• București : 57900 € / 61900 € ! VÂND 2 apart. de 3 CAMERE, LIBERE, et. 1, M. Coravu - V. Luminoasă (cu / fără credit), contorizare separată gaze, neîmbunatățite, sdec, civilizație, practice, ideale sediu / locuit. Relații : 0720.26.00.17

→ Orange : Online e sigur și rapid. Descoperă aplicații care îți fac viața mai ușoară | Evită locurile aglomerate

→ Suntem peste tot : UBER TAXI : Punem în mișcare peste 700 de orașe. Click aici !  
Kaufland Germany - Angebote in meiner Nähe        Uber        Uber Eats        Hotel Lido - Bucharest’s Interwar Emblem        Coresi Avantgarden
   Vodafone România - Telefoane mobile, internet şi tv            * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină              Kaufland România : Oferte, rețete, concursuri online
     Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Kaufland Deutschland  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta  

 • Site-uri indexate în Director Web : 35639

  
→ Universitatea Craiova - Oficial  |  → Jaguar  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion : eSky.ro

    * PROMO : Horia IVANOVICI e "Fan ROMÂNIA" ! Noua emisiune - cu invitaţi de marcă - este zilnic LIVE VIDEO pe • pagina de       Facebook Horia Ivanovici Oficial şi pe • Canalul de Youtube ! Abonează-te, dă SUBSCRIBE şi SEE FIRST la cele două canale !


Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Arta, Cultura

Teatral.roTeatrul la el acasa.


  Detalii...

Fundaţia Calea Victoriei - Inspirăm prin arte şi culturăFundaţia Calea Victoriei 2007 este o instituţie culturală independentă care organizează o mare varietate de cursuri şi evenimente interactive în domenii umaniste şi culturale, pentru tineri şi adulţi. De 12 ani inspirăm prin arte şi cultură şi susţinem tinerii talentaţi.

 

Am reuşit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale şi am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători şi artişti s-au format ca lectori.

 

Numele fundaţiei doreşte să celebreze o perioadă efervescentă din istoria Bucureştilor, perioadă în care România s-a dezvoltat ca stat european, prin spirit şi mentalitate. Povestea, chipul şi evoluţia acestei străzi sunt strâns legate de evenimente culturale şi istorice majore din viaţa oraşului şi a ţării, de destinele unor mari oameni şi familii boiereşti, instituţii culturale, politice şi economice.

 

Vrem - de asemenea - să sugerăm că există o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale şi întâlnirea cu oameni care au cu adevărat lucruri de spus.

 

Vă aşteptăm cu ceai, întrebări şi idei !


  Detalii...

Philippide.ro - Institutul de Filologie Romana A. PhilippideInstitutul de Filologie Română A. Philippide este un institut lingvistic din Iași.

 

El are în componență departamente de cercetare de istorie literară, folcloristică, lexicografie, lexicologie, etnografie, toponimie etc.


  Detalii...

24pharte.ro @ 24 ph arte.ro / FacebookMisiunea Asociației 24PHarte este aceea de a promova și susține orice tip de activitate cultural-artistică.

 

Asociația Culturală 24PHArte prin Cenaclul "I.L. Caragiale", își propune să anime viața culturală a județului Prahova prin lansări de carte și recitaluri.


  Detalii...

Ileana Mustacel - Official / FacebookPagina oficiala Ileana Mustacel pe Facebook.


  Detalii...

Webcultura.roCultura pe Web.


  Detalii...

Unteatru.ro / FacebookUnteatru e un gând care a legat oameni într-un proiect cultural, curajos și liber.

 

S-a născut din dorința de a face posibilă întâlnirea oamenilor cu teatrul, acasă. unteatru într-o casă. O casă fără poveste. Povestea ei începe acum.


  Detalii...

Unteatru.roTeatrul  UNTEATRU a respirat pentru prima oara pe 25 iulie 2010, nascandu-se din entuziasmul regizorilor Andrei si Andreea Grosu.

