36.000 de site-uri (Persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii) au încredere în Director Web. Mulţumim !

→ ILIE DUMITRESCU vă recomandă : SUPERPROMOȚII laSUPERBET
→ Mobilă de lux : Du’Monde - Mobilierul nostru, vedeta casei tale ! | → Madalina Celine Coca - It's All Coming Back to Me Now | → Bogdan Ioan - Earth Song
→ Orange : Online e sigur și rapid. Descoperă aplicații care îți fac viața mai ușoară | Evită locurile aglomerate
Kaufland Deutschland - Angebote in meiner Nähe        Uber        Hotel Lido - Bucharest’s Interwar Emblem        Coresi Avantgarden
   Vodafone România - Telefoane mobile, internet şi tv            * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină              Kaufland România : Oferte, rețete, concursuri online
                Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Kaufland Germany  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta  

• Site-uri indexate în Director Web : 36132   → Universitatea Craiova - Oficial  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion

                                           La Ceaun - Bistro cu ciorbă și tocană gătite zilnic la ceaun. Salată, murături, zacuscă ... Vă ospătăm cu bucate bune :
                                      • Restaurant tradițional care servește în principal supe și tocane, pregătite proaspăt în fiecare zi, cu ingrediente locale


Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Arta, Cultura

Carturesti.roDacă ai vizitat vreodată una dintre Librăriile Cărturești, atunci știi că orice clipă petrecută acolo are povestea proprie.

 

Ca orice poveste, merge dincolo de arhitectură şi protagonişti aşa că o poți regăsi și online, aici -punctul de întâlnire pentru iubitorii de cărți, ceai, muzică, dichis.

 

Carturesti.ro este deci o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta.

 

Aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediţii rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai trăznite jucării, de la hârtie pentru acuarelă la plannere minuţioase, de la porţelanuri fine la French Press, de la film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl - peste 300.000 de produse aşteaptă să fie alese. În plus, facem tot posibilul ca ele să ajungă la tine cât mai repede, ca tu să poți răsfoi, privi, asculta, adulmeca, gusta orice, din confortul casei tale.

 

În plus, carturesti.ro este o platformă de informare. Aici ţi le recomandăm pe cele mai noi, cele mai cititite, cele mai ascultate, cele mai jucate, cele mai aromate, cele mai colorate sau cele mai discutate.


  Detalii...

Arthelp.ro - Cursuri desen si picturaART TERAPIA foloseste o serie­ de abordari, mijloace, suporturi - panza, sticla, lampi de hartie si materiale diverse acrilice, ulei, acuarela, colaje, boabe cafea, cleiuri, precum si alte materiale tactile si senzoriale, cu ajutorul carora se realizeaza simpla actiune artistica, apoi se da sens, se interpreteaza simbolurile reprezentate in imagini, desene traditionale sau nu.


  Detalii...

Editura Pro DaoCele mai noi editii ale cartilor scrise de Ovidiu Dragos Argesanu.


  Detalii...

Editura Pro Dao / FacebookPagina Editurii Pro Dao pe Facebook.


  Detalii...

Edituracasa.ro - Editura CasaSite-ul Editurii Casa.


  Detalii...

Principia - Castrul Roman Apulum / FacebookÎmpăratul roman Traian decide stabilirea la Alba Iulia a unei legiuni romane, pentru care bineînțeles, trebuia ridicat un castru, Castrul Roman Apulum !


  Detalii...

Caietesilvane.ro - Caiete SilvaneRevistă de cultura editată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sub egida Uniunii Scriitorilor din România, a Consiliului Județean Sălaj, a Consiliului Local și Primăriei Municipiului Zalău.


  Detalii...

Tinerama.roRevista de cultura generala.


  Detalii...

Teatral.roTeatrul la el acasa.


  Detalii...

24pharte.ro @ 24 ph arte.ro / FacebookMisiunea Asociației 24PHarte este aceea de a promova și susține orice tip de activitate cultural-artistică.

 

Asociația Culturală 24PHArte prin Cenaclul "I.L. Caragiale", își propune să anime viața culturală a județului Prahova prin lansări de carte și recitaluri.


  Detalii...

Webcultura.roCultura pe Web.


  Detalii...

