• București : 57900 € / 61900 € ! VÂND 2 apart. de 3 CAMERE, LIBERE, et. 1, M. Coravu - V. Luminoasă (cu / fără credit), contorizare separată gaze, neîmbunatățite, sdec, civilizație, practice, ideale sediu / locuit. Relații : 0720.26.00.17

→ Orange : Online e sigur și rapid. Descoperă aplicații care îți fac viața mai ușoară | Evită locurile aglomerate

→ Suntem peste tot : UBER TAXI : Punem în mișcare peste 700 de orașe. Click aici !  
Kaufland Germany - Angebote in meiner Nähe        Uber        Uber Eats        Hotel Lido - Bucharest’s Interwar Emblem        Coresi Avantgarden
   Vodafone România - Telefoane mobile, internet şi tv            * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină              Kaufland România : Oferte, rețete, concursuri online
     Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Kaufland Deutschland  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta  

 • Site-uri indexate în Director Web : 35671

  
→ Universitatea Craiova - Oficial  |  → Jaguar  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion : eSky.ro

    * PROMO : Horia IVANOVICI e "Fan ROMÂNIA" ! Noua emisiune - cu invitaţi de marcă - este zilnic LIVE VIDEO pe • pagina de       Facebook Horia Ivanovici Oficial şi pe • Canalul de Youtube ! Abonează-te, dă SUBSCRIBE şi SEE FIRST la cele două canale !


Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Noul Audi A8

 

 

 

Bun venit în viitor.


Noul Audi A8

 

 

Noul Audi A8 

 

Promisiunea noastră este progresul. Cu noul Audi A8 am reuşit să onorăm această promisiune ca niciodată până acum. Cu acesta începe un nou limbaj de design, o nouă idee de utilizare, un nou nivel de calitate. Noul Audi A8 prezintă viitorul clasei de lux.

 

Contact vizual cu o forță nouă


Elementele nobile de design combină la exterior exclusivitatea cu agilitatea sportivă şi sunt caracteristice pentru caracterul individual al Audi A8 - cu reminiscenţe de la modelul quattro original.

 

Cu uşurinţă înainte

 

Cu reducerea de greutate considerabilă, Audi A8 devine Benchmark în propria clasă. Prin conceptul Multimaterial-Space-Frame aceasta este caroseria cea mai uşoară a clasei. Rigiditatea crescută cu o treime asigură agilitate excelentă şi un confort de conducere crescut.

 

Asistență și siguranță

 

Audi A8 vă permite să acţionaţi cu calm deplin. Dispuneţi acum de un mare număr de sisteme legate pentru prima dată în reţea.

Această combinaţie inteligentă de senzori şi algoritmi vă asistă la cerere, de pe autostradă până la locul de parcare şi în aproape orice situaţie de conducere, asigurându-vă că înaintaţi confortabil, suveran şi în siguranţă. Cele 41 de sisteme de asistenţă recunosc şi evaluează mediul actual în timpul mersului, vă oferă informaţii suplimentare la cerere şi intervin acolo unde situaţia devine critică. Cu aceste dotări am reuşit să facem un pas decisiv în ceea ce privește autonomia condusului.

 

Eleganţă într-o lumină nouă

 

Pachetul multicolor de lumini de contur / ambientale pune perfect în scenă interiorul vehiculului. Designul spaţiului interior este accentuat şi valoarea sa creşte în continuare.

 

Eleganţă până în cel mai mic detaliu

 

Indiferent că este vorba de drumuri scurte sau lungi: Cu Audi A8 veţi ajunge tot timpul relaxat la destinaţie. Acest fapt este garantat de numeroasele dotări care satisfac şi cele mai înalte pretenţii de confort - atât în timpul condusului, cât şi după aceea. Cu Audi A8 plăcerea condusului este completată doar de confortul de a fi pasager. Pasagerii aşezaţi pe locurile confortabile din spate se bucură de oferta generoasă de spaţiu, sesizabil mai mare chiar şi decât cea a predecesorului. În timp ce tehnologia de şasiu activ oferă o experienţă de confort şi dinamică nelimitate în orice situaţie, designul luminos şi funcţiile inovatoare de confort şi divertisment asigură o călătorie plăcută de cel mai înalt nivel. Niciunde o călătorie nu este mai relaxantă decât pe scaunele odihnitoare ale pasagerilor Audi A8. Pasagerul din partea dreapta spate va beneficia astfel de cel mai înalt nivel de confort, datorită posibilităţilor variate de setare, o funcţie opţională de masaj şi un suport pentru picioare care asigură o poziţie deosebit de confortabilă. În plus, scaunul pasagerului poate fi împins foarte mult în faţă şi spătarul se poate împinge înainte, pentru o libertate maximă în spaţiul destinat picioarelor, toate acestea completate în mod ideal cu masajul pentru picioare şi sistemul Rear Seat Entertainment (Audi Tablets) în spaţiul din spate al Audi A8.

