36.000 de site-uri (Persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii) au încredere în Director Web. Mulţumim !

→ ILIE DUMITRESCU vă recomandă : SUPERPROMOȚII laSUPERBET
→ Mobilă de lux : Du’Monde - Mobilierul nostru, vedeta casei tale ! | → Madalina Celine Coca - It's All Coming Back to Me Now | → Bogdan Ioan - Earth Song
→ Orange : Online e sigur și rapid. Descoperă aplicații care îți fac viața mai ușoară | Evită locurile aglomerate
Kaufland Deutschland - Angebote in meiner Nähe        Uber        Hotel Lido - Bucharest’s Interwar Emblem        Coresi Avantgarden
   Vodafone România - Telefoane mobile, internet şi tv            * Mercedes-Benz : Urcați în lumea performanței : Best in business : Mercedes-Benz : Noul autovehicul Clasa C Limuzină              Kaufland România : Oferte, rețete, concursuri online
                Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Ziare-AZ.ro  | » Kaufland Germany  | » Intercontinental Bucharest Hotel  | » eMag  | » Audi  | » Samsung  | » Oracle  | » BCR  | » Syngenta  

• Site-uri indexate în Director Web : 36097   → Universitatea Craiova - Oficial  |  → Volkswagen : Oferte speciale  |  → Andra - Official  |  → Smiley - Official  |  → iaBilet.ro  |  → Bilete Avion

                                           La Ceaun - Bistro cu ciorbă și tocană gătite zilnic la ceaun. Salată, murături, zacuscă ... Vă ospătăm cu bucate bune :
                                      • Restaurant tradițional care servește în principal supe și tocane, pregătite proaspăt în fiecare zi, cu ingrediente locale


Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

ONG

Assd.ro - Asociatia de Sprijin a Somerilor DambovitaAsociatia de Sprijin a Somerilor Dâmbovita (A.S.S.D.) este o organizatie neguvernamentala si non-profit (O.N.G.) ale carei servicii se adreseaza tinerilor, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si categoriilor defavorizate !


  Detalii...

Fundatia Nane pentru Copii cu DizabilitatiFundatia Nane - Centru de asistenta si recreere pentru copii cu dizabilitati, organizatie umanitara care ofera incluziune sociala copiilor cu dizabilitati, copii cu cerinte speciale.


  Detalii...

Prostemcell.org - O noua sansa, o noua viataO NOUA SANSA - O NOUA VIATA ofera persoanelor cu deficiente fizice raspunsuri, solutii si legaturile de care au nevoie pentru a putea trai viata la maxim. Numai impreuna, ca o veritabila comunitate, putem realiza intr-adevar ceva semnificativ.


  Detalii...

Pro-acar.ro : Asociatia Conducatorilor Auto din RomaniaASOCIATIA CONDUCĂTORILOR AUTO DIN ROMÂNIA este persoană juridică română cu scop nepatrimonal, neguvernamental, apolitic, de interes comunitar.


  Detalii...

Cstemerariiarad.ro - Club Sportiv Temerarii AradClub Sportiv Temerarii Arad - Sport in scaunul rulant pentru persoane cu dizabilitati.


  Detalii...

Asociatia-antiparkinson.ro : Asociatia AntiparkinsonAsociatie nonprofit, Asociatia Antiparkinson prezinta activitatea sa, proiectele si serviciile oferite membrilor sai. Sunt relevate drepturile pacientilor, cadrul legislativ, precum si principalele evenimente interne si internationale.


  Detalii...

Levelonline.ro - Level Association NGOLEVEL Association is a Romanian NGO founded in 2011 and dedicated to the social and cultural uplifting of young people through a wide range of activities. Civic Involvement Iasi Romania, Cultural Activities Youth Iasi Romania, Academic Debate, Social Cultural uplifting of young people.


  Detalii...

iosua-caleb.ro : persoane cu handicapCentrul de ajutor social Iosua si Caleb din Bontesti, judetul Arad. Venim in sprijinul persoanelor cu dizabilitati prin crearea unui centru de informare si sensibilizare.


  Detalii...

Sosinfertilitatea.org - Asociatia SOS InfertilitateaDespre infertilitate, fertilizare in vitro, inseminare artificiala in Romania si in strainatate, reproducere umana asistata medical, cei mai buni medici si clinici infertilitate si FIV, sfaturi, tratamente si medicamente pentru infertilitate.


