost avizat de catre aceasta Comisie si catalogat ca RO-INGRASAMANT.

 

Tehnologia de obtinere a microelementelor care se contin in ingarsamantul AGROBION a fost mentionata cu medalii de aur, argint, bronz si cu diplome la mai multe expozitii si forumuri internationale.


  Detalii...

Edesia.roEDESIA este un brand 100 % românesc, care reunește o varietate mare de produse naturale, calitate Premium.

 

NIKITAS SRL produce și pune pe piața nationala si internationala, produse alimentare EDESIA - marcă inregistrată.

 

Produsele sunt fabricate in conditii depline de siguranta alimentara, utilizand materii prime de calitate Premium in ambalaje moderne.

 

 


  Detalii...

Zoo Targoviste / FacebookGradina Zoologica Targoviste este situata pe latura de nord a celui mai mare parc din municipiu, Parcul Chindia este ocul unde domneste iubirea fata de animale si peisaje deosebite - locul unde bucuria inunda sufletele dumneavoastra !


  Detalii...

Gradina Zoologica Targoviste - Gradina Zoo TargovisteGradina Zoologica Targoviste constituie impreuna cu Parcul Chindia, pe care il margineste pe latura de nord-vest, un nucleu cu vechime considerabila, care a reprezentat, de-a lungul timpului, principala atractie de petrecere a timpului liber pentru targovisteni.


  Detalii...

CarpatZooTraim in bazinul Carpati.


  Detalii...

ElurElur - Brăila.


  Detalii...

Elur Impex / FacebookSuntem o societate cu capital privat romanesc cu activitate in domeniul prelucrarilor mecanice prin aschiere si suntem specilaizati in producerea de piese de schimb si subansamble pentru masini de injectie si extruziune mase plastice.


  Detalii...

Agroprogress.roAgroprogress vine in ajutorul dumneavoastra cu solutii de creditare, dar si de leasig financiar in vederea achizitiei de utilaje si masini agricole.


  Detalii...

Raiffeisen
certSIGN
Altex Romania


Canon
Vrei sa VINZI ?
Cele mai bune servicii : Dedeman - Materiale pentru construcții și amenajări interioare, produse pentru grădină, electrice și electrocasnice, instalații termice, scule și echipamente industriale, obiecte sanitare, gresie și faianță, mobilier, parchet, chimice, decorațiuni    Zi de zi la Dedeman 

Oracle
Microsoft
certSIGN     Ziare AZ

Altex Romania Digi România

  Simona Halep - Oficial

   Inna - Oficial Website

Inna - Oficial / Facebook