Cele mai bune oferte auto vin de la Opel Di Bas - Reprezentanţa Opel București
HANUL CU TEI : Berărie - Restaurant - Lounge - Terasă : Str. Lipscani, în Centrul Bucureștiului

                        Digi România                                  Țiriac Auto       

                                    * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină
        Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » eMag  | » Intercontinental Hotel Bucharest  | » Audi  | » Telekom  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Metro  | » Adaugă  
→ Non-Stop : Știri, Video, Opinii, Magazin, Special : Digi24 HD   
  
→ Noul Jaguar XE  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion : eSky.ro

 Site-uri indexate în Director Web : 34051→ Rezervă cele mai ieftine hoteluri pe Vola.ro : cazare în peste 250.000 hoteluri  

Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

ONG

Pro-acar.ro : Asociatia Conducatorilor Auto din RomaniaASOCIATIA CONDUCĂTORILOR AUTO DIN ROMÂNIA este persoană juridică română cu scop nepatrimonal, neguvernamental, apolitic, de interes comunitar.


  Detalii...

Sosinfertilitatea.roDespre infertilitate, fertilizare in vitro, inseminare artificiala in Romania si in strainatate, reproducere umana asistata medical.


  Detalii...

Prostemcell.org - O noua sansa, o noua viataO NOUA SANSA - O NOUA VIATA ofera persoanelor cu deficiente fizice raspunsuri, solutii si legaturile de care au nevoie pentru a putea trai viata la maxim. Numai impreuna, ca o veritabila comunitate, putem realiza intr-adevar ceva semnificativ.


  Detalii...

Assd.ro - Asociatia de Sprijin a Somerilor DambovitaAsociatia de Sprijin a Somerilor Dâmbovita (A.S.S.D.) este o organizatie neguvernamentala si non-profit (O.N.G.) ale carei servicii se adreseaza tinerilor, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si categoriilor defavorizate !


  Detalii...

Cstemerariiarad.ro - Club Sportiv Temerarii AradClub Sportiv Temerarii Arad - Sport in scaunul rulant pentru persoane cu dizabilitati.


  Detalii...

iosua-caleb.ro : persoane cu handicapCentrul de ajutor social Iosua si Caleb din Bontesti, judetul Arad. Venim in sprijinul persoanelor cu dizabilitati prin crearea unui centru de informare si sensibilizare.


  Detalii...

Levelonline.ro - Level Association NGOLEVEL Association is a Romanian NGO founded in 2011 and dedicated to the social and cultural uplifting of young people through a wide range of activities. Civic Involvement Iasi Romania, Cultural Activities Youth Iasi Romania, Academic Debate, Social Cultural uplifting of young people.


  Detalii...

Asociatia-antiparkinson.ro : Asociatia AntiparkinsonAsociatie nonprofit, Asociatia Antiparkinson prezinta activitatea sa, proiectele si serviciile oferite membrilor sai. Sunt relevate drepturile pacientilor, cadrul legislativ, precum si principalele evenimente interne si internationale.


  Detalii...

ipadambovita.org.roDambovita 2 Region este o filiala a International Police Association - romanian section care a fost infiintata de catre cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean Dambovita.


  Detalii...

Fundatia-izvor.ro : Fundatie caritabila IasiFundatia Izvor ofera servicii adresate in majoritate persoanelor vulnerabile, precum copii abandonati, persoane cu dizabilitati, persoane cu nevoi speciale, persoane varstnice.


  Detalii...

Sosinfertilitatea.org - Asociatia SOS InfertilitateaDespre infertilitate, fertilizare in vitro, inseminare artificiala in Romania si in strainatate, reproducere umana asistata medical, cei mai buni medici si clinici infertilitate si FIV, sfaturi, tratamente si medicamente pentru infertilitate.


  Detalii...

Ceed-romania.ro - CEED RomaniaFundatia Centrul pentru Educatie Economica si Dezvoltare din Romania ofera informatii despre accesarea fondurilor europene, dar si sprijin profesional pentru consultarea si utilizarea efectiva a acestora. CEED ROMANIA este o organizatie neguvernamentala, fara scop patrimonial si apolitica.


  Detalii...

Antitrafic.ro - victimele traficului in EuropaAsociatia Alternative Sociale, organizatie neguvernamenta, infiintata in anul 1997, pentru a sprijinii oamenii. Viziunea noastra este aceea de a crea o lume in care toate drepturile oamenilor sunt respectate.


  Detalii...

Rdtb.ro - Uniunea Democrata Turca din RomaniaUniunea Democrata Turca din Romania este organizatia apolitica a cetatenilor romani de etnie turca. Aceasta este locatia noastra web oficiala.


  Detalii...

Beyou.ml - Asociatia Be YouBe You este o organizatie apolitica, nonguvernamentala si non profit care se adreseaza tinerilor si stimuleaza dezvoltarea personala a acestora prin arta, cultura, istorie, sport si creativitate.


  Detalii...

Soarendar.ro - Centrele de Agrement SOAREnDARScopul Centrului de Agrement SOAREnDAR este de a oferi o vacanţă adevărată copiilor proveniţi din centre de plasament, de îngrijire de zi precum şi celor cu o situaţie materială deosebită, urmând ca apoi, acesti copii sa beneficieze de Centrele SOAREnDAR.


  Detalii...

Daruiestearipi.ro : Daruieste Aripi - organizatie caritabilaDespre Daruieste Aripi este o organizatie caritabila menita sa organizeze si sa sustina proiecte ce vor imbunatati vietile la mai multi oameni.


  Detalii...

Hrc.org.ro - Hope Rescue CentreHope Rescue Centre isi propune sa aduca speranta persoanelor neprivilegiate prin oferirea mijloacelor materiale, emotionale, educationale si spirituale menite sa le ajute sa devina cetateni responsabili ai societatii.


  Detalii...

Fsc.ro - Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC)“Beneficiarii nostri sunt ratiunea noastra de a exista !”.

 

Fundația de Sprijin Comunitar, Bacău (F.S.C.) este una dintre cele mai mari si mai bine organizate O.N/G.-uri din România, ce își desfășoară activitatea într-o zonă cu mari probleme sociale, regiunea estica a Județului Bacău.

 

Prin cele opt proiecte derulate la ora actuală, venim în sprijinul celor mai defavorizate categorii ale comunității: bătrâni și bolnavi în faze terminale, copii și familii defavorizate, comunități rurale izolate.

 

Având la ora actuală un număr de 100 de angajați, aproximativ 200 de voluntari, 5 Centre educaționale pentru copii, un Centru de zi și un Centru rezidențial pentru vârstnici și 8 echipe de îngrijire la domiciliu, F.S.C. se bucură de recunoaștere națională și internațională având parteneri instituționali din Marea Britanie, Norvegia, Elveția, Germania, Italia. Proiectele F.S.C. au strans 25 de premii naționale sau internaționale și recunoaștere în cadrul principalelor Gale și evenimente naționale ce promoveaza responsabilitatea socială și excelența în domeniul O.N.G.


  Detalii...

Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC) / FacebookAnual deservim peste 10.000 persoane aflate in situatie de marginalizare sociala si risc.


  Detalii...

1 2 3 4

Vrei sa CUMPERI ?
             Ziare AZ

   Inna - Official Website

Inna - Official / Facebook

         Simona Halep

           Telekom TV

   Adaugă anunț