 

Plăcere cu fiecare respiraţie

 

Pachetul Air Quality distribuie un parfum decent, plăcut în întregul habitaclu, la simpla apăsare a unui buton. Sunt disponibile două parfumuri diferite, compuse în mod special pentru acest automobil. Intensitatea parfumului poate fi reglată în trei trepte. Acestea se activează prin intermediul MMI touch Response. În acelaşi timp cu parfumarea aerului din habitaclu, aerul aspirat din exterior este filtrat şi curăţat eficient. De asemenea, calitatea aerului este îmbunătăţită considerabil prin ionizare.

 

Inconfundabil

 

Puteţi să reglaţi totul după preferinţele personale - acesta este adevăratul lux. Acest vis poate fi îndeplinit prin programul nou şi exclusiv de oferte Audi. Face din Audi A8 un adevărat loc de retragere, care reflectă numeroase faţete ale personalităţii dumneavoastră. Prelucrarea costisitoare a elementelor de piele şi lemn conferă un caracter artizanal şi asigură o experienţă de confort deosebit date de proceduri costisitoare de prelucrare, ca de exemplu structura tip frunze de căpşună a pielii. Noul program Audi exclusive oferă imaginaţiei dumneavoastră mai mult spaţiu decât oricând. Începând cu tavanul şi până la carpete, de la inserţiile decorative până la praguri, până la boxa frigorifică din spate, Audi A8 va deveni piesă cu piesă o parte din dumneavoastră.

 

Formă şi funcţie, pasul următor

 

Utilizarea consecventă a ecranelor cu comandă manuală cu feedback haptic şi reducere concomitentă a butoanelor/ tastelor uzuale asigură o experienţă cu totul nouă. Sistemul infotainment de cea mai nouă generaţie va deveni şi mai intuitiv. Panoul de instrumente orientat spre şofer oferă bordului şi mai multă modernitate şi eleganţă.

 

Simţiţi diferenţa!

 

Elementele de operare ale Audi A8 au fost concepute cu gândul la liniaritate. Utilizarea consecventă a ecranelor touch care oferă o gamă largă de funcţii pe o interfaţă minimă susţin această idee. Manipularea acestei suprafeţe este absolut intuitivă: atingerea şi deplasarea degetului de le stânga la dreapta vă permite să navigaţi cu uşurinţă până la conţinutul dorit. Atunci când alegeţi o funcţie, veţi primi un feedback haptic şi acustic. Aproape ca apăsarea unei taste - doar că mult mai plăcut. Multe funcţii pot fi controlate fără manipulare manuală. Asistentul de comandă vocală vă permite pentru prima dată plasarea unor comenzi, în dialog normal, fără centrarea pe anumite cuvinte cheie.

 

Cvadratura cercului

 

Audi MMI a revoluţionat conceptul de utilizator. Aspectele cele mai importante sunt claritatea intuitivă şi calitatea senzorială. Noua generaţie urmăreşte şi ea aceste valori, le transferă consecvent în cosmosul digital şi vă surprinde concomitent cu detalii de o acurateţe maximă. Astfel datele actualizate dinamic ale hărţilor permit o navigare cu reprezentare topografică şi modele urbane 3D, ducându-vă exact la destinaţia dorită. Şi mai important însă este faptul că acum sistemul MMI touch response se poate adapta dorințelor şi obiceiurilor dumneavoastră, aceasta fiind următoare revoluție în domeniu: Puteţi să vă reglaţi preferinţele personale, puteţi memora aceste preferințe - personalizând A8 ul dumneavoastră chiar mai mult.

 

Relaxare şi control

 

La cerere, pasagerii din spate ai Audi A8 pot avea control integral asupra funcțiilor de confort şi divertisment. Rear Seat Remote este un afişaj detașabil Full-HD, conectat în reţea din fabrică cu mai multe posibilități de utilizare şi poate fi utilizat şi ca telefon.

 

 

Pentru mai multe detalii vizitați pagina oficială Audi România

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrei sa VINZI ?
             Ziare AZ Nissan

Digi România

  Simona Halep - Oficial

   Inna - Oficial Website

Inna - Oficial / Facebook