Cele mai bune oferte auto vin de la Opel Di Bas - Reprezentanţa Opel București
HANUL CU TEI : Berărie - Restaurant - Lounge - Terasă : Str. Lipscani, în Centrul Bucureștiului

                        Digi România                                  Țiriac Auto       

                                    * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină
        Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » eMag  | » Intercontinental Hotel Bucharest  | » Audi  | » Telekom  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Metro  | » Adaugă  
→ Non-Stop : Știri, Video, Opinii, Magazin, Special : Digi24 HD   
  
→ Noul Jaguar XE  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion : eSky.ro

 Site-uri indexate în Director Web : 34031→ Rezervă cele mai ieftine hoteluri pe Vola.ro : cazare în peste 250.000 hoteluri  

Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Cele mai noi site-uri adaugate in Director Web

PeRol.ro / FacebookPEROL.RO este o platformă media, independetă, care își propune să analizeze știrile/evenimentele importante ale momentului din perspectivă juridică, încercând astfel să fie prima publicație online de acest gen. 


  Detalii...

PeRol.roPEROL.RO este o platformă media care își propune să analizeze știrile/evenimentele importante ale momentului din perspectivă juridică, încercând astfel să fie prima publicație online de acest gen.

 

Totodată, încercăm să oferim un spațiu virtual profesioniștilor în drept care își doresc să exprime puncte de vedere obiective asupra evenimentelor importante ale momentului.

 

PEROL.RO este o sursă corectă și pertinentă de informare care oferă cititorilor săi acces la informații obiective, explicate juridic.


  Detalii...

Seminte-legume.ro : Noi suntem farmacia plantelor tale !Oferim tehnologii de ultimă generație și produsele de la distribuitori naționali autorizați vă aduc profitul mult așteptat !


  Detalii...

Semintelegumeflori.roBine ati venit pe site-ul nostru : speram sa va bucurati cautand printre peste 700 de soiuri de seminte de legume si flori, organice si non - organice.

 

Ne-am propus sa oferim cea mai mare varietate de seminte de legume si flori din Romania, fara a neglija calitatea.

 

Incercam sa putem oferi orice tip de samanta in orice cantitate, garantand calitatea semintelor, ambalarea acestora conform standardelor europene, pretul competitiv si timpul de livrare. 

 

Lucram cu cei mai mari furnizori de seminte din Anglia, Franta, Italia, Olanda, USA si India, certificati la nivel mondial DEFRA (acum FERA) si Soil Association.

 

Furnizorii nostri ne ofera datele de recoltare, de identificare a lotului, date despre germinarea independenta si rezultatele obtinute. Noi facem tot ce ne sta in putinta pentru a asigura acuratetea si puritatea semintelor oferite, insa rezultatul depinde de cele mai multe ori de cultivator. In cazul, putin probabil, in care aveti probleme cu un anumit soi, va rugam sa ne anuntati imediat prin email sau telefonic si vom investiga imediat.


  Detalii...

Seminte-Rosii.euSeminte tomate profesionale, hibrizi.


  Detalii...

FirstBuzz.ro - Influencer Marketing MarketCei mai mari sportivi din Romania vorbesc cu milioane de consumatori despre produsul tau.


  Detalii...

Alexandru Chipciu - Oficial / FacebookMidfielder at @ RSC Anderlecht.


  Detalii...

Fairtld.ro - Cloud hosting autoscalabil & Google - DNS RomâniaFAIRTLD SRL reprezintă prima companie românească care furnizează servicii de găzduire web autoscalabilă în Cloud.

 

Aducem conceptul de AUTOSCALABILITATE RESURSE HARDWARE ÎN INDUSTRIA IT din România prin balansatorul automat din Cloud.

 

Echilibrarea resurselor hardware se realizează automat în funcție de cerințele fiecărui website găzduit de noi. Soluțiile de hosting pe care le punem la dispoziție sunt realizate în special pentru INSTITUȚIILE PUBLICE, DEZVOLTATORII WEB și COMPANIILE NAȚIONALE și MULTINAȚIONALE care interacționează cu publicul din România.

 

Totuși, sistemul îndeplinește nevoile generale ale antreprenorilor digitali, agențiilor largi, cabinetelor individuale (psihologi, psihiatri, medici), fundațiilor, organizațiilor guvernamentale, organizațiilor non-guvernamentale, dezvoltatorilor web, bloggerilor, freelancerilor și companiilor de consultanță sau contabilitate.