 

UNTEATRU e un gând care a legat oameni într-un proiect cultural curajos .S-a născut din dorința de a face posibilă întâlnirea oamenilor cu teatrul, acasă, un teatru într-o casă. O casă fără poveste, sub acoperișul căreia teatrul increat își așează istoria ca într-un creuzet în care se topesc și se contopesc idei. Ne-am găsit un loc în vechiul București, într-o casă cu ceai, cărți și teatru, între pereți de cărămidă îmbrăcați în pânze negre. Nu i-am dat un nume, am singularizat și am obținut UNTEATRU - am sudat cuvintele pentru trăinicie.


  Detalii...

Galeriile Artmark / FacebookDorim să devenim un reper în piaţa de artă din Europa Centrală şi de Est, un etalon al expertizei, pasiunii şi încrederii. Aşezând în centrul tuturor activităţilor noastre respectul pentru clienţi şi respectul faţă de actul artistic, considerăm că o lume civilizată nu poate exista în afara unei pieţe de artă funcționale.

 

În acest sens, ne implicăm activ în descoperirea şi prezervarea valorilor artistice, în dezvoltarea unor instrumente specifice, destinate profesionalizarii, dinamizării, accesibilizării, sincronizării şi transparentizării pieţei de artă româneşti şi conectării sale cu cea europeană.


  Detalii...

Revista Arta / FacebookPlatformă de informare despre arta contemporană românească.

 

Mapping Romanian contemporary art.


  Detalii...

Fundatia Calea Victoriei / FacebookLa Fundaţia Calea Victoriei organizăm cursuri de fotografie, antropologie, istorie, vorbire în public, muzică, pictură, astronomie, filozofie, teatru, mistică şi orice alt subiect ne face plăcere să abordăm

 

Descoperă cele peste 100 de cursuri de arte plastice, dezvoltare personală, istorie, actorie, dicție, istoria artei, antropologie sau fotografie, pentru adulți, adolescenți sau copii.

 

Vino la tururile ghidate prin București, ca să înțelegi mai bine istoria și evoluția orașului pe care îl locuiești. Fă-ți prieteni noi și rămâi la curent cu tot ce e nou în educația non-formală.


  Detalii...

RevistaArta.ro - Revista ArtaScopul revistei este de a cartografia scena de artă contemporană românească, de a o documenta și de a propune o evaluare critică a manifestărilor ei.

 

Revista în print reunește eseuri, cronici, interviuri și dosare tematice. Apare de 3 ori pe an și propune discuții critice despre fenomene artistice și culturale din România, evaluate în context internațional.

 

Site-ul este dedicat scenei de artă românești și propune texte despre expozițiile, evenimentele și proiectele artiștilor și curatorilor români, în țară și în străinătate.

 

Revista ARTA este o publicație a Uniunii Artiștilor Plastici din România. Site-ul este realizat cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național.


  Detalii...

Artmark.roArtmark este o casă de licitaţii de artă înfiinţată în 2008 care selectează, evaluează şi pune în circuitul pieţei de artă opere cu autenticitate garantată, susţinând în paralel activitatea Centrului Cultural ArtSociety, care organizează expoziţii de artă de anvergură naţională dar are și alte inițiative culturale, precum Institutul de Management al Artei, care organizează sesiuni de cursuri intensive axate pe managementul artei și istoria artei românești.


  Detalii...

Art By FuegoArta pentru suflet.


  Detalii...

Art By Fuego @ artbyfuego / FacebookAceasta este lumea mea de culoare, un univers paralel al activității mele.

 

Pictura imi arata ca in arta nu exista nicio regula.


  Detalii...

independent @ actorindependent / FacebookPagina Actor Independent pe Facebook.


  Detalii...

Actorindependent.roCât de independent e cu adevărat un actor din sectorul teatrelor independente ?

 

Situația de acum ne arată că, de fapt, aceștia devin acum cei mai dependenți artiști.


  Detalii...

1 ... « 7 8 9 10 11 ... 12

Vrei sa VINZI ?
             Ziare AZ Nissan

Digi România

  Simona Halep - Oficial

   Inna - Oficial Website

Inna - Oficial / Facebook