  Detalii...

ipadambovita.org.roDambovita 2 Region este o filiala a International Police Association - romanian section care a fost infiintata de catre cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean Dambovita.


  Detalii...

Fundatia-izvor.ro : Fundatie caritabila IasiFundatia Izvor ofera servicii adresate in majoritate persoanelor vulnerabile, precum copii abandonati, persoane cu dizabilitati, persoane cu nevoi speciale, persoane varstnice.


  Detalii...

Ceed-romania.ro - CEED RomaniaFundatia Centrul pentru Educatie Economica si Dezvoltare din Romania ofera informatii despre accesarea fondurilor europene, dar si sprijin profesional pentru consultarea si utilizarea efectiva a acestora. CEED ROMANIA este o organizatie neguvernamentala, fara scop patrimonial si apolitica.


  Detalii...

Antitrafic.ro - victimele traficului in EuropaAsociatia Alternative Sociale, organizatie neguvernamenta, infiintata in anul 1997, pentru a sprijinii oamenii. Viziunea noastra este aceea de a crea o lume in care toate drepturile oamenilor sunt respectate.


  Detalii...

Rdtb.ro - Uniunea Democrata Turca din RomaniaUniunea Democrata Turca din Romania este organizatia apolitica a cetatenilor romani de etnie turca. Aceasta este locatia noastra web oficiala.


  Detalii...

Beyou.ml - Asociatia Be YouBe You este o organizatie apolitica, nonguvernamentala si non profit care se adreseaza tinerilor si stimuleaza dezvoltarea personala a acestora prin arta, cultura, istorie, sport si creativitate.


  Detalii...

Soarendar.ro - Centrele de Agrement SOAREnDARScopul Centrului de Agrement SOAREnDAR este de a oferi o vacanţă adevărată copiilor proveniţi din centre de plasament, de îngrijire de zi precum şi celor cu o situaţie materială deosebită, urmând ca apoi, acesti copii sa beneficieze de Centrele SOAREnDAR.


  Detalii...

Daruiestearipi.ro : Daruieste Aripi - organizatie caritabilaDespre Daruieste Aripi este o organizatie caritabila menita sa organizeze si sa sustina proiecte ce vor imbunatati vietile la mai multi oameni.


  Detalii...

Hrc.org.ro - Hope Rescue CentreHope Rescue Centre isi propune sa aduca speranta persoanelor neprivilegiate prin oferirea mijloacelor materiale, emotionale, educationale si spirituale menite sa le ajute sa devina cetateni responsabili ai societatii.


  Detalii...

Fsc.ro - Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC)“Beneficiarii nostri sunt ratiunea noastra de a exista !”.

 

Fundația de Sprijin Comunitar, Bacău (F.S.C.) este una dintre cele mai mari si mai bine organizate O.N/G.-uri din România, ce își desfășoară activitatea într-o zonă cu mari probleme sociale, regiunea estica a Județului Bacău.

 

Prin cele opt proiecte derulate la ora actuală, venim în sprijinul celor mai defavorizate categorii ale comunității: bătrâni și bolnavi în faze terminale, copii și familii defavorizate, comunități rurale izolate.

 

Având la ora actuală un număr de 100 de angajați, aproximativ 200 de voluntari, 5 Centre educaționale pentru copii, un Centru de zi și un Centru rezidențial pentru vârstnici și 8 echipe de îngrijire la domiciliu, F.S.C. se bucură de recunoaștere națională și internațională având parteneri instituționali din Marea Britanie, Norvegia, Elveția, Germania, Italia. Proiectele F.S.C. au strans 25 de premii naționale sau internaționale și recunoaștere în cadrul principalelor Gale și evenimente naționale ce promoveaza responsabilitatea socială și excelența în domeniul O.N.G.


  Detalii...

1 2 3 4 5

Raiffeisen
certSIGN
Altex Romania


Tiriac Auto - Dealer si service auto
Vrei sa CUMPERI ?
Cele mai bune servicii : Dedeman - Materiale pentru construcții și amenajări interioare, produse pentru grădină, electrice și electrocasnice, instalații termice, scule și echipamente industriale, obiecte sanitare, gresie și faianță, mobilier, parchet, chimice, decorațiuni    Zi de zi la Dedeman 

Oracle
Microsoft
certSIGN     Ziare AZ

Altex Romania Digi România

  Simona Halep - Oficial

   Inna - Oficial Website

Inna - Oficial / Facebook