  Detalii...

Silverhand.ro : Silverhand - international recruiting expertsSILVERHAND este o agenție multinațională de recrutare și consiliere în carieră cu sediul principal în localitatea Poznan, din Polonia.

 

Primul punct de lucru din România a fost deschis în anul 2014 și se află în Timișoara, primul oraș liber al țării noastre.

 

Colaborăm cu angajatori din Germania, Austria, Olanda, Islanda, Danemarca, Belgia, Suedia, Norvegia, Elveția, Canada. Silverhand este cea mai ușoară cale pentru a găsi un job sigur și stabil în Europa sau America de Nord.


  Detalii...

Manuvia.ro - Locuri de muncaLoialitatea, profesionalismul și entuziasmul angajaților noștri reprezintă atuurile Manuvia.

 

Oferim locuri de muncă, în mod exclusiv, pentru domenii industriale, producție și logistică. Pe site-ul nostru veți găsi toate ofertele active, în acest moment.

 

Promovăm doar locurile de muncă ale clieților noștri și garantăm pentru seriozitatea fiecărei oferte.


  Detalii...

Barcuta de Nadit - Carp Finder / FacebookBarcuta de nadit pentru pescari pasionati, degetare, cobre.


  Detalii...

Carpfinder.roAvand o pasiune extrem de bine definita pentru pescuitul sportiv, am dezvoltat o solutie care sa ajute toata suflarea implicata in acest domeniu de activitate, barcutele de nadit reprezentand accesoriul perfect in vederea obtinerii unor capturi cu adevarat impresionante.


  Detalii...

Autorc.roMagazinul tau de modelism.


  Detalii...

Autoselect.roOferte auto diverse.


  Detalii...

Reginamaria.ro - Regina MariaReteaua privata de sanatate.


  Detalii...

Sarbatoarea Gustului @ SarbatoareaGustului / FacebookSărbătoarea Gustului este un festival care îşi propune educarea gustului tuturor consumatorilor, punand accentul si pe copii şi părinţii lor pentru schimbarea mentalitatilor cu privire la o alimentatie echilibrata si diversificata.

 

Informeaza despre produse si retete, calitatile si originile lor şi modul de producţie şi trasabilitate.


  Detalii...

Sarbatoarea-gustului.ro : Sarbatoarea GustuluiSarbatoarea Gustului isi propune educarea gustului consumatorilor, în randul copiilor şi al părintilor, liceenilor si tinerelor generatii de bucatari prin informarea si transparenta pedagogica asupra produselor, originile lor si modul de productie si trasabilitate, transmiterea cunostintelor si incurajarea unui comportament alimentar echilibrat, sanatos, durabil.


  Detalii...

Cautis.roCAUTIS a luat fiinta in 1993, ca o companie avand ca activitate principala fabricarea de confectii metalice.

 

Dar CAUTIS s-a desprins din tiparul obisnuit al firmelor romanesti de profil asemanator cu al nostru, oferind un pachet complex de produse si servicii, adaptat cerintelor clientului.

 

La CAUTIS, ne-am propus de la bun inceput sa nu oferim tuturor aceleasi produse si servicii, fapt care ar fi limitat performanta companiei noastre la un nivel mediocru, exagerat de generalist. In schimb, am preferat sa ne adaptam cerintelor fiecarui client, oferind deseori servicii suplimentare; astfel, gama produselor noastre a crescut, diversificandu-se, iar angajatii nostri au capatat un volum de experienta considerabil.

 

De asemenea, compania noastra integreaza in mod constant cele mai noi tehnologii si metode de lucru. Acest proces continuu de invatare si schimbare ne permite sa va oferim produse si servicii performante, care tin pasul cu cele ale companiilor internationale de profil.


  Detalii...

Waterjet-Arges.ro : Debitare cu jet de apaPrelucrarea cu jet de apa este una dintre cele mai inovative metode de prelucrare mecanica a materialului.


  Detalii...

Selftrust.ro - Self TrustAvand o experienta de peste 10 ani in distributia de consumabile industriale si detinand in portofoliu unele dintre cele mai importante firme din Romania, Self Trust este un competitor important in acest domeniu.


  Detalii...

Vrei sa VINZI ?
             Ziare AZ

   Inna - Official Website

Inna - Official / Facebook

         Simona Halep

           Telekom TV

   Adaugă anunț