Coresi Avantgarden - Brașov = Ansamblul rezidențial Coresi Avantgarden - împreună cu destinația unică de shopping și de petrecere a timpului liber : Coresi Shopping Resort și Coresi Business Campus fac parte din cel mai amplu proiect de regenerare urbană din România. Vizitează-ne !

Cumpăr cu cash apartament cu 3 camere in București : zona UNIRII - FÂNTÂNI, etaj 2 - 3 + parcare privată. Numai de la proprietar. E-mail : 10mishu@gmail.com

                        Digi România                                  Țiriac Auto       

                                    * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină
        Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » eMag  | » Intercontinental Hotel Bucharest  | » Audi  | » Telekom  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Metro  | » Adaugă  
→ Digi24 HD : Non-Stop : Știri, Video, Opinii, Magazin, Special : Compania RCS & RDS S.A. : Digi Sport România, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, Digi Film și UTV  
  
→ Universitatea Craiova - Oficial  |  → Jaguar  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion : eSky.ro

 Site-uri indexate în Director Web : 34173→ Rezervă cele mai ieftine hoteluri pe Vola.ro : cazare în peste 250.000 hoteluri  

Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

ONG

SNLP.ro - Sindicatul National al Lucratorilor de PenitenciareSindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare este primul si cel mai mare sindicat constituit la nivelul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.


  Detalii...

jci-baiamare.ro : Junior Chamber International Baia MareReprezentăm o organizaţie de tineri lideri, antreprenori şi profesionişti afiliată reţelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numără mai mult de 200.000 de membri în peste 100 de ţări.


  Detalii...

Autismbaiamare.ro : Asociatia Autism Baia MareExistam pentru ca persoanele cu autism sufera enorm din cauza lipsei de informare a publicului larg, a parintilor si a specialistilor. Suntem parinti care isi doresc tot ce este mai bun pentru copiii nostri, care sunt speciali si care au nevoie de intelegere, multa dragoste si o altfel de ingrijire.


  Detalii...

Rotaractteam.ro - Rotaract Team Baia MareRotaract e un serviciu sponsorizat de catre clubul Rotary, pentru tineri cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani.


  Detalii...

SlujireCrestina.roAsociatia Slujire Crestina este formata din tineri crestini, care doresc sa slujeasca pe Dumnezeu si oamenilor, prin talentul lor, prin timpul lor si tot ce au ei.


  Detalii...

ACCEESSAsociatia Centrul pentru Cercetare Educatie si Egalitate de Sanse Sociale


  Detalii...

Arsafe.ro - Asociatia ArsafeAsociatia “Reteaua de Sprijin pentru Absorbtia Fondurilor Europene".


  Detalii...

Arhipertensiune.ro - Asociatia Romana de HipertensiuneARH s-a constituit cu scopul de a reuni medici din specialităţile direct implicate în diagnosticarea şi tratarea hipertensiunii arteriale.


  Detalii...

Asociatia Lapis - Asociatialapis.blogspot.comPsihoterapie, sandplay, sandwork expresiv.


  Detalii...

Asociatiadominou.ro - Asociatia DominouASOCIATIA DOMINOU CRAIOVA - formare profesionala, cursuri, specializare, proiecte, fonduri europene, tineri, profesori, absolvire.


  Detalii...

Ecoplanning.ro - Ascociatia EcoPlanningEcoPlanning este un ONG din Oradea care presupune proiecte de dezvoltare durabila, ameliorarea calitatii vietii si organizarea spatiilor geografice prin masuri de amenajare teritoriala. Realizarea de documente de planificare teritoriala, strategii de dezvoltare teritoriala, materiale grafice.


  Detalii...

infertilitate.com - Asociatia SOS InfertilitateaAsociatia SOS Infertilitatea reuneste persoane cu probleme de fertilitate, care desfasoara din 2008 campania “Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux”. Asociatia deruleaza in acest scop o serie de actiuni de advocacy in plan mediatic si politic, mediatizate pe site, in vederea responsabilizarii clasei politice romanesti asupra gravei si ignoratei probleme a infertilitatii. Intreaga activitate este desfasurata in regim de voluntariat.


  Detalii...

ClubulBiciclistilor.roAsociatia Clubul Biciclistilor este persoana juridica romana, de drept privat, fara scop patrimonial, apolitica. Dezvoltam tanara generatie prin programe specifice si voluntariat in domeniile educational, social, cultural, sport, turism, agrement si ecologic.


  Detalii...

Handsacross.ro - Hands Across RomaniaHands Across Romania (HAR) a fost creata in anul 2005, la Bucuresti, in vederea implementarii de proiecte educative, sociale si culturale, prin asumarea functiei de responsabilitate sociala in vederea dezvoltarii durabile a societatii. Hands Across Romania este un ONG din Romania.


  Detalii...

ReteauadeCultura.roAsociatie nonguvernamentala ce isi propune sa dezvolte proiecte sociale, culturale, ecologice si de salvare a animalelor.


  Detalii...

ies.org.ro - Institutul de Economie SocialaInstitutul de Economie Sociala - IES este un program al Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile, initiat si dezvoltat in cadrul proiectului PROMETEUS.


  Detalii...

Hhc.ro - HHC RomaniaSuntem o organizatie non-guvernamentala care se concentreaza pe schimbarea radicala a sistemului de protectie a copilului in Romania. Inchidem centre de plasament de tip vechi, pentru ca avem convingerea ca acestea le schilodesc copilaria, si mutam copiii intr-un mediu de tip familial.


  Detalii...

Asociatiaoxigen.ro - Asociatia OxigenAsociatia Oxigen este o organizatie unica, non-profit destinata promovarii spiritului ecologic si sensibilizarii tinerilor in problemele de mediu. Asociatia Oxigen crede ca o astfel de viziune poate deveni reala numai daca TU ai toate resursele necesare si credinta intr-un mod de viata mai oxigenat.


  Detalii...

Fundatia Nane pentru Copii cu DizabilitatiFundatia Nane - Centru de asistenta si recreere pentru copii cu dizabilitati, organizatie umanitara care ofera incluziune sociala copiilor cu dizabilitati, copii cu cerinte speciale.


  Detalii...

1 2 3 4

Vrei sa VINZI ?
             Ziare AZ

   Inna - Official Website

Inna - Official / Facebook

         Simona Halep