Unteatru.roTeatrul  UNTEATRU a respirat pentru prima oara pe 25 iulie 2010, nascandu-se din entuziasmul regizorilor Andrei si Andreea Grosu.

 

UNTEATRU e un gând care a legat oameni într-un proiect cultural curajos .S-a născut din dorința de a face posibilă întâlnirea oamenilor cu teatrul, acasă, un teatru într-o casă. O casă fără poveste, sub acoperișul căreia teatrul increat își așează istoria ca într-un creuzet în care se topesc și se contopesc idei. Ne-am găsit un loc în vechiul București, într-o casă cu ceai, cărți și teatru, între pereți de cărămidă îmbrăcați în pânze negre. Nu i-am dat un nume, am singularizat și am obținut UNTEATRU - am sudat cuvintele pentru trăinicie.


  Detalii...

Philippide.ro - Institutul de Filologie Romana A. PhilippideInstitutul de Filologie Română A. Philippide este un institut lingvistic din Iași.

 

El are în componență departamente de cercetare de istorie literară, folcloristică, lexicografie, lexicologie, etnografie, toponimie etc.


  Detalii...

Ileana Mustacel - Official / FacebookPagina oficiala Ileana Mustacel pe Facebook.


  Detalii...

Revista Arta / FacebookPlatformă de informare despre arta contemporană românească.

 

Mapping Romanian contemporary art.


  Detalii...

Unteatru.ro / FacebookUnteatru e un gând care a legat oameni într-un proiect cultural, curajos și liber.

 

S-a născut din dorința de a face posibilă întâlnirea oamenilor cu teatrul, acasă. unteatru într-o casă. O casă fără poveste. Povestea ei începe acum.


  Detalii...

Art By FuegoArta pentru suflet.


  Detalii...

Galeriile Artmark / FacebookDorim să devenim un reper în piaţa de artă din Europa Centrală şi de Est, un etalon al expertizei, pasiunii şi încrederii. Aşezând în centrul tuturor activităţilor noastre respectul pentru clienţi şi respectul faţă de actul artistic, considerăm că o lume civilizată nu poate exista în afara unei pieţe de artă funcționale.

 

În acest sens, ne implicăm activ în descoperirea şi prezervarea valorilor artistice, în dezvoltarea unor instrumente specifice, destinate profesionalizarii, dinamizării, accesibilizării, sincronizării şi transparentizării pieţei de artă româneşti şi conectării sale cu cea europeană.


  Detalii...

RevistaArta.ro - Revista ArtaScopul revistei este de a cartografia scena de artă contemporană românească, de a o documenta și de a propune o evaluare critică a manifestărilor ei.

 

Revista în print reunește eseuri, cronici, interviuri și dosare tematice. Apare de 3 ori pe an și propune discuții critice despre fenomene artistice și culturale din România, evaluate în context internațional.

 

Site-ul este dedicat scenei de artă românești și propune texte despre expozițiile, evenimentele și proiectele artiștilor și curatorilor români, în țară și în străinătate.

 

Revista ARTA este o publicație a Uniunii Artiștilor Plastici din România. Site-ul este realizat cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național.


  Detalii...

Artmark.roArtmark este o casă de licitaţii de artă înfiinţată în 2008 care selectează, evaluează şi pune în circuitul pieţei de artă opere cu autenticitate garantată, susţinând în paralel activitatea Centrului Cultural ArtSociety, care organizează expoziţii de artă de anvergură naţională dar are și alte inițiative culturale, precum Institutul de Management al Artei, care organizează sesiuni de cursuri intensive axate pe managementul artei și istoria artei românești.


  Detalii...

1 ... « 8 9 10 11 12 » ... 13

Raiffeisen
certSIGN
Altex Romania


Canon
Vrei sa CUMPERI ?
Cele mai bune servicii : Dedeman - Materiale pentru construcții și amenajări interioare, produse pentru grădină, electrice și electrocasnice, instalații termice, scule și echipamente industriale, obiecte sanitare, gresie și faianță, mobilier, parchet, chimice, decorațiuni    Zi de zi la Dedeman 

Oracle
Microsoft
certSIGN     Ziare AZ

Altex Romania Digi România

  Simona Halep - Oficial

   Inna - Oficial Website

Inna - Oficial / Facebook